Putin odbio da ga sveštenik poljubi u ruku VIDEO

Volim Putina od prvog dana kad se pojavio na politickoj sceni,a poslije ovoga jos i vise,jer ovim cinom pokazuje kako postuje crkvu i svestenike i ne stavlja se iznad njih,iako ima vecu moc od njih!

Veliki si mocni Vladimire!!!

26951_medvedev-putin-uskrs-afp_f.jpg

scaled.php

:ok:

Ne znam zasto cudjenje ,meni je prisla jedna kaludjerica jako stara i kad sam se sago da joj poljubim ruku i ona se sagnula i poljubila mene u ruku bilo mi je neprijatno al kazu da je to zbog poniznosti koju ona time pokazuje pred svima .
Da, to jeste, ali Crkveni Verodostojnici, Sveštenici, Monasi, ne treba to da čine nikad, jer svojim položajem u duhovnom svetu več su ˝blagosloveni˝. I sama uniforma, koju nose, da se tako izrazim, čini ih Svetim. :)

Све је објашњава врло просто.

Овај поп - гостиник Отац Мефодиј, Македонац, коjи постао монах на Валааму. Много година претрпео да добије руско држављанство. Његов много јурили и мучили због недостатка докумената. А Путин је све одлучио. И зато монах је био веома захвалан њему.
Ево и сва прича.;)

Руси било кога јурили и мучили? Гнусна лаж, никад то они не раде сер геј

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije želeo da ga sveštenik Ruske pravoslavne crkve poljubi u ruku prilikom posete manastiru na ostrvu Valam.

Putin se prvo rukovao s vernicima ispred manastira, a potom i s nekoliko sveštenika. Putina je potom neprijatno iznenadio gest jednog sveštenika, koji je prvog čoveka zemlje hteo da pozdravi poljupcem u ruku. Predsednik Rusije, koji je bio iznenađen ovim potezom, samo je povukao ruku i pogledom je ošinuo sveštenika.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...tin+odbio+da+ga+sveštenik+poljubi+u+ruku.html

Наравно да је био изненађен и одбио - обичај је да се светом, а не световном лицу у знак поштовања љуби рука или скути-

Poslednja izmena:
Zimzelene , a koga su to Rusi jurili ?? :think:

Sad ce opet ona prica da su mu jurili babu 1944 .. i da je baba bezala kroz kukuruze od kozaka .. i da ni dan danas baba nece da kaze da li je kozak stigao ili ... :kafa:

Не знам стварно кога су то јурили, од својих па осталих ахахахах....
Армуникаш, мени су могли да пољубе и мојима дупе и 44 и 45, као и ти и твоји црногорчићи...и пре и после тога и за вјек и вјеков. Амин, лол...

Питај сер геја лол

Zimzelene , a koga su to Rusi jurili ?? :think:

Sad ce opet ona prica da su mu jurili babu 1944 .. i da je baba bezala kroz kukuruze od kozaka .. i da ni dan danas baba nece da kaze da li je kozak stigao ili ... :kafa:
Слушајући савет искусног русофила рекох пријатељици, која је препричавала сто пута бабину причу, како су је у младости руски војници јурили кроз кукурузе, да сам од првог дана видела у њеним очима и цртама лица нешто руско, и да сам после њене приче сто посто сигурна да јој баба није рекла истину кад је пред децом и унуцима причала како је успела да побегне од руског војника. И још, да ми је баш драго што моја колегиница вероватно има руске крви... ако до тада ништа није успело да је заустави у тој нафилованој причи коју би преносила у свакој згодној прилици не би ли представила Црвену Армију као Армију која није ништа друго радила него јурила наше бабе по кукурузима - е, од тог тренутка је заћутала.:)

Руси било кога јурили и мучили? Гнусна лаж, никад то они не раде сер геј

Званичници - бирократе његов јурили и мучили. Човек у 2002 г постао монах у у манастиру Валаам и много године не могао добити руско држављанство.
Путин је одлучио ово питање за 3 дана.

Jош питања ?

Back