Quantcast

Putnici svih zemalja ujedinimo se

fortes

Elita
Moderator
Poruka
24.932
Srbi na Tajlandu kažnjeni zbog "nepristojne" fotografije

DZDoLXvVAAA1bK7.jpg


Kancelarija turističke policije (TPB) u tajlandskoj prestonici saopštila je da je dvoje srpskih turista kažnjeno sa po 5.000 tajlandskih bahata, odnosno 130 evra, zbog nepristojnih fotografija snimljenih na zidu Hrama smaragdnog Bude u Bangkoku.

Tajlandska turistička policija je dvoje srpskih državljana pronašla juče i suočila ih sa optužbama u svojoj ispostavi na aerodromu Suvarnabumi, rekao je zamenik načelnika TPB Suračate Hakparn, prenosi list "Bangkok post".
 

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.471
TRAŽE SE 4 KANDIDATA ZA POSAO IZ SNOVA: 3 meseca putuju EVROPOM, dobijaju 5.600 €, povratnu avio-kartu i plaćen smeštaj, a treba samo ovo da urade

09.03.2018.

Turistička kompanija "Bjuzbout" nudi posao iz snova svima koji uživaju u putovanjima i društvenim mrežama.

Nimei, kompanija traži četiri stručnjaka društvenih mreža koji će besplatno putovati i istražiti Evropu.

Odabrani će tri meseca putovati Evropom, a jedini uslov je da sve što vide zabeleže i objave na Internetu.

Agencija "Bjuzbout" traži blogera, vlogera, Instagram i Snepčet zvezdu, a oni će biti izabrani na osnovu talenta za kreiranje sadržaja.

Odabrana četvorka istraživaće Evropu tri meseca od juna do septembra 2018. godine. Svaki član tima doživeće avanturu vrednu 5.600 evra, imaće plaćen smeštaj, džeparac, a na kraju putovanja dobiće bonus i povratnu avionsku kartu do Velike Britanije.

Tokom tromesečne avanture obići će neka od najpoznatijih mesta u Evropi, kao što su ostrvo Bled, Krakov, San Sebastijan, skrivene dragulje u Austiji i upoznaće se sa lepotama Švajcarske. Jednim malim delom proći će i Srbiju, a vrhunac puta biće sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Oni koji žele da apliciraju za ovo nesvakidašnje besplatno putovanje treba da navedu koju socijalnu mrežu najbolje poznaju kao i da snime video od 60 sekundi u kojem će pokazati zašto agencija treba da izabere baš njih.
foto: busabout.com

Kurir.rs/Dejli mejl
 

fortes

Elita
Moderator
Poruka
24.932

"Fly Fly" prodao karte sa kojima nije moglo da se putujeTuristička inspekcija Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija ispituje poslovanje agencija "Fly Fly travel" i "Kofer turs" zbog sumnje da posluju nepošteno i obmanjujuće, a zbog toga što su građani tokom vikenda pozivali inspekciju navodeći da ne mogu da putuju sa već plaćenim avio kartama u tim agencijama, saopštilo je ministarstvo.

"Budući da se privredno društvo 'Fly fly travel', odnosno njegov pravni sledbenik 'Kofer turs' i dalje oglašavaju preko medija sa ponudom avio karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, obaveštavamo javnost da je u toku inspekcijski nadzor Tržišne i Turističke inspekcije kod obe agencije", navodi se u saopštenju.

Ministarstvo će sve informacije o nadzoru dostaviti javnosti i drugim državnim institucijama, kako bi one preduzele adekvatne mere iz okvira svojih nadležnosti, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje "neophodno je da građani sa povećanom pažnjom pristupe ugovaranju putovanja sa pomenutim agencijama".
 

fortes

Elita
Moderator
Poruka
24.932
EasyJet je krenuo sa letovima iz Bazela za Berlin i Bazel. Karta do Berlina se može naći i ispod 60 € sa ručnim prtljagom odnosno oko 40€ je doplata za prtljag tako da u svakom slučaju se može iskombinovati povoljno. daleko ovoljnije nego sa AirSerbia.
Pošto je EasyJet skoro "stalan" partner novih vlasnika aerodroma Nikola Tesla možda i ima nade da će se stanje poboljšati. :ok:
 

stefanfanste95

Početnik
Poruka
7
Novi sam ovde . Pozdrav svimaaa. Da li se neko trenutno od članova nalazi negde van Srbije? Odlučio sam da svojoj verenici napravim neki poklon za pamćenje prikupljajući slike iz svih delova sveta, naravno gde uspem da nadjem. Slike su specifične , i na njima bi trebala biti napisana određena poruka na papiru ,a potom slikan taj papir na nekom pejzazu. Imam samo nekoliko dana: Ukoliko neko može da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan i može mi se javiti.
 
Top