Putin: Zapad je skinuo sve maske pristojnosti, primećuje se analogija sa antisemitizmom

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
82.487

logo.png

Putin: Zapad je skinuo sve maske pristojnosti, primećuje se analogija sa antisemitizmom​

Vladimir Putin
Foto: EPA-EFE/ANDREY GORSHKOV/SPUTNIK/KREMLIN POOL
Zapad je skinuo sve maske pristojnosti i primećuje se analogija sa antisemitizmom, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin i dodao da su u mnogim zapadnim zemljama ljudi podvrgnuti pravom progonu samo zato što su iz Rusije, uskraćena im je medicinska pomoć, izbacuju decu iz škola i oduzimaju posao njihovim roditeljima.

Zabranjuju rusku muziku, kulturu, književnost, pokušavaju da ukinu Rusiju.
Zapad je skinuo sve maske pristojnosti, ponaša se bezobrazno, pokazao je svoju pravu prirodu, naveo je Putin.

On je izjavio da se primećuje analogija sa antisemitskim pogromima nacista organizovanim u Nemačkoj tridesetih godina prošlog veka, „ali i poslušnika iz mnogih evropskih zemalja“, koji su se pridružili nacističkoj agresiji na Rusiju tokom Drugog svetskog rata. Protiv Rusije je pokrenut sajber napad velikih razmera, ljude hrane ogromnom količinom propagandnih falsifikata, rekao je Putin.
On je izjavio da je protiv Rusije pokrenut masivan napad u sajber prostoru, nezapamćena informativna kampanja, koja je uključivala globalne društvene mreže i sve zapadne medije, čija se objektivnost i nezavisnost ispostavilo kao su mit, rekao je Putin Vidimo poziciju onih stranih kompanija koje, uprkos bestidnom pritisku Sjedinjenih Američkih Država i njihovih vazala, nastavljaju da rade u našoj zemlji.
Sigurno će dobiti dodatne mogućnosti za razvoj, rekao je Putin.
On je dodao da Rusija zna i one koji su „kukavički izdali partnere, zaboravili na odgovornost prema zaposlenima i klijentima u Rusiji“, požurili da zarade iluzorne dividende učešćem u antiruskoj kampanji.

Za razliku od zapadnih zemalja, mi ćemo poštovati pravo na imovinu, poručio je Putin tokom sastanka o merama za socio-ekonomsku podršku ruskim regionima, javlja Itar Tas.

https://www.danas.rs/svet/putin-zap...i-i-primecuje-se-analogija-sa-antisemitizmom/

Čudi.me da ja moram da prenosim vesti iz "DANAS"-a
A ovo je jako bitna vest jer otkriva da deca po evro-atlantskim državama ispaštaju samo jer su plemenita slovenska...

logo.png

Putin: Zapad je skinuo sve maske pristojnosti, primećuje se analogija sa antisemitizmom​

Vladimir Putin
Zapad je skinuo sve maske pristojnosti i primećuje se analogija sa antisemitizmom, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin i dodao da su u mnogim zapadnim zemljama ljudi podvrgnuti pravom progonu samo zato što su iz Rusije, uskraćena im je medicinska pomoć, izbacuju decu iz škola i oduzimaju posao njihovim roditeljima.

Zapad je skinuo sve maske pristojnosti, ponaša se bezobrazno, pokazao je svoju pravu prirodu, naveo je Putin.

On je izjavio da se primećuje analogija sa antisemitskim pogromima nacista organizovanim u Nemačkoj tridesetih godina prošlog veka, „ali i poslušnika iz mnogih evropskih zemalja“, koji su se pridružili nacističkoj agresiji na Rusiju tokom Drugog svetskog rata. Protiv Rusije je pokrenut sajber napad velikih razmera, ljude hrane ogromnom količinom propagandnih falsifikata, rekao je Putin.
On je izjavio da je protiv Rusije pokrenut masivan napad u sajber prostoru, nezapamćena informativna kampanja, koja je uključivala globalne društvene mreže i sve zapadne medije, čija se objektivnost i nezavisnost ispostavilo kao su mit, rekao je Putin Vidimo poziciju onih stranih kompanija koje, uprkos bestidnom pritisku Sjedinjenih Američkih Država i njihovih vazala, nastavljaju da rade u našoj zemlji.
On je dodao da Rusija zna i one koji su „kukavički izdali partnere, zaboravili na odgovornost prema zaposlenima i klijentima u Rusiji“, požurili da zarade iluzorne dividende učešćem u antiruskoj kampanji.

Za razliku od zapadnih zemalja, mi ćemo poštovati pravo na imovinu, poručio je Putin tokom sastanka o merama za socio-ekonomsku podršku ruskim regionima, javlja Itar Tas.

https://www.danas.rs/svet/putin-zap...i-i-primecuje-se-analogija-sa-antisemitizmom/

A ovo je jako bitna vest jer otkriva da deca po evro-atlantskim državama ispaštaju samo jer su plemenita slovenska...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Putin priča o antisemitizmu, a on je taj koji je napao Židova na čelu Ukrajine. :hahaha: :hahaha:

Još tragikomčnije je što sam Putin koristi nacistički narativ kada govori o Ukrajini. Izgleda da su točne pretpostavke Zapada da je poludio.

Normalan čovjek ne može raditi to što radi Putin
Нормалан човек не може а да се у тренутној ситуацији не присети свих оних држава које су бомбардоване од стране Сједињених Држава, светионика демократије, те да се не запита - па зашто не туку и Русе? Где је та храброст и сила?

Нормалан човек не може а да се у тренутној ситуацији не присети свих оних држава које су бомбардоване од стране Сједињених Држава, светионика демократије, те да се не запита - па зашто не туку и Русе? Где је та храброст и сила?
Normalan čovjek ne može ni pravdati ruske monsturozne zločine s tuđim zločinima.

Dosta je Hrvata spašavalo Židove. To nije tajna. Među njima je bio i blaženi Alojzije Stepinac.

' Ми смо у Швицарској исто спасили део Хебреја .. точније зубе ... колико се могло .. рат је био '

Игнацио Касис

logo.png

Vladimir Putin

malo si zbunjiv
ja se krstim da danas to stavi kao naslov
a posle vim da je to nas bacuska reko

dosla i njima poslednja vremena
list je zreo za gasenje po meni
niko ga ne cita cak ni onlajn
kad moraju na vake seljacke stosove da navatavaju

malo si zbunjiv
ja se krstim da danas to stavi kao naslov
aposle vim da je to nas bacuska reko

dola i njima poslednja vremena
list je zreo za gasenje po meni
niko ga ne cita cak ni onlajn
kad moraju na vake seljacke stosove da navatavaju
Izgleda se Informer i Danas dogovorili da obrnu žvake.
Jbg onaj proatlantski Danas niko ne kupuje, krezubi bojkotuju a drugosrbijanci štekare pa čitaju džabe sa interneta.
A ovako Informer obrne krezubima svejedno jer traže slike sa dupetima.

To je intelektualni arsenal s kojim raspolažemo
Ne znaš koji su grdji
Realno

Izgleda se Informer i Danas dogovorili da obrnu žvake.
Jbg onaj proatlantski Danas niko ne kupuje, krezubi bojkotuju a drugosrbijanci štekare pa čitaju džabe sa interneta.
A ovako Informer obrne krezubima svejedno jer traže slike sa dupetima.

To je intelektualni arsenal s kojim raspolažemo
Ne znaš koji su grdji
Realno
realno sa ove distance
kada gledas od vremena kad je odapeo sv josip
najgori je bio ds...za mene je to sublimat najgoreg olosa i licemernog sljama bez trunke morala ili stida a sve vrem se folirali, oni su jel kao neki razvijeni svet :lol:

realno sa ove distance
kada gledas od vremena kad je odapeo sv josip
najgori je bio ds...za mene je to sublimat najgoreg olosa i licemernog sljama bez trunke morala ili stida a sve vrem se folirali, oni su jel kao neki razvijeni svet :lol:
interesantno je bilo to profilisanje
svaka stranka je bila kao magnet
pa gde šibadžije gde gospoda jajare

Соловјев је био Екуменист ...а Басара јесте Екуменист....Циљ им је нестанах црквене хијерархијена на Истоку

па стога и посредно су у служби Западне црквене Хијерархије

Што се нас тиче Соловјев је сматрао

црквену хијерархију уопштено као највећега кривца патње односно раскола христијанства

Збачи тумачиш како ти воља.....

Класична Подбедничка волозофија Хрвата ....

Слика највећих антисемита европе ... где год су били Католици или Германи ... Хебреја није остало

jew.jpg

Poslednja izmena:
Ne, Pravoslavlje nam služi da ih sve bolje razumemo, te nepravoslavne... Njima treba naša pomoć, molitva i ljubav!
Sve nepravde koje smo kao narod doživeli, mi u Pravoslavlju razumemo i prihvatamo, molimo se za braće naše posrnule milost.
Moramo biti pravi Pravoslavci da bi nam Bog dragi pomogao jer Bog pomaže samo svojem, svojim pratiocima i svojim ''zdušnim imitatorima''.
Kad si Božiji, možeš da se pomoliš za bilo koga, i Bog to čuje. Bog pomaže, mada nekima prosto nema pomoći.
Sam nas opominje da negde nema posla, uzaludno je za vek i vekove.
Ko nije Njegov, daleko je, ali i za daleke se treba založiti jer... ništa Bogu nije da nas sve skupa odjednom promeni.

Back