NAPADNUT MARKO ĐURIĆ DOK JE BIO SA ĆERKICAMA Oglasio se ministar: Počinilac je osuđivani nasilnik

Što se tiče pretnji na mreži X neka podnese prijavu Službi za visokotehnološki kriminal.

Kada je u pitanju napad na ulici, nije objašnjeno kako je izgledao taj napad. Da li ga je taj neko udario, ili ga je samo u prolazu opsovao?

Fizički i verbalni napad se razlikuju. Kako je tačno napadnut?
Da li je napadnut?

MINISTAR spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako kaže, mestom kom pripada od rođenja.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...glasio-ministar-pocinilac-osudjivani-nasilnik

Ko su ovi ljudi sto broje krvna zrnca
Srbi hrvati montenegrinci?:(

И Оскар за најбедније фејковану глуму иде Мааааааркууууу Чурићуууууууу

Da li je napadnut?

Има честе и обујне нападе Тапшититиса

marko-djuric-marko-djuric-aplauz.gif

MINISTAR spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako kaže, mestom kom pripada od rođenja.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...glasio-ministar-pocinilac-osudjivani-nasilnik

Није никакав проблем наћи десетак од 1 000 000 лојалних који ће да пошаљу отпорашу поруке

Ево на пример Сарапа из 2014те ... би Ђурућу свашта имао да каже по наређењу Шефа

Nije ali poenta ove lazne vesti je bas ovo.
Napravimo srbe rasistma.
A i pokazalo se i po komentarima.
Cim.neko objavi ovakve komentare prijavljuj.brisi lovi ko to siri mrznju pa kaxnu mu opali da se pusi.
:zcepanje:uh, uh, rigorozno Anči, ti bi sve po kratkom postupku u aps pa tamo da peva.

Nego, ja tebe nikako da definišem, zar ti nisi Crnogorka koja živi negde preko i povremeno zabotuješ za ove pred neke izbore i frke ili sam sve pomešala? :think:

yes i know GIF by DigitalPratik™

:zcepanje:uh, uh, rigorozno Anči, ti bi sve po kratkom postupku u aps pa tamo da peva.

Nego, ja tebe nikako da definišem, zar ti nisi Crnogorka koja živi negde preko i povremeno zabotuješ za ove pred neke izbore i frke ili sam sve pomešala? :think:
Moji i jesu jedna strana srbi iz crne gore to si pogodila.
I zamisli sad da ja pljujem srbe iz crne gore.
Malo fiju zar ne.
Montenegrince da i to rado haha

Ti si Mufida izBosne
Nemoj tako, Anči je naša dugogodišnja drugarka odavde i nije zlonamerna.
Sad što nam se stavovi sukobljavaju, to je normalno i u rl, a nije razlog za međusobno vređanje.

Zlonamerni se odmah prepoznaju, detektuju na prvu i njih jednostavno ignorišem, dim koji vidim, a ne vidim.

Koji ono beše govorio "100 muslimana za jednog Srbina"? 🤔

Говорио....а опет није урадио

Говорио да би дао алиби нападима на Србе

На србе које Нацисти јесу убијали једнога за 100

Back