KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.954
Jbt, toliko se svi plaše Srbije da su morali sve zemlje u okruženju uključiti u alijansu, a u Jadran dopeljati nosač aviona.
Kako se onda tek plaše Rusije?
Luzeri

Luzeri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eto, ponekad u priči sa tobom pomislim da imam posla sa normalnom osobom, a drugi put, kao sada, sa mentalno obolelom. Daj odluči se više, ovako nema smisla...

ne čitaš. rusi vam prodaju oružje... daju kredit od 5 milijardi eura u naoružanju, a nacija gladna bez posla.
usput, sve što kupite ameri sprže za 48 sati ako im se digne đokica, a rata za kredit dolazi svaki mjesec

dobro,ako Japanci budu milostivi,mozda uz Kamcarku Rusi zadrze i Sahalin.
Jbt, toliko se svi plaše Srbije da su morali sve zemlje u okruženju uključiti u alijansu, a u Jadran dopeljati nosač aviona.
Luzeri
http://www.jutarnji.hr/sto-ce-vucic...u-ponudu-tesku-pet-milijardi-dolara-/1449584/
neznam za što će vam 5 milijardi naoružanja. koga sa tom silom oružja napast kad je NATO sa savh strana
- - - - - - - - - -
evo jedan dobar osvrt na događaj od istorijske važnosti za srbiju
.................

Pa neće nož u leđa, ali neće ni biti sve tako kako se misli.
 a kasnite sa ratom za gas
a kasnite sa ratom za gas
http://www.jutarnji.hr/sto-ce-vucic...u-ponudu-tesku-pet-milijardi-dolara-/1449584/
neznam za što će vam 5 milijardi naoružanja. koga sa tom silom oružja napast kad je NATO sa savh strana
- - - - - - - - - -
evo jedan dobar osvrt na događaj od istorijske važnosti za srbiju

Došo da ga operu i oglancaju,zameni ulje i istrošeni Uranium iz reaktora...
Ne sekiraj se to tako krene sa trć-prć naoružanjem, pa čarkanjem i na kraju dođu imperije i podele ono što smatraju da mogu dati varvarskim plemenima da se sami ne povrede,
Da li će da dođu u region da ratuju i isprobavaju džojsticima najnovije performanse oružja. !?
Ne moraju ni da dolaze ... tuku iz daljine - van regiona
- - - - - - - - - -
Plitko pitanje, promišljanje i predviđanje !!!
I da se naopaljuju mornari Splicanki...
1) Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom" (Franjo Josif)
2) Hrvati to su dronjci" (Franjo Josif)
3) Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler)
4) Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide"(Jovan Ducic)
5) Od svih naroda na zemaljskom saru, Hrvati su najgrozniji"(Karl Marx)
6) Hrvate treba staviti pod starateljstvo"(Teodor Ruzvelt).

Ne, mislio sam na Splicanke.S tim da Rusija nije u stanju direktno projicirati svoju moc u Srbiju i na Balkan ako dode do nekakvog sukoba imperija.Eventualno nesto malo s Crnog Mora kao sto smo vidjeli..
- - - - - - - - - -
Mislis jeftinih prostitutki iz sireg regiona..
Да, боље им је да отерају тај носач што даље од себе.Najvažnije tokom nastupajućih događaja je ne svrstati se među ruske mete.
Za ostalo ne treba previše da se brinemo, Rusi će to da srede .
И Сплићана.I da se naopaljuju mornari Splicanki...
šta će nam ameri za vas dovest u red?

Ето, и велики игноратор разуме боље него игнорамус кроатенсис, пакта курвинус шмурвинус, антекурвале китијанитис шмитијанитис, тисућљетитис перверзитис шмокљанитис, грок прд смрд.niko ne zna kako bi isao scenario novog velikog sukoba, mozda cia zna ukoliko ga sama izazove, ali kad se stvar pokrene ni cia nece znati sta je snaslo
sitne ribe i nekaznjeni ratni cro zlocinci vec kukaju, znaju da su krivi
5 mlrd za izgradnju postolja za naoružanje

Ne znam ja...ti se praćakaš sa američkim nosačem...
A i na koga nas si mislio? Mi vam i dalje držimo teritoriju pod okupacijom, a vi ne smete ni da prdnete...