Putin: "Studenti su patriote - nema rešenja u Srbiji bez Studenata" Vučićevi mediji sakrili ovu Putinovu rečenicu VIDEO

Zašto su Vučićevi mediji sakrili Putinovu rečenicu "nema rešenja u Srbiji bez Studenata" ? ANKETA

• Vučić hoće da sakrije da je pušten niz vodu jer Putin ima prava istraživanja javnog mnjenja u Srbiji

glasova: 3 60,0%
  • Ova Putinova rečenica pokazuje da on zna da su Studenti većina u Srbiji i da su buduća vlast

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
Putin upropastio Vučića !
Pogledajte celu izjavu Putina sa Srpskim prevodom VIDEO
Obratite pažnju na kraj koji su Vučićevi mediji sakrili,
Putin kaže
"Da je bolje izvesti postepene promene uz njihovo (Studentsko) učešće nego izvesti recimo Revolucionarne promene" i kaže da su Studenti patriote
Te "postepene promene uz Studentsko učešće" što Putin kaže to su izbori

Srpski novinar otišao direktno na "zvaničan sajt Predsednika Rusije i preuzeo ceo tekst izjave Putina"
ovo je taj tekst i sajt: http://kremlin.ru/events/president/news/78134.

I novinar je otkrio da su Vučićevi i kompletni Srpski mediji sakrili Putinovu rečenicu "nema rešenja u Srbiji bez Studenata" VIDEO
Putin je još rekao da su Sudenti patriote što je objavljeno to možete da čujete od 6:40 na ovom VIDEO-u
ja kad god imam opstipaciju proguglam fotku Petra Dejana
mada je on prejak - dobijem dijareju

Srpski novinar otišao direktno na "zvaničan sajt Predsednika Rusije i preuzeo ceo tekst izjave Putina"
ovo je taj tekst i sajt: http://kremlin.ru/events/president/news/78134.

I novinar je otkrio da su Vučićevi i kompletni Srpski mediji sakrili Putinovu rečenicu "nema rešenja u Srbiji bez Studenata" VIDEO
Putin je još rekao da su Sudenti patriote što je objavljeno to možete da čujete od 6:40 na ovom VIDEO-u
Ма то је он мислио на оне Вучићеве студенте који 'оћу да учу, али у Ћациленду, под шаторима. :rtfm::lol::lol:

Ма то је он мислио на оне Вучићеве студенте који 'оћу да учу, али у Ћациленду, под шаторима. :rtfm::lol::lol:

Nije on mislio na nikakve studente niti je igde spomenuo studente.
Rekao je mladi ljudi su patriote i zaključio rečenicom da ih neke snage guraju na ulicu i da žele da srpski narod strada još više..

Mnogi mladi u Srbiji koji protestuju su patriote u suštini i bitno je nastaviti dijalog sa njima, što Vučić i pokušava. Oni nikada ne bi trebalo da zaborave kroz koju patnju je prošao srpski narod pre Prvog svetskog rata, posle Prvog svetskog rata i za vreme Drugog svetskog rata… Snage koje ih guraju na ulicu žele da srpski narod strada još više – kazao je on.

Pa mislim generalno nevezano za Vučića, mislim mi smo jedva vidljivi na mapi dok Rusija zauzima 1/6 čitave kopnene mase na Zemlji, ono prosto ne bave se nama, nit im nešto privlačimo pažnju i generalno Rusi kao narod su dosta ravnodušni prema nama i zapravo jako malo i znaju o nama, mnogo manje nego što mi mislimo i svakako mnogo manje nego mi o njima.
Recimo znam jednu Beloruskinju (a oni su ti fazon veći Rusi od Rusa), onako starija malo od mene, ima već 40 i kusur godina (znači nije baš više ni klinka) , pritom je i ovako obrazovana, govori dva strana jezika, živela je i preko, živela je i u Moskvi kao i duže vremena u Italiji, dosta je i proputovala, itd ali recimo gotovo ništa ne zna o nama i o Srbiji, čak me i pita da li su Srbi pravoslavci, kao misli da jesu ali nije 100% sigurna, ono čula je da je ovde bio rat, čula je da se Srbi i Hrvati baš nešto ne gotive mnogo međusobno iako ne zna baš zašto i razloge tog nekog animoziteta, inače kaže mi ovako po priči da joj se činimo zanimljivo, da bi volela da poseti Srbiju i Balkan ali da zaista jako malo zna o nama i da je to za nju (kao i njene sunarodnike) ono totalna egzotika kao fazon Južna Amerika ili Karibi.

Inače pitao sam je jel čula i videla šta o ovim protestima kod nas, jer videla onaj skup 15. Marta na kome je bilo više od pola miliona ljudi, ona kaže da nije i da niti iko spominje nešto vezano za Srbiju tamo niti se iko bavi nama, eventualno tako kad se nešto ne znam ni ja šta desi kod nas to možda tamo prođe na kratko kao neka trećerazredna vest (slično i u Rusiji) kao kad se desi nešto tipa u Kongu, Ekvadoru, Novom Zelandu ili tako negde, to je otprilike taj nivo vesti i važnosti za njih.
A pritom ona još važi za neku obrazovanu osobu, ono dosta je i proputovala i živela preko i govori 2 straba jezika, itd, pa ako ona zna tako malo o nama možeš misliti kakvi su tek oni prosečni tamo koji baš i ne važe za ne tako obrazovane, načitane, koji ne govore strane jezike nit su mnogo putovali (a takvih je najviše kao i svuda).

Ponavljas stvari u istom komentaru brate, jesi dobro?

Nisam shvatio najbolje, koliko jezika govori ta zenska i da li je putovala kuda? Da li je obrazovana?

558773509_1132231992386948_6592689645000656649_n.jpg

Back