Рачун за струју, 23 динара потрошио, да плати 1300

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није исто јер осим претплате и бесплатних импулса који улазе у претплату, ЕПС има веће порезе и доприносе од утрошене струје.
Замисли када би на потрошених 20 импулса плаћао 3000 динара.
Видиш да човек на рачун од 23 динара, осим таксе за ТВ претплату (у кући где се струја није користила) има још много намета.
То је потпуно бесмислено и то је крађа а не рачун.
Па људи који имају кабловску плаћају претплату на ТВ уз бројило, о чему даље да ти причам. Плаћају дупло један део кабловском провајдеру, други држави.
Da ali kod Telekoma imaš pretplatu na mobilni sa neograničeno impulsa ka svima što recimo EPS nema - pretplatnički paket gde mogu ringle na šporetu 24h da rade.

Ne znam zašto se ljudi i dale pale na ovakve tekstove. Imaš proizvod ta je cena. Hoćeš kupiš imaš struju nećeš kupiš živiš u mraku. E sad to što su oni račun napravili da ga običan čovek ne razume to je druga stvar. Mogu da stave kilowat je hiljadu dinara i tu je sve uračunato(plate,amortizacija,pdv i ostalo) i završena priča. Ovako stalno neka teorija zavere varaju nas.
Zato sto onda mogu da pricaju da imamo najjeftiniju struju i da ostave sebi prostor za ogromna povecanja.
Ustvari kad bi svaki covek ,kad je dokon, sabrao godisnje racune i troskove placanja verovatno bi dosao do skoro duplo skuplje cifre po kilovat-casu / na godisnjem nivou prosek/
prevaranti su to ,teski.

Sve bih stavke nekako i progutao, ali zbog one "kamate" od 12.22din na kraju bih nekome zapalio kuću. 😡

1650361307335.png

Na šta kamata kad je čovek platio sve, mamicu vam nezasitu?

12 dinara puta 2 miliona domaćinstava, milina

Sve bih stavke nekako i progutao, ali zbog one "kamate" od 12.22din na kraju bih nekome zapalio kuću. 😡

Pogledajte prilog 1139361

Zatezna kamata jer račun nije plaćen na vrijeme, tj. do datuma dospijeća. Ako se to tako kaže kod vas.

Ja samo istinu pisem!
Takoe , evo ti nagrada ?

Da rezimiramo,svi su lopovi :D baklje i vile u ruke.
Jami , ti li si ?

Sve bih stavke nekako i progutao, ali zbog one "kamate" od 12.22din na kraju bih nekome zapalio kuću. ?

A lecimo decu preko sms-a

E to stalno meni rade...zakinu 20 30 dinara, a dobro nekad ne zakinu vise od 10, ali stalno se zakida ponesto...
Onda pratis u pretplati i ne skinu ti onih 3ili 5%...
Skkidaju ko se stalno navuce pa placa stalno 5og u mesecu...
Rade i foru kad je obracunski dan....
Tj koliko ce dana biti u mesecu....da li je zimski ili prolecni ili letnji mesec...
Dobro ciljaju , znaci toliko puta je upalo za 10kw u plavu .....

Ipak meni vise smeta kad se krade struja, a to je masovna pojava...
I smeta mi kad daju nekome beskamatni kredit da napravi farmu solarnih celija i posle naravno da mu placaju povlascenu otkupnu cenu..
Sto meni ne daju beskamatni nepovratni kredit kao toj zeni...kladim se za tih 100 000e, mnogi bi sebi ispod pupka pi nacrtali...

Ja se čudim nekim ovdje. S obzirom da se u Srbiji struja proizvodi iz blata, cijena je primjerena. Treba doći do kvalitetnog blata, ekološka proizvodnja, patent... To sve košta, a vi bi sve htjeli besplatno. Nema više toga...
Treba znati iz blata praviti struju, ali je svakako lakse nego je praviti iz guze...

Back