Imam ja jedno pitanje ...
Da li postoji zvanicno ta pozicija ...to da poduchavam matore izlapele fish-eve svim vrstama pokera ...pocev od hold'ema,omahe,stud-a,omahe i stud-a Hi/Lo,Horse-a,Razza,Badugi-ja,2/7 lowball-a ...pot limit/no limit ....to cisto za svaki slucaj da se obezbedim od bad beat-ova ...
...a mozemo i drugu varijantu ...posle 12 dina prirodno je da baratas spilom kao manijak ...pa mozemo da oformimo i iskusnu ekipu...i sa tvojim mechanical grip-om i base dealing-om da deremo ovce od jutra do sutra ...
PS.jedini je problem sto tamo odakle ja poticem ...nijedan kazino (poker room) se ne zatvara u 3 sata ...vec sesije traju i po 20 h ...a zid od duvanskog dima ni eskaliburg ne moze da presece ...
Što se tiče podučavanja putnika kockarskim igrama na brodu,takva pozicija ne postoji već to rade sami krupijei u toku putovanja.To se obično radi prvo ili drugo prepodne i to kad je seaday tj.kad se ne pristaje u luku već se plovi tako da su svi na brodu(retko se desi dan da se ne pristane u novu luku.To se dešava kad se ide na dužu relaciju npr,preko Atlantika).Tad se kazino otvara u 10h i tad se naprave školice za kocku da bi uveče mogli da troše pare,zapravo jer se u školi koja traje 1-2 sata igraju sa žetonima u boji ,bez para.
Što se tiče vrsta pokera koje te interesuju nije bilo hold‚ema i sličnih već su bili pokeri na bazi karipskog samo razne varijacije Oasis poker sa menjanjem 2 karte,karipski bez menjanja karata.Pored toga ima black jack,rulet i kreps.Sad su verovatno uveli još neki poker.Na Karibima(na kopnu) po kazinima se igra najviše poker LET IT RIDE .Izmislio ga je jedan krupije sa Bahama.Najviše para u kazinu na brodu je na ruletu jer se najviše ulaže po ruci.