E ovako. Nov sam ovde, ali se koliko toliko razumem u osnove ovoga. Znam par likova koji su otisli na brod, uglavnom na Carnival Cruise Lines, ali vidim da ovde u poslednje vreme nije nesto mnogo rec o njima. E sad je dosao red i na mene

Vidim da vas ima dosta ovde koji ste vec bili i koji mi mogu dati dobre savete.
Koju agenciju preporucujete jer ne bih da postanem zrtva neke agencije kao sto je bilo sa agencijom Joy iz Sombora?
Koji je procenat ljudi koji se prijavi i koji stvarno ode da radi na te putnicke brodove i koliko se okvirno ceka na odlazak? Konkretno mene zanima jer imam ugovor o radnom odnosu do avgusta ove godine, pa da znam kada bih trebao da krenem sa prijavljivanjem.
Sto se tice skole, imam diplomu srednje i zavrsenu prvu godinu Ekonomskog Fakulteta(citaj- kao i da nemam

), neke tu zavrsene kurseve, i radno iskustvo od godinu i po dana u prodaji i servisu racunara i IT opreme, sto ce na kraju ugovora biti 2 godine, ali nije mi sve upisano u radnu knjizicu pa me zanima kako oni to proveravaju i da li je bitno da bude upisano? Radio sam kao DJ i organizator zurki u par kafica u okolini,i sto se tice komunikacije, veoma sam komunikativan i osvajao sam prva mesta na okruznim takmicenjima iz engleskog, tako da mi to ne predstavlja neki problem.
Nasao sam par agencija, ali niko od njih ne moze da mi kaze konkretne informacije o ovome, al i razumem ih, jer je njima prvenstveno da uzmu pare i da ocuvaju posao, a nije im toliko ni bitno koliko cu ja da cekam. Normala u Srbiji

Sto se tice ovog dela oko muzike, da li neko zna, kakve su zurke tamo i jel im trebaju DJ-evi, naravno honorarno? O tome jos nista nisam cuo.
Ko mi pomogne ima neogranicen broj lajkova na facebook-u od mene!