Rad od kuce

Da li mislte da je rad od kuce bolji za firmu ili za pojedinca?

Iz price izuzimamo poslove koji se ne mogu raditi od kuce.

Postoje neke studije koje kazu da se od kuce povecava produktivnost.
Dakle ispada da je za firmu to bolje.
Ali nase gazde to cesto ne prihvataju jer vole da vide zaposlenog kako sedi u kancelariji.

Sa druge strane da li je rad od kuce negativan za pojedinca jer trosi struju za klimu leti, zimi za osvetljenje ili grejanje, vise jede jer mu je frizider na domak ruke, nekad mozda i po ceo dan ne izadje iz kuce..
Da jer su tirani.

naravno da je bolje raditi online
bas kada radis trosis vise vremena za prevoz, novca za odecu i za hranu.

Kako koji meni odgovara ugl radim preko mobilnog i mogu bilo gde da budem. Laptop i komp ne pamtim kada sam poslednji put upalio jer neke gluposti moraju tako da se odrade kada aplikacija ne podržava. Onda cimam ženu za to ona je starog kova :mrgreen:

to je bilo idealno..kuci si oko 3 i imas ceo dan na raspolaganju da radis sta zelis..a sad ljudi u 18 dodju kuci mrtvi umorni nisu nizasta.

a na stranu sto se sad ocekuje i da radis od kuce kad dodjes sa posla i gledas mejlove i odgovaras i u 22h
to je nekad bilo nezamislivo.

Nije se spavalo po firmama nego stvarno radilo. Eksport import firme nisu hvatale zjale a plate odlične u ono vreme 1000-1200 dem u bg.
ajmo jos jednom
ako legne u 9 i ustane u 4 to je 7 sati spavanja
matematika ti nije jaca strana.
niko nije spominjao spavanje na poslu.
nego kad izmsiljas pogubis se u pricama :D

ja u firmi kuvam, perem ves, tusiram se. Idem i subotom i nedeljom. Homeoffice se ispalti tipa uzmes 5 dana odmara i onda odes u sredu uvece na odmor, pretvras se da radis cetvrtak i petak. Onda uzmes 3 dana sledece nedelje odmora. isto petak i subotu radis i onda sledece nedelje 2 dana odmora, radis 3 dana home office vratis se sledeci utorak tj 20 dana sa 5 dana odmora. mislim i pretvrao si se da radis.

Back