Putinova Rusija je sve ono protiv čega se vi borite

kod rusa je kultura azijatska.
a rakete hipersonicne, jos malo i preuzimaju ceo svet; nama amerima je agent krasnov isposlovao da nas ne gadjaju, a vas ko hebe, i treba da vas satru

Нешто велико долази: Зашто Руси гомилају хиперсонично оружје?!

Putinova Rusija je sve ono protiv čega se vi borite

nisam vise siguran da ima budala kojima se tako moze oprati pamet, da se mi borimo protiv rusije... malo morgen mi, nego vi, ali sada ce ruje vas da gadjaju, i to naglasise, bez pauze dok vas ne satru... ili se predajte

Koliko god mrzeo šizofrenog bolesnika koji vrši funkciju predsednika, on je još uvek legitimno izabran funkcioner kao i ova vlada bez obzira što je "ukrasna".
I EU i Rusija moraju sa njima da vrše zvaničnu komunikaciju jer to je jedina adresa u državnim poslovima.
Citava poruka je bila odlicna, AV je unutrasnji problem Srbije, iracionalno je ocekivati da se oni direktno mesaju, sem toga imaju i drugih problema i proriteta.

a rakete hipersonicne, jos malo i preuzimaju ceo svet; nama amerima je agent krasnov isposlovao da nas ne gadjaju, a vas ko hebe, i treba da vas satru

Нешто велико долази: Зашто Руси гомилају хиперсонично оружје?!

nisam vise siguran da ima budala kojima se tako moze oprati pamet, da se mi borimo protiv rusije... malo morgen mi, nego vi, ali sada ce ruje vas da gadjaju, i to naglasise, bez pauze dok vas ne satru... ili se predajte
to o preuzimanju sveta sam sluso na casovima marksizma 77me, i posle u jna na politickoj nastavi 81ve
propade i marksizam propade i sssr propade varšavski pakt propade sfrj

rusi već 4 godine lansiraju salve hipersoničnih raketa na ukrajinu i danas im je još gore nego kad su počeli rat

to o preuzimanju sveta sam sluso na casovima marksizma 77me, i posle u jna na politickoj nastavi 81ve
propade i marksizam propade i sssr propade varšavski pakt propade sfrj

rusi već 4 godine lansiraju salve hipersoničnih raketa na ukrajinu i danas im je još gore nego kad su počeli rat
I lansiraće lešnike i oraje do kraja sveta.

Pa jesi glasao za Ponoša 2022.

Kao što je Đinđić rekao: "Prvo proverite da li ste uradili domaći, a onda da li vas nastavnica mrzi."
Naravno da nisam. Birati između Vučića i Đilasa, Marinike, Ponoša, je isto kao birati između Rusije i EU. Između dva podjednaka zla biraš malo manje. Ako nemamo boljeg od Ponoša, onda smo i zaslužili Vučića.

Back