cerberushad
Početnik
- Poruka
- 1
Jel neko zna nesto o poslu fotografa na brodovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
26.1. 2011 godine disney cruise line lansirao je 3 brod. trazilo se je jako puno novih ljudi. najmanje 1000 za cijeli brod. 2012 godine izlazi jos jedan disnijev brod. oni koji namjeravaju otici na brod i doista zaraditi po mome iskustvu disnei je najbolji. bio sam na COSTI, SUN CRUISES I DISNEY CRUISE LINE. Isao sam preko uspinjace u zagrebu. na DISNEY sam kao pomocni konobar( assistant server) zaradjivao u početku 2500$, kasnije nakon par mjeseci se to popelo na 2800$ - 3100$. s vise iskustva i boljim snalazenjem na radnom mjestu i dobrim odnosom sa radnim kolegama moze se puno postici. morate se prvo dokazati menadjerima i tada ce biti malo lakse. radi se i do 13 sati dnevno, ovisno o rasporedu, sto znaci da moze biti i 6 sati i 13 sati. Koga zanima nesto vise o DISNEY neka mi se javi
A mora li da se zna dobro Engleski jezik??
Kolike su mi sanse da dobijem posao bez radnog iskustva ( Imam tri godine radnog isustva u pekari medjutim posto nisam bio prijavljen gazda nece da mi da preporuku , pa samim tim ne bih imao dokaza da sam radio i nista mi ne bi znacilo sto sam u cv napisao da imam tri godine radnog iskustva ) Konkretno me zanima posao pekara zvao sam i rekli su da primaju pekare ali nisam rekao da imam problema za preporukama.
kakva je procedura za zaposlenje na tom brodu,obzirom da sam bez iskustva jesu li mi sanse puno manje?
![]()
Jel neko zna nesto o poslu fotografa na brodovima?
Preporuku sam napravi na compu, to svi rade, niko ne nosi prave preporuke, nije tesko.
I mene zanima proverava li iko preporuke? Tj. ako napravim za konobara da li ce me neko provjeravati da li znam raditi i kako ili te samo provjeravaju pricom na engleskom jeziku?
Niko nista ne kaze, da li je na brodu jeftino da se sta kupi ili skupo? Od odece npr hrane itd
Ali dobro, i kuvari izlaze, al slabije od ostalih, recimo fotograf moze kad hoce da izadje , i taj internet sto si rekao, da li treba iskustvo?
Sto znaci da preporuke niko ne proverava ?
Shop department svaki put kada je brod u Luci ti ides napolje jer shop tada ne radi ..zagtvoreno i odes napolje i uzivaaaaaaas! dokle god brod ne krene ...znaci ako krebe u 20h ti si slobodan do 20h uvece![]()
Imam stambeni kredit u CHF i treba mi pod hitno neka lepa cifra.. o ovome intenzivno razmisljam..zna li neko kada je to testiranje i prijavljivanje? koliko kosta apliciranje? hvala![]()
Da li je neko imao iskustva sa INVERMORE SHIPPING agencijom? Jako malo ima o njima, pa mi se cini da nisu bas pouzdani?!![]()
Oni salju za spa, ja sam isao preko njih...Za koju poziciju hoces da apliciras?