Putin u panici! Rusi hitno povlače brodove iz baze koja je bedem protiv NATO-a! "Otkazuje podršku glavnom savezniku"

Ukoro sledi neko novo strateško potapanje razarača Moskva
Император ће победити, видећеш!

1733490023781.jpeg

Ocigledno da navijas.
U redu je biti protiv Rusa,ali nije normalno loziti se na dzihadiste koljace,samo zato sto su protivnici rusa i asada u ovom slucaju.
To je bolesno
I Ameri su u WW2 itekako podržavali mrske sovjetske komuniste u borbi protiv nacizma, jel ti i to bilo bolesno?

Putin i FSB su banda nesposobnih, a alavih analfabeta.
Za sad nesposobni biju NATO na koji svakodnevno onanišeš. Postavlja se pitanje onda koliko su sposobni ti koje voliš? Ja bih rekao da tvoji NATO levičari nisu nešto sposobni. Ne nešto, već totalno.

Ocigledno da navijas.
U redu je biti protiv Rusa,ali nije normalno loziti se na dzihadiste koljace,samo zato sto su protivnici rusa i asada u ovom slucaju.
To je bolesno
Ako voliš da izmišljaš gluposti i da se svađaš sam sa sobom, ja te neću ometati. :lol:

Kapiram da ti izmišljanje odgovara jer ti je lakše tako da pobiješ samog sebe, nego mene da pitaš - onda već nije tako zgodno.

I Ameri su u WW2 itekako podržavali mrske sovjetske komuniste u borbi protiv nacizma, jel ti i to bilo bolesno?
Ameri su podrzavali naciste i hitlera i to je naravno njihovo pravo da se na svaki nacin bore protiv Rusa,nazalost tada su izgubili i

Ako voliš da izmišljaš gluposti i da se svađaš sam sa sobom, ja te neću ometati. :lol:

Kapiram da ti izmišljanje odgovara jer ti je lakše tako da pobiješ samog sebe, nego mene da pitaš - onda već nije tako zgodno.
Bolje ti je da procistis misli,nego da se prepires

Saveznici su rešili naciste još 1945-te. Ono malo što je ostalo, rešeno je u Nirnbergu.

I to je to.
Да Рус није сломио Хитлера код Стаљинграда, још би Трећи Рајх владао.
На западном фронту је било све дивизије, а на источном?

Да Рус није сломио Хитлера код Стаљинграда, још би Трећи Рајх владао.
На западном фронту је било све дивизије, а на источном?
Tokom operacije Barbarosa, Hitler je preusmerio većinu nemačkih snaga na istočni front. Koliko znam tamo je bilo angažovano 80% nemačkih vojnih resursa.

Tako da je netačna tvrdnja da su sve divizije bile na zapadnom frontu, iako je tačno da je Staljingrad bio veoma bitna bitka u WWII.

Takođe, bombardovanje Nemačke od strane saveznika ih je prilično oslabilo, naročito uništenjem proizvodnih vojnih resursa.

Tako je najpravilnije reći da su saveznici skupa rasturili naciste.

Tokom operacije Barbarosa, Hitler je preusmerio većinu nemačkih snaga na istočni front. Koliko znam tamo je bilo angažovano 80% nemačkih vojnih resursa.

Tako da je netačna tvrdnja da su sve divizije bile na zapadnom frontu, iako je tačno da je Staljingrad bio veoma bitna bitka u WWII.

Takođe, bombardovanje Nemačke od strane saveznika ih je prilično oslabilo, naročito uništenjem proizvodnih vojnih resursa.

Tako je najpravilnije reći da su saveznici skupa rasturili naciste.
Рус да није сломио Хитлера код Стаљинграда, он би још владао!

Totalitarni diktatori, koji potpuno kontrolisu sav kapital, i gradjani su im robovi u gorem polozaju nego robovi u doba Rima posle punskih ratova.

Zla od rezima, iskonska zla.
Режим Императора Путина нема никакве везе са нацизмом! Наиме, победа над Хитлером је Државни и Национални Празник у Русији! Путинови преци су се борили против Хитлера!

Back