Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može se otvoriti tema slobodno o bilo kojoj destinaciji. Ja nisam bio.@fortes
Nema teme o Kipru?
Toliko km prevale da bi bili 5 dana, pa bar da se odmore nego jos imaju i upalu misica posle toga 

ja sam dostao putovao, ali ipak mislim da srbiju svi treba da prvo proputuju. Prelepa je nasa zemljaPoslednji put sam bio na putovanju pre dve godine na moru u Crnoj Gori...Prošle godine sam trebao da idem u Francusku ali smo kupili kola,pa je to otpalo.Ali,biće,pre svega bih voleo,to mi je prioritet da posetim Češku,odakle mi je jedna deo porodice,kao i Poljsku,Slovačku i Rusiju.
Mislio sam do sada po njegovim ulogama da je osrednji glumac,ali me je sada odusevio. Sva cast
slazem se u Vrnjackoj banji samo privatni smestaj a hrana u restoranima.Radije bi neki korektan privatni smestaj, apartman i onda sama da jedem sta mi se jede ....ne volim te nase pune pansione ko iz menze ....
Smesno mi je kad npr na kopu platim doruca i veceru u dancingu a jedem ko u studentskoj menzi ....
Probirljiva sam znam al sta cu , takva sam .
Jel je neko bio skoro na Ohridu,kakav je leti?
I ja sam cuo da je povoljno i ok,pa reko da se raspitam,hvala na informacijiDrugar bio prosle godine, kraj avgusta ili pocetak septembra nisam siguran, kaze je uredjeno, povoljne cene, nije bila ni guzva. Sve u svemu odmorili su se posteno.
To sam dugo radio,Januar i Februar u tople krajeve i more u blizini preko 20 godina, i teža putovanja, avonture i na kraju 10 dana na plažu. U zadnje vrijeme manje putujem i ponekad na Sjeverni dio i malo niže temperature. Od ovih stvari koje si nabrojala gore Kubu i Dubaji možeš i preskočiti.Ја сам Боркета, већ ме хвата пандрц колико бих да негде да зујнем....Само кад помислим како је сада на Куби...Малдивима...Дубаију...Тајланду, када замислим то тиркизно море...сунце...плаже...коктелчиће у бару на плажи...музикица само грува...и то све она од које ми срце се узлупа...јој....телепортовала бих се тамо одмах само да могу...па макар не причала после тога са Визом и Маестром једно годину дана...
Много волим путовања...сва...али поготову ова у топлије крајеве и где има море....и све што уз
то иде.