pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.371
Pa sta sam sada pogresila ?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf,...nista-nego sam ja jedan zloheb koji Von Denikena smatra notornim idiotom,a cesto zaboravim da ne moraju svi da dele moje misljenje....pikax:Pa sta sam sada pogresila ?...![]()
Pa dobro..necu onda da ga citam...pitala sam za misljenjeKaa:Uf,...nista-nego sam ja jedan zloheb koji Von Denikena smatra notornim idiotom,a cesto zaboravim da ne moraju svi da dele moje misljenje....
Elem,totalno sam neupucen sto se te knjige tice...i izvinjavam se za prvu reakciju.
Kada bejah mlad i naivan čitao sam sve od dotičnog, ali nisam mu verovao.pikax:Gde da pitam je l valja knjiga Erich Von Danikena "Da li sam se prevario ? " ?
Ma necu sad u inat.. da je citam.....dan555:Kada bejah mlad i naivan čitao sam sve od dotičnog, ali nisam mu verovao.
Ako nisi ništa od njega pročitala, preporučujem da ipak uzmeš nešto, lepo ćeš se zabaviti.
Za tu knjigu nisam čuo, valjda ju je napisao kasnije, kada sam već prestao da čitam takve spekulacije.