treba birati reci u obracunu sa veleizdajnicima koji vire iz oskarove pozadine, pa onda oni nece moci da zamenjuju teze kao mister bin, da nas umesto njih tuzilastvo treba da isledjujeUhapšen jer je ministru rekao da je lopov i izdajnik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba birati reci u obracunu sa veleizdajnicima koji vire iz oskarove pozadine, pa onda oni nece moci da zamenjuju teze kao mister bin, da nas umesto njih tuzilastvo treba da isledjujeUhapšen jer je ministru rekao da je lopov i izdajnik
urlao je i pretio coveku da ce sve njih da pobije kao zeceveBice da ili si nepismen pa ne znas da citas, ili si prespavao proteklih 20tak godina, ili si moguce prodao dostojanstvo za sok i sendvic.
A to sto si ti zazmirio na 13 godina diktature neustavnog vladara Srbije, koji je drzavu pretvorio u drustvo jednog lica, koji je poklopio 95% medija u drzavi, koji bespravno rusi naselja, obnasa 454464 funkcije po potrebi, koji stvara probleme pa ih onda on rjesava, koji penzionerima sputi penzije za 10% pa im poveca za 3 % i laze ih kako im je povecao penzije, koji batinase salje na gradjane Srbije koji traze da zive u normalnoj pravnoj drzavi, koji kriminalce preoblaci u policajce koji terorisu gradjane, to samo govori o tebi ko si.urlao je i pretio coveku da ce sve njih da pobije kao zeceve
sad ako si ti na to zazmurio i selektivno cuo to je vec tvoj problem
imam dva pitanja:NAPADNUT MARKO ĐURIĆ DOK JE BIO SA ĆERKICAMA Oglasio se ministar: Počinilac je osuđivani nasilnik
sns mafija sudi za verbalni delikt, a prvo zagovara lomljenje fizicki, koje av abolira, cak proglasava herojstvom u stranom socijalnom inzenjeringu lobotomizacije srbaljaFizički i verbalni napad se razlikuju. Kako je tačno napadnut?
Lažnih vesti o sporazumu? Bukvalno ima video sa prevodom.MINISTAR spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako kaže, mestom kom pripada od rođenja.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...glasio-ministar-pocinilac-osudjivani-nasilnik
Ko su ovi ljudi sto broje krvna zrnca
Srbi hrvati montenegrinci?![]()
Jesi se ovoliko štrecao svaki put kad bi Vučić ili neko od njegovih prestitutki dehimanizovao nekoga, licemerčino? Jesi apelovao na pristojnost i pozivao da se to ne radi, je li?i kada se dehumanizuju protivnici jos im se na konto doda da su izmislili.
wowo, jos gebelskije nego inace![]()
ne secam se da je vucic pisao tu po forumu. a ti?Jesi se ovoliko štrecao svaki put kad bi Vučić ili neko od njegovih prestitutki dehimanizovao nekoga, licemerčino? Jesi apelovao na pristojnost i pozivao da se to ne radi, je li?
sve ste ludji i ludji u vasim izjavamapa nahuškao plaćene ubice i batinaše
sve ste ludji i ludji u vasim izjavama
![]()
Zalosno je sto ljudi ne veruju u ovo i kad je evidentno
Ја стварно не могу да разумем да имамо такве "Србе". Штите кримосе, власт и бране издајнике.Zalosno je sto ljudi ne veruju u ovo i kad je evidentno
Istini za srecu, dok su Srbijom vladali Komunisti, Srbija je bila mnogo stabilnija, srecnija, razvijenija i pravednija drzava i drustvo.Ја стварно не могу да разумем да имамо такве "Србе". Штите кримосе, власт и бране издајнике.
Мада опет, деца комуниста и деца четника. Свако ко је против тебе и схватања је за одстрел.
Novopeceni cetnici su najgori i svuda se mesaju i komunisti su im veci djavo nego hitler, takva masa je pogodna za manipulacijuЈа стварно не могу да разумем да имамо такве "Србе". Штите кримосе, власт и бране издајнике.
Мада опет, деца комуниста и деца четника. Свако ко је против тебе и схватања је за одстрел.
Komunista u Srbiji ima daleko vise nego sto i mislis, samo su to normalni i obicni ljudi koji ne urlaju po internetu, ne sile reviziju istorije niti nesto narocito pljuju cetnike.Istini za srecu, dok su Srbijom vladali Komunisti, Srbija je bila mnogo stabilnija, srecnija, razvijenija i pravednija drzava i drustvo.
Ja ne znam ko su Komunisti u Srbiji, Milosevic je bio sve samo ne Komunista, o Dacicu ljigavom da ne govorim.
Moguce da si u pravu, zaista ne znam , sa strane mi djeluje da su Komunisti u Srbiji samo repovi SPSa, koji nikada nisu ni bili Komunisti, koju su inicijalno uticali i na razbijanje SFRJ.Komunista u Srbiji ima daleko vise nego sto i mislis, samo su to normalni i obicni ljudi koji ne urlaju po internetu, ne sile reviziju istorije niti nesto narocito pljuju cetnike.
Agresivni su na ustase i naciste s razlogom, cetnici nisu interesantni
To je vec meksa struja koja se malo prilagodjava, kao Dacic koliko pliva vec.Moguce da si u pravu, zaista ne znam , sa strane mi djeluje da su Komunisti u Srbiji samo repovi SPSa, koji nikada nisu ni bili Komunisti, koju su inicijalno uticali i na razbijanje SFRJ.
Dacic je ljigavac veci od Vucica, ono nije vidjelo " ljevicara".To je vec meksa struja koja se malo prilagodjava, kao Dacic koliko pliva vec.