Rad od kuce

Sest sati, kada je u cugu, mi je sasvim dovoljno. Od ponoci do sest.
Ustajem rano, pozavrsavam sve sto pre, i bukvalno sam od podneva pa na dalje miran, ili imam minimalno obaveza.
Ostane dovoljno vremena za sve.

Ali, to se moze kada zivis u 15-minutnom gradu, gde do svega sto ti je potrebno stizes za 15 min (bilo peske ili nekim prevoznim sredstvom).
Zato i ne zivim u velikim gradovima, jedan Beograd i jedan Novi Sad su mi vise nego dovoljni bili za 5 zivota :D

Sest sati, kada je u cugu, mi je sasvim dovoljno. Od ponoci do sest.
Ustajem rano, pozavrsavam sve sto pre, i bukvalno sam od podneva pa na dalje miran, ili imam minimalno obaveza.
Ostane dovoljno vremena za sve.

Ali, to se moze kada zivis u 15-minutnom gradu, gde do svega sto ti je potrebno stizes za 15 min (bilo peske ili nekim prevoznim sredstvom).
Zato i ne zivim u velikim gradovima, jedan Beograd i jedan Novi Sad su mi vise nego dovoljni bili za 5 zivota :D
jel imas sad svoju firmu ili... ?

Da li mislte da je rad od kuce bolji za firmu ili za pojedinca?

Iz price izuzimamo poslove koji se ne mogu raditi od kuce.

Postoje neke studije koje kazu da se od kuce povecava produktivnost.
Dakle ispada da je za firmu to bolje.
Ali nase gazde to cesto ne prihvataju jer vole da vide zaposlenog kako sedi u kancelariji.

Sa druge strane da li je rad od kuce negativan za pojedinca jer trosi struju za klimu leti, zimi za osvetljenje ili grejanje, vise jede jer mu je frizider na domak ruke, nekad mozda i po ceo dan ne izadje iz kuce..
Мислим да је рад од куће бољи за радника,тј.појединца него за газду,тј.фирму.

Radim 100% od kuce, mogu iz kanca ali nema nikog, godinama im prostorije zuje prazne, tu su samo 2 starije zene iz HR-a i obezbedjenje, smor :confused:

Ne volim rad od kuce (bas zbog toga jer sam produktivniji) i jedino mogu tako da radim nocu, to mi je OK , mahom iz kreveta, malo sedim, malo na terasi ... vrpoljim se ali ok nasao sam neki kompromis, ja sam mahom uvek i budan u to vreme i da ne radim tako da tesko i primecujem.

Ako radim iz kanca, iskljucivo ujutru, ne volim da mi se krade dan, jos ako je do 3pm, to je milina :zaljubljena:

Hibrid mi je najgori, malo iz kuce malo iz kanca, nema nista gore za mene, to ne volim, ako je tako onda cu pre da radim 100% iz kancelarije nego da me setaju tamo-ovamo.

Radim trenutno od kuce i super mi je, mada mi je najbolje bilo u prethodnoj firmi kad sam mogao da dodjem i odem iz ofisa kad sam hteo, vreme maksimalno fleksibilno dok god je posao bio gotov...

Jedva cekam da se vratim u Nemacku (ili da odem u Bec ako nam se posreci) iskr. Dosta sam radila i u ofisu, i od kuce, hocu nikakva carobna nemacka jutra zaljubit cu se, zaljubit cu se sutra

Radila sam sa strankama i morala sam da sedim kod kuće. Ali, bilo je dana kada sam administraciju radila od kuće ( kada je bila izborna godina npr ).

Bila sam produktivnija kada sam radila od kuće. Na poslu mi je, svaki čas, neko od kolega ulazio u kanc ili od stranaka ( znam da je prošlo 4, al samo da pitam).

Sada od kuće obavljam deo poslova za stranku, ali na sastanke idem u kancelariju-nemamo Zoom i lepše je kad se vidimo.

Sve zavisi kakva ti je situaciju u kući. Mnogi žele da pobegnu iz kuće iz ovog ili onog razloga.

Onaj ko ima posebnu kancelariju u kući sa centralnom klimom a nije sam u kući i ima veliko dvorište sa bazenom verovatno voli da radi u takvom okruženju sa fleksibilnim radnim vremenom.

1723922298502.png

Back