Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Propao je tvoj drogirani, malo i zakržljali mozak.Da li je to tvoje tešenje što vam je fašistička agresija propala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propao je tvoj drogirani, malo i zakržljali mozak.Da li je to tvoje tešenje što vam je fašistička agresija propala?
odluke u ime Ukrajine donosi amerika a na terenu sprovode korumpirani ukrajinski politicari.Ne shvatam koliko moraš bbiti u najmanju ruku naivan pa da napadneš Ruse kao što su to uradili Ukrajinci? Zar im nije pametnije da su pregovarali u miru i transparentno, barem ne bi izgubili skoro trećinu Ukrajine?
malo bolje upućeni to ovako vide;odluke u ime Ukrajine donosi amerika a na terenu sprovode korumpirani ukrajinski politicari.
odluke u ime Ukrajine donosi amerika a na terenu sprovode korumpirani ukrajinski politicari.Ne shvatam koliko moraš bbiti u najmanju ruku naivan pa da napadneš Ruse kao što su to uradili Ukrajinci? Zar im nije pametnije da su pregovarali u miru i transparentno, barem ne bi izgubili skoro trećinu Ukrajine?
a zbog cega ima vojna uprava u ukrajini ? Pa, cilj je opkoljavanj i unistenje ruske drzave, otimanje ruskih bogatstava (kao sto je Jakob de Rotschild prisvojio libijsku, sirijsku, avganistansku, iracku, nigerijsku....naftu) ..........a da bi Rotschildi posedovali celokupno svetsko bogatstvo moraju unisti stotine drzava i milijarde svetske populacije.........................malo bolje upućeni to ovako vide;
"Ukrajina je pod spoljnom upravom
Ukrajina je danas pod spoljnom upravom koja se sprovodi po nalogu Zapada, preko stranih savetnika, nevladinih organizacija i drugih institucija, rekao je ruski predsednik. Prema njegovim rečima, oni direktno utiču na sve najvažnije kadrovske odluke, sve grane i nivoe vlasti, od centralne do opštinske, na glavne državne kompanije i korporacije, uključujući „Naftogas“, „Ukrenergo“, „Ukrajinske železnice“, „Ukroboronprom“, „Ukrpoštu“, Uprava morskih luka Ukrajine..."
Имаш и друге Руске федеративне републике у којима су неки други народи већински па су и даље у Русији...O tom se i radi da ovdašnji neznalice nemaju pojma o pojmu.
Kadirov je mračnjak koji provodi uspješnu politiku čečenizacije. To je tvrdi tupi islamizam koji se širi u povijesnoj Čečeniji, preko fige u džepu da kao podupire Ruse, a zapravo sve više islamizirani Čečeni demografski pune Čečeniju koja je sad skoro prazna od Rusa.
Završni udarac će biti kad Čečnija bude 100% čečenska i islamska- što nije nikad bila- i onda Čečeni otkažu poslušnost Kremlju.
I onda će se za Putinovu čečensku politiku ispuniti ono Gandhijevo- Na koncu, prevaranti prevare sami sebe.
Каква тисућљећница?Znamo, putin je usao u berlin, a do berlina je tamanio stoku preko ustaske drzave....
i sada su fasisti ubili srpskog drzavnika da bi napravili ustasiju i oteli kosovo, a pomocu srpskih fasista, pa se zaleteli na ruse...istorija se ponavlja...Da li stvarno mislite da ce vam sada opstati "tisucljetnica", ja mislim da mozda ostane, ali bez katolika...bice muslimani![]()
To je samo taqiya.Имаш и друге Руске федеративне републике у којима су неки други народи већински па су и даље у Русији...
КАдиров је схватио да је боље живети у миру а по својим правилима него бити америчкои плаћеник и живети у разрушеној кући...
Naravno. Odavno sam shvatio da tipični srpski "um" nema veze s razumom kako ga normalni svijet poima.Nije da sam ikad otvarao te vaše laži. Ali imaš jednog Bambija na trudu.
Пази, ако под нормални свет подразумеваш Језуите, Фашисте, Нацисте, пљачкаше, робовласнике, људе који своју демократију остварују уништавањем других држава које се чак и не граниче са њима, који под причом о борби против "тираније" убише стотине хиљада људи у последњих 15ак година и раселише неколико милиона људи ...Naravno. Odavno sam shvatio da tipični srpski "um" nema veze s razumom kako ga normalni svijet poima.
Normalni svijet su nacisti, fašisti i ustaše. Neka hvala, zaboilazim vas ko pseći drek na ulici.Naravno. Odavno sam shvatio da tipični srpski "um" nema veze s razumom kako ga normalni svijet poima.
Nacisti fašisti itd. su Europljani i racionalni ljudi.Normalni svijet su nacisti, fašisti i ustaše. Neka hvala, zaboilazim vas ko pseći drek na ulici.
ma bre kazi mu slobodno pr8znaj kosovo sta se systezes..Председник Србије Александар Вучић поручио је амбасадору Украјине у Србији Олександру Александровичу, поводом захтева да наша земља осуди потез Русије, да најпре позове власт у Украјини да осуди агресију коју је над Србијом спровео Запад.
sinko ove dvije kako ti zoveš sao krajine imaju više stanovnika nego hrvatskaRuski svet se siri ..ne jednu dve sao krajine capise