Putnici svih zemalja ujedinimo se

Srećna Nova Godina i sve najbolje vam želim :heart:

2.jpg

Poslednji put sam bio na putovanju pre dve godine na moru u Crnoj Gori...Prošle godine sam trebao da idem u Francusku ali smo kupili kola,pa je to otpalo.Ali,biće,pre svega bih voleo,to mi je prioritet da posetim Češku,odakle mi je jedna deo porodice,kao i Poljsku,Slovačku i Rusiju.
ja sam dostao putovao, ali ipak mislim da srbiju svi treba da prvo proputuju. Prelepa je nasa zemlja

Radije bi neki korektan privatni smestaj, apartman i onda sama da jedem sta mi se jede ....ne volim te nase pune pansione ko iz menze ....

Smesno mi je kad npr na kopu platim doruca i veceru u dancingu a jedem ko u studentskoj menzi ....

Probirljiva sam znam al sta cu , takva sam .
slazem se u Vrnjackoj banji samo privatni smestaj a hrana u restoranima.

Ја сам Боркета, већ ме хвата пандрц колико бих да негде да зујнем....Само кад помислим како је сада на Куби...Малдивима...Дубаију...Тајланду, када замислим то тиркизно море...сунце...плаже...коктелчиће у бару на плажи...музикица само грува...и то све она од које ми срце се узлупа...јој....телепортовала бих се тамо одмах само да могу...па макар не причала после тога са Визом и Маестром једно годину дана...
Много волим путовања...сва...али поготову ова у топлије крајеве и где има море....и све што уз
то иде.
To sam dugo radio,Januar i Februar u tople krajeve i more u blizini preko 20 godina, i teža putovanja, avonture i na kraju 10 dana na plažu. U zadnje vrijeme manje putujem i ponekad na Sjeverni dio i malo niže temperature. Od ovih stvari koje si nabrojala gore Kubu i Dubaji možeš i preskočiti.

Back