Putin priznao Donjecku i Lugansku Republiku

Суштина је да сте изгубили 395 000 становника за 10 година, а ти бринеш како ће Русија да контролише своју територију?
Ne brinem se ja o ničemu..već pokazujem koliko je suluda ruska ekspanzionistička politika, u uvjetima kada zadnjih 30 godina izumiru. Neki nikako da nauče iz povijesti, bez svoga stanovništva ne možeš dugo držati određeni teritorij, u protivnom bi Britanci i danas vladali Indijom.

Valjda ti je jasno da moraš imati svoje stanovništvo da bi držao određeni teritorij...uostalom Kosovo ste izgubili, jer tamo niste imali svoje stanovništvo.

Neki stvarno imaju premali IQ a bi išta shvatili.
Не, 1945 Тито је забранио повратак Срба на КиМ а после тога је насељено много Албанаца јер је рачунао и Албанија да уђе у састав Југославије.
Касније је обавезним откупом за КиМ финансирао њихово коћење.
Историја је за вас кроасана једначина са 10 непознатих!
Ок, трудите се, то вам признајем. Ево и мог прилога за вашу тисућљетњу историју:
viber_slika_2020-12-25_14-07-25.jpg

“ Ministarstvo za vanredne situacije Rusije saopštilo je da je iz Donbasa do sada u Rusiju stiglo oko 61.000 izbeglica “
Не, 86.000 и сви су збринути и добили новчану помоћ.

Не, 1945 Тито је забранио повратак Срба на КиМ а после тога је насељено много Албанаца јер је рачунао и Албанија да уђе у састав Југославије.
Касније је обавезним откупом за КиМ финансирао њихово коћење.
To su vaši velikosrpski mitovi i bajke.. zadnjih 300 godina niste bili većina na Kosovu, Albanci su imali nekoliko puta veći natalitet od vas, uz to ste se jako iseljavali u Vojvodinu i užu Srbiji. Zinili ste više od onoga što možete progutat i tako to izađe na kraju..

Ne brinem se ja o ničemu..već pokazujem koliko je suluda ruska ekspanzionistička politika, u uvjetima kada zadnjih 30 godina izumiru. Neki nikako da nauče iz povijesti, bez svoga stanovništva ne možeš dugo držati određeni teritorij, u protivnom bi Britanci i danas vladali Indijom.
Tebi su zapadni mediji isprali mozak...kakva ekspanzionisticka politika, ovo je odbranbena politika...ovo su iznudjeni potezi...da li si toliko tupav, pa stvarno mislis da Rusiji treba da se siri i osvaja nove teritorije...

To su vaši velikosrpski mitovi i bajke.. zadnjih 300 godina niste bili većina na Kosovu, Albanci su imali nekoliko puta veći natalitet od vas, uz to ste se jako iseljavali u Vojvodinu i užu Srbiji. Zinili ste više od onoga što možete progutat i tako to izađe na kraju..
Ајде, најбоље да ме припадник народа без своје историје учи о историји мог народа?
Иди копај, можда и ти нађеш неки доказ за вашу историју. Нећу ја да вам више тражим!

što rade u Maliju, Libiji, Siriji..de ne kenjaj:)
А шта раде САД широм света?
1645484510816.png

ne možeš ti osobu čiji je IQ oko 70(razina retardacije) naučit o ičemu. Ne znam kako vam se da više pisati gluposti....
Момак, почео си да прелазиш границе прихватљивог понашања и да вређаш? Ја тебе нисам вређао сем што те вређа истина!

Jesu li te drzave pod ruskom okupacijom?....de ti malo koristi SVOJ mozak, ako ga imas, a ne prepisuj od najvecih podlaca u istoriji...
Vidim ni ti nisi baš bistar:) prvo sam sebi skačeš u drob i tvrdiš da Rusija izvodi samo iznuđene obrambene akcije..a onda vidimo da su se razmili po svim kontinentima da svojim trupama, tipični neokolonijalni mindset....uostalom Putin se i sam zanosi maštanjem o obnovi Ruskog Carstva.

Tako da odi kome drugom prodavat te šupljake.

Не, не. Не могу да савладају технологију затвореног ракетног мотора. 50 година покушавају и ништа. Пошто се они одликују мањом масом а већим потиском, више корисног терета могу избацити у космос што лет чини далеко јефтинијим.
Запамти, не могу да технолошки то савладају као и хипер звучни погон!

Sigurno je Amerika danas neprikosnovena svemirska zemlja zbog toga.

Не постоји никаква руска експанзионистичка политика.Русија једноставно покушава да одбије НАТО што даље од своје територије.

Ко хоће да шурује са НАТО, губи део територије и добија руске трупе.

Vidim ni ti nisi baš bistar:) prvo sam sebi skačeš u drob i tvrdiš da Rusija izvodi samo iznuđene obrambene akcije..a onda vidimo da su se razmili po svim kontinentima da svojim trupama, tipični neokolonijalni mindset....uostalom Putin se i sam zanosi maštanjem o obnovi Ruskog Carstva.

Tako da odi kome drugom prodavat te šupljake.
Ti i ne znas gdje si sve supalj...jedan od tezih oblika retardacije...sta bi trebalo, supljoglavi, da sjede uz votku i cekaju da im sugava stoka useta u dvoriste...

Back