nisam nikad radio na brodovima,zvali me danas iz safe cruisera i imam razgovor u petak,neka mi neko kaze neku rec o tome,jesu li za verovati ili ne.............help
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tvojim radnicima.....gde je ta plantaza pa ti mozda posaljem i nekog mladjeg radnika...?????...![]()
ama covece ja pitam zna li neko kad ide sledeca tura na brod............kizo nisi me skontao..............u safe cruise su rekli da je intervju u decembru,pa me zanima posle toga kad se ide otprilike.......................
taj mora da mnogo trosi cim je spiskao 7-8 hiljada jevreja za 3 meseca.......................![]()
hvala ti brate,reci mi jesu pouzdani ovi iz safe cruise.......................
Kizo ne *****j kao prvo nemaju svi platu kao ti
moja je 170eura a radim 12,5 sati i moja racunica je malo drugacija od tvoja...
prema kojoj se ispalti da odem na brod, da ne pricam da sam zavrsila fax![]()
srecan put.
ali i dalje ne razumem zasto ne das 1000-2000 evra nekome umesto tim agencijama i platis zaposlenje sa faxom u nekoj firmi ,imala bi platu preko 400e.
jasno ti je da je taj posao sa brodom samo privremen i nije trajno resenje?
bio sam juce i predao sam dokumenta........pocetkom decembra je intervju sa sorbijem...jel i ti samanta ides lili si bila...........kako li ce biti na tom razgovoru...............znas li sta o tome????????
Koliko je meni poznato ukoliko zelite dobro da zaradite na brodu postoje 2 opcije:
1.da ste visoko pozicioniraniu hijerarhiji na brodu(sto kao srpski drzavljanin mozete samo da sanjate)
2.da radite posao gde imate dobar baksis.
E sad posto prva opcija po definiciji otpada ostaje vam ova druga.Najbolja pozicija:krupije u kazinu.Jedan moj dobar prijatelj radi na toj pozicija,a baksis moze katkad da dostigne vise stotine evra za vece.
Plata+baksis= 1500-2000e mesecno,u proseku.Radno vreme uglavnom otprilike od 20h-02h,ne radi se kad postoji overnight,samo kada je brod u pokretu.
S druge strane radeci u gift,duty free ili drugim shopovima vam donosi samo fiksnu platu koja sigurno nije veca od $1000,a sa takvom platom nista necete doneti kuci.