Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ja vodim osmogodisnje dete u rim, znam da moze da podnese tempo
bilo bi mi greota da ga za uskrs ostavljam kod babe i dede, a velika je skitara, navikao od malena
mi idemo kolima, sa prijateljima, 1 nocenje venecija, 3 nocenja rim. sve sam nasla, stan i parking u rimu, hotel u mestreu (predgradje venecie, vec smo bili i provereno je dobra lokacija), plan puta, i jedan outlet za poslednji dan pred polazak

bilo bi mi greota da ga za uskrs ostavljam kod babe i dede, a velika je skitara, navikao od malena
mi idemo kolima, sa prijateljima, 1 nocenje venecija, 3 nocenja rim. sve sam nasla, stan i parking u rimu, hotel u mestreu (predgradje venecie, vec smo bili i provereno je dobra lokacija), plan puta, i jedan outlet za poslednji dan pred polazak

...šta će ti, kad možeš da uzmeš mali aparat, pre toga na ulazu kažeš jednoj teti ili čiki na kom bi jeziku da ti priča pomenuti aparat, uzmeš mapu ( dobiješ zajedno sa navedenim "vodičem" ) i slušaš prateći mapu...možeš i da ponoviš, ako nešto nisi čula / razumela, ako ukucacaš isti broj mesta na kome se nalaziš u Vatikanu a koji ti je obeležen u mapi...
...provaljena varijanta...OvO je mnogo bolje...