Rada Đurić sa RTS-a prelazi na Novu

Konrad-19

Buduća legenda
Poruka
34.124
Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.

http://rs.n1info.com/Vesti/a583881/comments/Rada-Djuric-prelazi-na-Novu.html

Napišite po koju riječ o nezampaćenom skandalu u kriznim vremenima, kada suštinsku nepotrebnost postojanja Nova S televizije Rada diže iz Pepela Utiska Nedelje ???

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.

Napišite po koju riječ o nezampaćenom skandalu u kriznim vremenima, kada suštinsku nepotrebnost postojanja Nova S televizije Rada diže iz Pepela Utiska Nedelje ???
Novinarski prelazi su cesti i primeceni. Dobro je to. Znaci da tim najkvalitetnijim novinarima raste cena. Desava se kapitalizacija. To je kada covek uzme sudbinu u svoje ruke a neki cekaju Vucic da im popravi sudbinu.

bezanje poturenih kadrova na televiziji nije nista u odnosu na bezaniju u drugim vaznijim oblastima. Niste ni primetili bezaniju pravosudnih likova u advokate? Ni lekara u nemacku, ni arhitekata u svajcarsku?
Kakvo je onda cudo bezanija nevaznih voditeljki....neke i nemaju pojma zasto prelaze osim da neko daje vise para, dok ne shvate pravac kojim moraju da idu.

Radu Djuric mogu i da razumem, njoj je vreme da naplati svoju popularnost, pa ako Jovana ima dobru platu a na prvoj je samo da pokaze svoju intelegenciju pored Predojevica, koja eto dolazi do izrazaja kada nema predojevica tako sto mora da seta po studiju i pokaze svoje atribute tj. intelegenciju. Sto ne bi Rada prodala svoju energiju i elokvenciju dok joj ne istekne popularnost.
Ionako bi je neki politicki kadar otpustio cim zasmeta.

Kako je ta budala radila protiv države i šta konkretno ?
Tako sto je preko zene zaposljen u televiziji, da siri lazne informacije, a platu primao da brani pljacku demokrata u SMATSi i za to dodatno primao 3000 evra. Presretao je informacije prema medijima i kupovao urednike za duboku drzavu...gde su plate za odabrane preko 3000evra, duboka drzava je pljackaska elita srbije koja vlada vec 50 godina...

Tako sto je preko zene zaposljen u televiziji, da siri lazne informacije, a platu primao da brani pljacku demokrata u SMATSi i za to dodatno primao 3000 evra. Presretao je informacije prema medijima i kupovao urednike za duboku drzavu...gde su plate za odabrane preko 3000evra, duboka drzava je pljackaska elita srbije koja vlada vec 50 godina...
Taj se nije ni bavio politikom kao novinar nikad koliko se ja sećam , ili je bio toliko nebitan da ga se zato i ne sećam .

RADA LAMBADA? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: To ona iz Lazarevca sto su je DOSmanlije dovele na lambadisanje u RTS? :hahaha:
Da li je to ona Rada sto je zbog de*ebnika ostavila decu i muza?:hahaha: PROFESIONALCI? :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Tako sto je preko zene zaposljen u televiziji, da siri lazne informacije,(1) a platu primao da brani pljacku demokrata u SMATSi i za to dodatno primao 3000 evra. Presretao je informacije prema medijima i kupovao urednike za duboku drzavu...gde su plate za odabrane preko 3000evra, duboka drzava je pljackaska elita srbije (2) koja vlada vec 50 godina...
1 - Tacno
2 - Obicna mantra, glupost.

bezanje poturenih kadrova na televiziji nije nista u odnosu na bezaniju u drugim vaznijim oblastima. Niste ni primetili bezaniju pravosudnih likova u advokate? Ni lekara u nemacku, ni arhitekata u svajcarsku?
Kakvo je onda cudo bezanija nevaznih voditeljki....neke i nemaju pojma zasto prelaze osim da neko daje vise para, dok ne shvate pravac kojim moraju da idu.
Pa ja volim i Slađu šta
Nekad žena ženi of milja kaže nešto što tebi izgleda rogobatno
Muškarci jedan drugog oslovljavaju sa Sisa i Glavonja I niko to ne uzima za zlo
Ja sam recimo juče moćnoj dlakavoj strvini rekla da je retard I crkla dabogda zato što se ošišala jer odlepila zbog izolacije, jer ja obožavam njenu kosu a i samu strvinu baš mnogo volim i ona to zna
Da ne budem pogrešno shvaćena, bole me mekika da se tebi pravdam. Samo ne želim da se iz mog posta iskonstruiše da sam ja jedna od onih žena koje mrze druge žene. To prosto nije tačno.

Pa ja volim i Slađu šta
Ja sam recimo juče moćnoj dlakavoj strvini rekla da je retard I crkla dabogda zato što se ošišala jer odlepila zbog izolacije, jer ja obožavam njenu kosu a i samu strvinu baš mnogo volim i ona to zna
Da ne budem pogrešno shvaćena, bole me mekika da se tebi pravdam. Samo ne želim da se iz mog posta iskonstruiše da sam ja jedna od onih žena koje mrze druge žene. To prosto nije tačno.
Ako si ovo ti Dodola, nisam te tako uopste zamisljao

1 - Tacno
2 - Obicna mantra, glupost.
Ocigledno ne znas koji su nam " elitni" kadrovi personalno, pa sve tumacis generalno tipa Tada su vladali komunisti , a sada su ostali na vlasti komunisti, a sto su ti komunisti clanovi dss i ds i nekih regiona i nekih novih srbija vec 30 godina i na funkcijama u drzavi sa, ne evropskim, nego americkim platama od po 15 i vise puta vecim nego sto je prosecna plata.
Ne znas ni da niko iz te ekipe "komunista" nije odgovara sto smo u tranziciji 30 godina, sto nam je korupcija na vrhu spiska korumpiranih drzava, ni sto je pobijena gomila Srba od Slovenije, preko Kupresa Sarajeva do Peci.
I naravno, nemas svesti da je "opozicija " u pravu sto kaze da ste glupi Srbi, kada mogu da vas vozaju 50 godina.

Pa ja volim i Slađu šta
Aj ne lazi:) i ne, nemoj da se pravdas, ali je svakako istina da zene imaju najbolje komentare za druge zene, a pripisuje ih muskarcima.
Uostalom, sta fali mekikama prelivenim sirupom po zelji....
Zamisli kako je zanimljivo sto skoro svaka zena, prvo nesto uradi i onda kaze, bas me briga da to uradim i necu...a ne primeti da je bas to uradila sto je rekla da nece....to mi je jedna od neobjasnjivih stvari, kako onda " dobro lazu"...

Poslednja izmena:

Back