- Poruka
- 15.885
Pa tvoja slikaKoje bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tvoja slikaKoje bre
A to... Jest, to sam ja, lepaPa tvoja slika
RADA LAMBADA?![]()
![]()
To ona iz Lazarevca sto su je DOSmanlije dovele na lambadisanje u RTS?
Da li je to ona Rada sto je zbog de*ebnika ostavila decu i muza?PROFESIONALCI?
![]()
Nova S, N1, to je kod mene u kuci zabranjeno kao heroinako je tako onda ni ne čudi što su je oterali sa RTS-a na plaćeničku NOVA S![]()
Nova S, N1, to je kod mene u kuci zabranjeno kao heroin
ako je tako onda ni ne čudi što su je oterali sa RTS-a na plaćeničku NOVA S![]()
Мора да се морално прочисти РТС, сада тамо деца иду у школу.
Šteta što nema dr. Vladete Jankovića sa onijem paganskim emisijama, odlično je.
Jedva da je preostalo nesto NOVINARA, medijskom scenom dominira medisko smetliste, intelektualne protuve, olos, moralni talog....ako je tako onda ni ne čudi što su je oterali sa RTS-a na plaćeničku NOVA S![]()
рекао бих да је код тебе и размишљање забрањено као хероин.Nova S, N1, to je kod mene u kuci zabranjeno kao heroin
Da, tako jeрекао бих да је код тебе и размишљање забрањено као хероин.
Докле ти мислиш да ја чекам на твој одговор, господине Стојков?
https://forum.krstarica.com/threads...javio-sjajnu-vest.904390/page-6#post-39699885
n1 ista ruka vlasti, sad vam je valjda jasnoрекао бих да је код тебе и размишљање забрањено као хероин.
Марлоне, ја о америчким демократама имам горе мишљење него о Вучићевим радикалима. према томе, јасан ти је мој суд о CNN. али у време свеопште цензуре, они су једини прозор који имамо. можда није идилични поглед, али све друго је мрак.n1 ista ruka vlasti, sad vam je valjda jasno
kako bese studio b svetionik slobode u vreme milosevica, a ono posle kad se saznalo televizija koj treba da kanalise kao malecni ventil da vlast ne prsne od totalne cenzure
Oni su satanisticki prozor. Oni podrzavaju bombardovanje i isporuku heroja i patriota HaguМарлоне, ја о америчким демократама имам горе мишљење него о Вучићевим радикалима. према томе, јасан ти је мој суд о CNN. али у време свеопште цензуре, они су једини прозор који имамо. можда није идилични поглед, али све друго је мрак.
па да, али проблем је што ти не видиш у чему је сатанизам CNNa. шта више, тај сатанизам је теби врло близак, јер си и ти њиме задојен. кроз те очи посматраш свет.Oni su satanisticki prozor. Oni podrzavaju bombardovanje i isporuku heroja i patriota Hagu
Ne znas ni kako razmisljam ni ko sam..па да, али проблем је што ти не видиш у чему је сатанизам CNNa. шта више, тај сатанизам је теби врло близак, јер си и ти њиме задојен. кроз те очи посматраш свет.
bio u sarajevu kada su karadzicevi hteli da kolju kristijanu amanpur u onom hoteluМарлоне, ја о америчким демократама имам горе мишљење него о Вучићевим радикалима. према томе, јасан ти је мој суд о CNN. али у време свеопште цензуре, они су једини прозор који имамо. можда није идилични поглед, али све друго је мрак.
па видим. теби је проблем то што je CNN сатанизовао Србе. иначе, немаш замерке. мени је проблем CNN у целости. марксистичка идеологија која стоји иза CNNa.Ne znas ni kako razmisljam ni ko sam..
синоћ сам на N1 у 23:30 гледао емисију 24 hours travel (тако некако) у продукцији CNNa, то је кратка получасовна путописна емисија која сваки пут има за тему неку светску метрополу или занимљиву дестинацију. дошло ми да повраћам. а шта мислиш зашто?bio u sarajevu kada su karadzicevi hteli da kolju kristijanu amanpur u onom hotelu
to ti je cnn da ne duljim o tome
to sto su oni blago otvoren prozor je samo maska
ne veruj ni jednoj televiziji, vesti su samo za krembile
Rada mi je ulepšala dan, nekad i moram da pogledam RTS, a Novu baš i ne između ostalog što koristim Supernovu. Sve u svemu, smanjen nagon za povraćanjem.Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.
http://rs.n1info.com/Vesti/a583881/comments/Rada-Djuric-prelazi-na-Novu.html
Napišite po koju riječ o nezampaćenom skandalu u kriznim vremenima, kada suštinsku nepotrebnost postojanja Nova S televizije Rada diže iz Pepela Utiska Nedelje ???