jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.568
Protiv svih diktatora su intelektualci protiv.Sve je toliko predvideo da ne može godinu dana da izađe iz blata, sve u Rusiji što ima IQ veći od 100 ga mrzi... nije baš da je idealna situacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protiv svih diktatora su intelektualci protiv.Sve je toliko predvideo da ne može godinu dana da izađe iz blata, sve u Rusiji što ima IQ veći od 100 ga mrzi... nije baš da je idealna situacija.
Ukrajina jeSrbiju pa su zato ljuti?
Slico,kao i kod nas.Takav je izbor ukrajinskog naroda."I kod nas će plate biti kao u Norveškoj,samo treba da ..." rezonovali su Ukrajinci.Šta da se radi.Čovek se zayebe,narod se zayebe...
Ma ameri su ili ucesnici,ili zaprska u svim dosadasnjim ratovima posle II sv.-ogma jok, pa pre neki dan smo citali da rusi kazu da su ukre vojnici na raznim drogama, kako bi sve izdrzali! isto je i sa ovima, fakticki placenicima, psima rata, samo je ovaj pored kokaina morao da bude i na nekim psihodelicima cim je dobio fiks ideju da ima moc da ide na kremlj, kao juznoamericke hunte, sandinisti, itd
bice obrisan sa lica zemlje, ja ne verujem da mi ameri imamo veze sa celom ovom pricom
Moguce je i Rusi imaju jaku opoziciju.Pa realno, taj Prigožin je praktično plaćenik. Taj na tržištu rada će pre ili kasnije prihvatiti bolju ponudu.
On je pre par meseci, ili kad je već bilo, snimao sebe kako moli da Moskva pošalje municiju, opremu, kako je teško stanje na frontu, baš je izprozivao Moskvu i razotkrio neke generalne stvari. Vrteo se taj snimak po internetu.
Čak je nešto govorio - nije me briga što vi jedete kavijar i kupujete skupocene jahte, ali nama ovde koji ginemo za Rusiju mogli ste poslati makar minimalnu količinu municije koju toliko puta moramo da tražimo...
Ko zna ko je taj Prigožin, koje je njegova uloga, kakva je njegova pozadina. Da li neko zna nešto više o njemu?
Čovek ima privatnu vojsku od nekoliko desetina hiljada ljudi. Kako? Šta? Još ga Ruska federacija angažovala, verovatno i naoružala. Lakrdija. To kao Arkan kod nas u Jugoslaviji, pa pljačkanje po Bosni. Na šta to liči?! To bila Jusgoslavija u fazi raspadanja. Ovde pričamo o Rusiji. Sa druge strane, on je u njihovim redovima, kako to tako olako da se čovek otrgne kontroli i sad kao pohod na Moskvu? O čemu se tu radi?
Ne bi me iznenadilo da je to unutrašnja politika Moskve. Ko zna šta petljaju i kakvi su ciljevi.
Jel si u toku sa stanjem u Rusiji danas?I da,daj zivota ti,vidi neki lep nadimak za drogiranog Ukrajinskog glumca ako ti nije problem.Koliko vidim Pu.t.ll.e.r-u su ne godine nego meseci i dani jos preostali, verovatno ce ga sama vojska vrlo skoro likvidirati da vise ne ginu i ne brukaju se ako moze jos vise da se obrukaju od ovoga sto jesu. Tkz. "druga" vojska sveta se raspala, izgubila 20% ljudstva a da je jedva osvojila Bahmut, do Kijeva im treba jos 6 miliona vojnika.
U svakom slucaju se pokazalo da je svo to njihovo "slavno" vojno nasledje sarena laza, da je njihovo premocno oruzje samo to u masti njihovih generala i srBskih rusofila, da su papirni tigar kao onomad SSSR u Avganistanu i da USA nista ne mora da radi, kao sto se raspao SSSR tako ce se raspasti i Rusija. Na parcice. I to vrlo skoro.
PS.
Pitanje za rusofile koji budu penili na ovaj post: gde jos naoruzana rulja ide da razoruza zvanicnu vojsku, smeni i pohapsi ministre i postavi svog predsednika? Mislim sem Rusije i nekih vantustanskih drzava... Pa kad prstom pokazete tu zemlju da ustvrdimo zasto su Rusija i ta zemlja (eventualno) u takvom rasulu jer nista drugo ne moze da objasni takvu situaciju sem reci "rasulo, raspad, rastocenost". Sa tim da Rusija ima i nuklearno oruzje pa moze da buda opasna i za ostatak sveta. Jedna od najvaznijih stvari je da se u nekoj buducnosti razoruza taj ostatak Rusije koji i ako bude postojao.
Kad Sizif nema nikakvih argumenata onda svoje frustracije zbog propale “revolucije” iskazuje verbalnom, tj pisanom agresovnošću.Zamisli obrnutu situaciju... Srbin koji je pobegao trbuhom za kruhom u Rusiju, i odande prducka po Rusiji i veliča Ameriku i Bajdena.
Ahahaha.... totalna šizofrenija.... a u stvari isti q. kao i naš @Casual Observer
Kad Sizif nema nikakvih argumenata onda svoje frustracije zbog propale “revolucije” iskazuje verbalnom, tj pisanom agresovnošću.
Kakvo to “prduckanje”, “protov” ovoga i onoga? Gde? Izrazito sam nesklon argumentima ad hominem, još manje kultovima lučnosti. Konstatacija nečije objektivno postojeće demencije i globalnoj promena u odnosu GDP raznih zemalja nije nikakvo prduckanje.
U svakom slučaju, ovakvi izlivi mržnje zbog toga što je stvarnost tvrdoglava pa ne sluša Sizifa su samo ilustracija njega lično kao pojave.
Jednoumlje je karakteristika baš svake ideologije (Groupthink), mislite o tome.
Sasvim je moguće da ima opozicije u Rusiji, i da je nekad jača, nekad slabija, kao uostalom i drugde - u suprotnom ne bi svako tražio izbore baš kad njemu odgovaraju.Moguce je i Rusi imaju jaku opoziciju.
Možeš da završavaš tirade i sa “Za dom spremni!” ili “Heil Hitler!”, razlike su u nijansama.Skidam kapu svakom narodu koji se bori za slobodu protiv jačeg okupatora.
Slava Ukrajini.
Sve je tako kao sam napisao.Ima nas svakakvih.I ovakvih i onakvih.Tako je u celom svetu.O svakom narodu moze tako da se kaze,jer je cista istina.Sasvim je moguće da ima opozicije u Rusiji, i da je nekad jača, nekad slabija, kao uostalom i drugde - u suprotnom ne bi svako tražio izbore baš kad njemu odgovaraju.
A moguće je i da svoju sliku o Rusiji gradiš na osnovu najmaglovitijih predstava, strahova želja, tako da svaki zaključak odgovara tvojoj ideološkoj dogmi , bez ikakvog uvida u stvarno stanje. Šta misliš o tome?
Niko više od Druge Srbije u razmišljanjima naglas ne koristi fraze “Rusi su ovakvi”, “Rusi su onakvi”, takođe i o Srbima, “mi smo takvi, onakvi”. Razmisli, možda je verovatnije da niko nije baš “ovakav” ili “onakav”, nego da ti robuješ predrasudama i umesto činjenica koristiš stereotipe: “svi znamo”, “videli smo” i sl: posle toga masa stereotipa, predrasude i onda sledi ideološki ispravan zaključak.
Da li to važi I za Srbe? Pitam za druga.Skidam kapu svakom narodu koji se bori za slobodu protiv jačeg okupatora.
Slava Ukrajini.
Da li to važi I za Srbe? Pitam za druga.
Izvor je od onih najkredibilnijih. Mudar i odmeren čovek, nema šta.
Teorije zavere su na drugom pdf.Ti još veruješ u naciste i neonaciste na čelu sa jevrejinom? Neki nikako da se otrezne...
Verovatno Moskva želi ubediti ruski narod da je situacija ozbiljlna jer se to propagandom nije uspelo. Žele da pokažu da je Rusija ugrožena kao i njen narod te da narod bude voljan ratovati, voljan da se žrtvuje, voljan da se odazove svkakvoj mobilizaciji. Praktično politika terorizma. Uplašenim narodom je lako manipulisati.
Prigožin je sad dobio tu novu ulogu da bude terorista, loš momak iz holivudskog filma na ruskoj sceni koji seje strah, javno krenuo u pohod na Moskvu.
Realno je da ti Ukrajna ne može biti neprijatelj kakav ti treba. Ukrajna se brani. Treba ti neprijatelj baš takav, agresivan koji je krenuo na Moskvu. Neki agresor koji napada pa shodno tome sad ti moraš da se "braniš" i u odbrani domovine nema dezertiranja. Svako je dužan da se odazove otadžbini. Mnogo više ljudi će u obrani uzeti oružje.
Neki se pale i na čoveka kojim vlada demencija.A Tramp?
Primetio sam da se isti takvi pale i na Trampa.
Jedino se niko nešto ne pali na Si Đipinga. Ne rezuonuju se sa njim... ne znam gde je tu zapelo.
Ili na Don Mila i još se upišavaju od sreće na pomisao o “revolucijama po Rusiji”? Kakve frustracije, nekima je par sati bilo dosta da im se aktivira PTSD.Mislim na paljevine koji obozavaju Putina i Milosevica.
Kako zoveš ljude koji pozdravljaju sa “Slava Ukrajini!”, isto kao u XIV Waffen SS diviziji “Galicija”?Jel misliš na četnike? Novopečene četnike?
One što pevaju dražine pesme na utkamici i tako to?
Treba da proučiš odakle poklič Slava UkrainiKako zoveš ljude koji pozdravljaju sa “Slava Ukrajini!”, isto kao u XIV Waffen SS diviziji “Galicija”?
Kakav to “pentagram”? Dokaži tvrdnju ili priznaj da si je izmislio iz ideoloških pobuda - jedna ideologija inače šuplja kao i i svaka druga, a ima ih i koje su još potpuno bankrot.Potpuno izvrnuta logika i razum.
Sila koje se u 20. vekom posebno istakla u uništavanju Hrišćanstva je upravo Rusija. Umesto krsta satanska petokraka. Umesto vjere bezbožništvo. Na grob se stavljao pentagram.
Nisam baš nešto upoznat da je npr u Amrici bilo ikada zabranjeno biti hrišćanin, praktivkovati hrišćanske rituale. Znam mnoge Srbe koji su mogli biti Srbi samo u Americi i u nekim drugim zemljama poptu Kanade ili Australije.
Ovde u Jugoslaviji nisi smeo slaviti slavu, bilo opasno. Pipci Satane su i ovuda tumarali i pomrsili i izvrnuli zdrav razum da sad ne znamo ni dal smo pošli il smo došli. Sluđena nas ostavili sad tako da tumaramo slepo da ne znamo đe bijemo.
I pozdrav “Sieg Heil!” je postojao pre NSDAP.Treba da proučiš odakle poklič Slava Ukraini
https://en.wikipedia.org/wiki/Slava_Ukraini
Kaže izmišljen je 1840.
Rus te laže
Ti i Sizif nekako kao da uopšte niste protiv onih mekših diktatura koje koriste canceling i cenzuru za opšte dobro.Protiv svih diktatora su intelektualci protiv.
Zamislite liberala kome smeta to što neko ko ne misli kao on koristi civilizacijske tekovine kao što su sloboda govora i mišljenja.Boli te pimpek, ti si već zbrisao u Ameriku - obećanu zemlju, u koju mnogi Rusi beže u potrazi za slobodom i boljim životom.
Ti si svoj problem rešio, sad kad te štiti Ujka Sem, možeš da pljuješ po njemu do sutra jer znaš da te štiti prvi amandman i vladavina zakona.
I pozdrav “Sieg Heil!” je postojao pre NSDAP.
A Tramp?
Primetio sam da se isti takvi pale i na Trampa.
Jedino se niko nešto ne pali na Si Đipinga. Ne rezuonuju se sa njim... ne znam gde je tu zapelo.