Radikalski program (sa SC)

Alekasandar2:
Hehehe.... dobar jutar
Kako sad da otpozdravim i da se odvucem u ponjave :confused:
Hamletovska dilema :wink:
Ovo me podseti na jednog poslanika u Skupstini- ostao mu samo minut da nesto kaze (ostalo vreme mu potrosili njegovi) pa on ovako poce:
Postovani predsednice Skupstine, postovani potpredsedici, postovani gospodine ministre, postovana gospodjo ministarko, postovani gosti, postovane kolege narodni poslanici........
Gong :-D
Laku noc, ipak :razz:

serb_pagan:
iskren da budem,meni nesto i nije...znajuci kakva kanonada mudrosti ce po tvom pojavljivanju na forum biti ispaljena..konstatujem da monitor trpi sve

serb_pagan:
nacista...to si ti batice..jos se time i ponosis..propagiras razbojnicke metode oduzimanja (chitaj kradje) tudje privatne imovine i hoces da te bilo ko smatra civilizovanim chovekom...

:!:
Izričem Vam opomenu zbog VREDJANJA KORISNIKA!
Za većinu stvari koje ste izneli možemo gledati ovako ili onako ali ovo je već DIREKTNO!
Izbegavajte ubuduće ovakva lična etiketiranja i omalovažavanja!

Plava Bilja:
Kako sad da otpozdravim i da se odvucem u ponjave :confused:
Hamletovska dilema :wink:
Ovo me podseti na jednog poslanika u Skupstini- ostao mu samo minut da nesto kaze (ostalo vreme mu potrosili njegovi) pa on ovako poce:
Postovani predsednice Skupstine, postovani potpredsedici, postovani gospodine ministre, postovana gospodjo ministarko, postovani gosti, postovane kolege narodni poslanici........
Gong :-D
Laku noc, ipak :razz:
Ajde da se skupi lova da se Bilji kupi neka lepa posteljina ,kineska ,na buvljaku!

serb_pagan:
@ironlord

@ironlord

untouchable:
. I te fegetske termine ("*****h") koristi na sastancima ldp-a, jer ovde ispadas jos smesniji nego obicno (sto nije zanemarljiv podvig).

dobro je da nisi na ovo odreagovao...

Poštovani,
pojedine političke opcije se služe veoma veštim jezičkim doskočicama.
Nekoliko puta sam prekontrolisao ceo komentar pomenutog korisnika.
Svoj stav, na šta ima pravo je izneo ne vezano za Vas!

"Završna reč" nema veze sa prethodno iznetim već samo ukazuje "da mu niste po volji" sa omalovažavanjem, što naravno nije korektno.

Ovakvom iritirajućom retorikom su počele da se bave i stranke koje to do skora nisu radile...

Back