Putin: Nož u leđa Rusiji, organizatori pobune će odgovarati za izdaju domovine

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On je dodao da vlasti neće dozvoliti da se ponovi raskol u Rusiji i zaštitiće narod. Predsednik je podsetio na udarac koji je nanet Rusiji 1917. godine, kada je zemlja bila u Prvom svetskom ratu.
aha, u tom grmu lezi zec!

import, evo putin ka'e da je oktobarska revolucija October 25, 1917 izdaja zemlje, jednako kao i ovo​

jel mu verujes, ili komunista laze?
imali smo temu lustracija kod nas, da ili ne, pa sta ti mislis, jel sve foliraza?

ma jok nego balimo na pse rata sa naci idelogijom, uf kada bi potekli potoci krvi kremljom, ... kada bi piroska na kokainu zauzaela kremlj i dosla u posed crvenog dugmeta import bi orgazmirala
Koliko vidim Pu.t.ll.e.r-u su ne godine nego meseci i dani jos preostali, verovatno ce ga sama vojska vrlo skoro likvidirati da vise ne ginu i ne brukaju se ako moze jos vise da se obrukaju od ovoga sto jesu. Tkz. "druga" vojska sveta se raspala, izgubila 20% ljudstva a da je jedva osvojila Bahmut, do Kijeva im treba jos 6 miliona vojnika.

U svakom slucaju se pokazalo da je svo to njihovo "slavno" vojno nasledje sarena laza, da je njihovo premocno oruzje samo to u masti njihovih generala i srBskih rusofila, da su papirni tigar kao onomad SSSR u Avganistanu i da USA nista ne mora da radi, kao sto se raspao SSSR tako ce se raspasti i Rusija. Na parcice. I to vrlo skoro.

PS.
Pitanje za rusofile koji budu penili na ovaj post: gde jos naoruzana rulja ide da razoruza zvanicnu vojsku, smeni i pohapsi ministre i postavi svog predsednika? Mislim sem Rusije i nekih vantustanskih drzava... Pa kad prstom pokazete tu zemlju da ustvrdimo zasto su Rusija i ta zemlja (eventualno) u takvom rasulu jer nista drugo ne moze da objasni takvu situaciju sem reci "rasulo, raspad, rastocenost". Sa tim da Rusija ima i nuklearno oruzje pa moze da buda opasna i za ostatak sveta. Jedna od najvaznijih stvari je da se u nekoj buducnosti razoruza taj ostatak Rusije koji i ako bude postojao.

Poslednja izmena:
Neki (naglasak na to neki) Srbi podrzavaju Rusiju iz svoje bolesne opsesije i kratkovidosti. Kraj price.

1687654240999.png

1687654310182.png

Крај приче 😀

Na parcice. I to vrlo skoro.
kme-kme, sta sad, nema krvi u kremlju i gradjanskog rata u rusiji kao 1917 za vreme 1. svetskog rata, i to nozem u ledja, pa ces da glumis proroka: "uskoro"? zar nije trebalo juce? ja sekte i lazne proroke deljem, ako hoces normalno da razmenimo misljenja, moze, a ako hoces da budes prorok, ja nisam tvoj vernik
bese znas english?
Bitter history lessons
https://www.zerohedge.com/geopoliti...reason-betrayal-clashes-erupt-southern-russia
Putin reminded Russians that a similar scenario played out in the country in 1917, when it was in the middle of World War I. He recounted how “intrigues, bickering, politicking behind the army’s and the people’s back” led to the “collapse of the state,” and the “tragedy of the Civil War.

po meni, ispravna istorijska analogija sa oktobarskom revolucijom 1917
dakle, putin nije trebao da juri naciste iz 2. svetskog rata, vec izdajnike iz 1. ali je pristao na igru zapada - [de]militarizacija kao paradigma ukrajinskog rata sada - eto, to ti je moje strucno misljenje, a koje je tvoje? molim bez preorokavanja, ako moze

Poslednja izmena:
Koliko vidim Pu.t.ll.e.r-u su ne godine nego meseci i dani jos preostali, verovatno ce ga sama vojska vrlo skoro likvidirati da vise ne ginu i ne brukaju se ako moze jos vise da se obrukaju od ovoga sto jesu. Tkz. "druga" vojska sveta se raspala, izgubila 20% ljudstva a da je jedva osvojila Bahmut, do Kijeva im treba jos 6 miliona vojnika.

U svakom slucaju se pokazalo da je svo to njihovo "slavno" vojno nasledje sarena laza, da je njihovo premocno oruzje samo to u masti njihovih generala i srBskih rusofila, da su papirni tigar kao onomad SSSR u Avganistanu i da USA nista ne mora da radi, kao sto se raspao SSSR tako ce se raspasti i Rusija. Na parcice. I to vrlo skoro.

PS.
Pitanje za rusofile koji budu penili na ovaj post: gde jos naoruzana rulja ide da razoruza zvanicnu vojsku, smeni i pohapsi ministre i postavi svog predsednika? Mislim sem Rusije i nekih vantustanskih drzava... Pa kad prstom pokazete tu zemlju da ustvrdimo zasto su Rusija i ta zemlja (eventualno) u takvom rasulu jer nista drugo ne moze da objasni takvu situaciju sem reci "rasulo, raspad, rastocenost". Sa tim da Rusija ima i nuklearno oruzje pa moze da buda opasna i za ostatak sveta. Jedna od najvaznijih stvari je da se u nekoj buducnosti razoruza taj ostatak Rusije koji i ako bude postojao.
Možeš samo da sanjaš i to vrlo vlažno 🤗

PS.
“Vantustanskih drzava”? Misliš na Ukraijinu? Možda na BiH? tzv “Kosovo”? Njih izvanredno opisuje to “"rasulo, raspad, rastocenost.”

Kad smo kod “razoružavanja”, eto prilike, come and take.

Ako
kme-kme, sta sad, nema krvi u kremlju i gradjanskog rata u rusiji kao 1917 za vreme svetskog i to nozem u ledja, pa ces da glumis proroka: "uskoro"? zar nije trebalo juce? ja sekte i lazne proroke deljem, ako hoces normalno moze, a ako hoces da budes prorok, ja nisam tvoj vernik
bese znas english?
Bitter history lessons
https://www.zerohedge.com/geopoliti...reason-betrayal-clashes-erupt-southern-russia
Putin reminded Russians that a similar scenario played out in the country in 1917, when it was in the middle of World War I. He recounted how “intrigues, bickering, politicking behind the army’s and the people’s back” led to the “collapse of the state,” and the “tragedy of the Civil War.

po meni, ispravna istorijska analogija sa oktobarskom revolucijom 1917
Ako Cecenija bude htela da se otcepi cime Rusija moze da je zaustavi? Naravoucenije danasnjeg dana: ako je mogao celavac iz Vagnera sto ne bi mogao, ali uspesno, i Kadirov. A ko zna koliko je takvih lokalnih sherifa sirom ruskih provincija i oblasti, pogotovo onih koji su naslonjeni na muslimankske drzave i Kinu. Sa tim da ce USA, EU, Turska, Iran i Kina svesrdno podrzati svoje favorite ako se to desi.

Jedino upotreba nuklearnog oruzja moze Put.ll.era da izvuce iz svega, recimo sravni deo Ukrajine zauvek, stace i rat tamo zbog uzasa. Rusija dobije sankcije zauvek ali niko ne bi pomislio da se otcepljuje jer zna da ima posla sa ludakom. To je jedini scenario da Rusija posle teskog poraza u Ukrajini ostane citava.

Ako

Ako Cecenija bude htela da se otcepi cime Rusija moze da je zaustavi?
pazi sta kaze dzanki, sa linka koji sam postavio iznad:
“When we were told that we were at war with Ukraine, we went and fought. But it turned out that ammunition, weapons, all the money that was allocated is also being stolen, and the bureaucrats are sitting [idly], saving it for themselves, just for the occasion that happened today, when someone [is] marching to Moscow," he said.

rusija je svakako sacuvala resurse za eventualne druge ratove lokalne, ali i svetski, pa kako nije za ovakve pacenike, prigu koji ide u egzil, a vagner se rasformirava
Naravoucenije danasnjeg dana: ako je mogao celavac iz Vagnera sto ne bi mogao, ali uspesno, i Kadirov.
ali nece, da je liongate mogao bi, ali kadirov to nece, ako ne laze - ako treba da ga citiramo, moze
A ko zna koliko je takvih lokalnih sherifa sirom ruskih provincija i oblasti, pogotovo onih koji su naslonjeni na muslimankske drzave i Kinu. Sa tim da ce USA, EU, Turska, Iran i Kina svesrdno podrzati svoje favorite ako se to desi.
zapadni vlazni snovi, ili java, to "bumo" videli, rusija se vec oglasila, da zapadu ne pada na pamet sto tebi pada, briks zemljama sigurno nece, ali nadaj se da hoce
Jedino upotreba nuklearnog oruzja moze Put.ll.era da izvuce iz svega, recimo sravni deo Ukrajine zauvek, stace i rat tamo zbog uzasa. Rusija dobije sankcije zauvek ali niko ne bi pomislio da se otcepljuje jer zna da ima posla sa ludakom. To je jedini scenario da Rusija posle teskog poraza u Ukrajini ostane citava.
koliko svi pratimo vesti, ukrajinska ofanziva daje mrsave ili nikakve rezultate, tako da je ovo tvoje vise mastaranje
nuklearno oruzje je receno da nije za ukrajinu, vec zapad, tj. rusija izlazi na kraj u ukrajinskom ratu i sa konvencionalnim

Ako

Ako Cecenija bude htela da se otcepi cime Rusija moze da je zaustavi? Naravoucenije danasnjeg dana: ako je mogao celavac iz Vagnera sto ne bi mogao, ali uspesno, i Kadirov. A ko zna koliko je takvih lokalnih sherifa sirom ruskih provincija i oblasti, pogotovo onih koji su naslonjeni na muslimankske drzave i Kinu. Sa tim da ce USA, EU, Turska, Iran i Kina svesrdno podrzati svoje favorite ako se to desi.

B7B4C606-374C-4BD8-BC1F-BF68E4961F2C.jpeg

PS.
Koliko im je to još “preostalo dana™️“?

BTW, the Earth is flat, right?

gde jos naoruzana rulja ide da razoruza zvanicnu vojsku, smeni i pohapsi ministre i postavi svog predsednika?
ta "rulja" je vojnicki razbila u ukrajini, em ukre, em str. pacenike, em zapadnu vojnu inudustriju posramila, malo li je?
a sef rulje je dobio privremeni egzil, ako sve nije inscenirano izmedju 3-6 meseci zivota mu je preostalo, dok rulji preostaje da polozi oruzje ili pristupi regularanoj vojsci, privatna vagner grupa se gasi - UKIDA.
razoruza taj ostatak Rusije koji i ako bude postojao.
nije u redu da se bude plagijator spec. vojne op. - demilitarizacija je 1 od 2 cilja, dok zapad radi na militarizaciji, kao jing i jang, sve je to deo plana, dogovora! samo, kazem, zali Boze ukrajinskih zivota

Poslednja izmena:
Ako Cecenija bude htela da se otcepi cime Rusija moze da je zaustavi?
sta znam, trecim/cetvrtim cecenskim ratom? pomenuo si kadirova, evo da vidimo sta on rece
Here's Kadyrov on Prigozin's actions:

"I thought that some people can be trusted. That they sincerely love their Motherland as real patriots to the marrow of their bones. But it turned out that for the sake of personal ambitions, profit and because of arrogance, people can not give a damn about affection and love for the Fatherland."

drugim recima, kadija kaze da se prigozin zbog licnih ambicija, arogancije i profita - popisao na otadzbinu... mislio je da mu se moze verovati, ali avaj, ne lezi vraze.
prigozinu je zivot u opasnosti u belorusiji, izdaja majcice se ne prasta!

ta "rulja" je vojnicki razbila u ukrajini, em ukre, em str. pacenike, em zapadnu vojnu inudustriju posramila, malo li je?
a sef rulje je dobio privremeni egzil, ako sve nije inscenirano izmedju 3-6 meseci zivota mu je preostalo, dok rulji preostaje da polozi oruzje ili pristupi regularanoj vojsci, privatna vagner grupa se gasi - UKIDA.

nije u redu da se bude plagijator spec. vojne op. - demilitarizacija je 1 od 2 cilja, dok zapad radi na militarizaciji, kao jing i jang, sve je to deo plana, dogovora! samo, kazem, zali Boze ukrajinskih zivota
Ta rulja je preko 200 dana ratovala za neku ukrajinsku selendru koja se odaziva na ime Bahmut ako po tebi tako izgleda "vojnicko razbijanje" onda si zreo za Lazu Lazarevica.
Rusija je 3 puta brojcano jaca od Ukrajine i bila je nemerljivo bolje naoruzana od zemlje koju je napala pa opet nista nije uradila za preko godinu dana, nijedan cilj nije ostvarila. A mozetd da zamislite kako bi se tek provela kada bi napala recimo Rumuniju ili Poljsku koje su nemerljivo bolje naoruzane od Ukrajine i iza kojih stoji puna snaga NATOa. Jedino iz ovog rata je dobro sto je pojazao da je ruska vojska nesposobna, razbijena, tehnoloski zaostala i da nije u stanju ni pobunjenu grupu u svojoj zemlji da zaustavi, da je ostareli tugar bez zuba i muda.

A najvece ponizenje koje je mogla Rusija kao pravoslavna zemlja da dozivi da su ispred Rostova kadirovljevi mudzahedini uzvikuvali "Alahu ahbar" ocekujuci klanje ruskih kriminalaca iz Vagnera. Hej bre, da usred Rusije trebas pomoc mudzahedina, ovo je najniza tacka u kojoj je Rusija bila jos od Mongola... mada mislim da ce Pu.tt.l.er da je dovede na jos nizu tacku.

Uzgred, pre godinu i vise ste vi rusofilchine na ovom forumu davali desnu ruku, nevinu sestru i 500 dindzi da ce P.u.tt.l.er za 9.maj 2022 drzati paradu u porazenom Kijevu. Na bilo kakav nagovestaj da neko sumnja u to vase online o.na.nisanje ste ujedali i razapinjali forumase. A evo 14 meseci posle toga roka P.u.tt.ler je morao da spasava zivu glavu preko Kadirova i Lukasenka. I naravno vi zagorele rusofilchine i dalje pricate svoju pricu, samo sto nije krenuo, samo sto nije osvojio, samo...

Alo jarani, sta je sa vasom pricom i tvrdnjama iz marta i aprila 2022? Nista od toga se nije ostvarilo, pa jel priznajete to ili ne? Necemo nikakva opravdanja, guranje glave u pesak, samo priznanje da se nista od onoga sto ste vi ovde naveliko s.r.al.i nije desilo. Priznanje da je Rusija i P.u.tt.ler na celu joj raspadnuta drzava i drustvo i da nece odbraniti ni sebe a ne vas gologuziju sa Balkana.

sta znam, trecim/cetvrtim cecenskim ratom? pomenuo si kadirova, evo da vidimo sta on rece
Here's Kadyrov on Prigozin's actions:

drugim recima, kadija kaze da se prigozin zbog licnih ambicija, arogancije i profita - popisao na otadzbinu... mislio je da mu se moze verovati, ali avaj, ne lezi vraze.
prigozinu je zivot u opasnosti u belorusiji, izdaja majcice se ne prasta!
To je bilo u sad vec dalekoj proslosti, od tad je ruska vojska i drzava daleko demoralisanija, raspadnutija i zastarelija - sto je rat u Ukrajini i ogolio do opsteg shvatanja sirom sveta. Tako da i Ceceni verovatno znaju za to. A ako je P.u.tt.lera otkacio i Prigozin zasto ga ne bi otkacio i Kadirov? Kod svojih sunarodnika koji zapevavaju "Alahu akber" ispred Rostova ( hej bre, na 200km od Kremlja mudzahedini pevaju) Kadirov bi postao #2, odmah iza Muhameda kad bi im doneo nezavisnost od pravoslavaca.

To je bilo u sad vec dalekoj proslosti, od tad je ruska vojska i drzava daleko demoralisanija, raspadnutija i zastarelija - sto je rat u Ukrajini i ogolio do opsteg shvatanja sirom sveta
mislis, vlazni snovi sirom zapadnog sveta, dok kinezi posmatraju i uce od rusa, a na desetine zemalja se uclanjuje u brics?
otkacio i Prigozin zasto ga ne bi otkacio i Kadirov?
do juce ste tog istog olajavali da je nazzi,a sada ga kujete u zvezde - fakat je da nije on nikog otkacio, vec je izdajnik prognan iz rusije
i sam kadirov se razocarao u njega, jer je licni interes stavio ispred otadzbine, pa citirao sam ti vec kadiju...
hej bre, na 200km od Kremlja mudzahedini pevaju) Kadirov bi postao #2, odmah iza Muhameda kad bi im doneo nezavisnost od pravoslavaca.
sve muslimanske zemlje su na strani rusije ako nisi primetio, vise niti jedna ne ferma zapad, jer su sve shvatile da je zapad proslost, a rusija buducnost

e, onda opet ti mastas sta bi bilo kada bi se realnost izokrenula?, patetican si.
shvati, od zapada ce ostati samo amerika, eu je odredjena za unistenje, ukrajina je tek predjelo, eu je glavno jelo za ruse, satrece je,a mi ameri cemo samo da obrnemo pljeske na rostilju, necemo ni da trepnemo, dali smo resurse, hebite se sami

Poslednja izmena:
Uzgred, ako me poneki od forumaskih rusofilcina budu naljutili ima da se vratim na teme od pre 14-15 meseci i da kopiram sta su tad pisali i kako su ujedali za P.u.tt.l.era, kao pittbuullovi.

Pa ce tako da bude iskopirano sta je recimo Cassual ili Bas kao pisao u martu 2022 a sta u junu 2023, pa da se vidi koliki pad ocekivanja i ciljeva je doziveo nas forumas/i. Kako se od precenja celom svetu i skorasnjeg osvajanja Pariza za godinu i jace dolazi do toga da se opravdava Kadirov koji gusi pobunu u Rusiji. Jbt, to je kolosalan promasaj u procenama nasih rusofilnih eksperata sa foruma, k.o.l.o.s.a.l.a.n.

Dragi jarani na brdovitom Baljanu, sve to smo isto preziveli i mi 90-tih, od toga da kao ratnicki narod za par nedelja gazimo Hrvate i Slovence i vracamo ih u srednji vek dosli smo do toga da nam se stanovnistvo na kraju krilo po podrumima i da smo skinuli gace do kraja. Hajde sto vi nista iz toga niste naucili, mozda nista tad niste shvatali, mozda ste previse jako indoktrirani a IQ vam nije nesto visok pa da sami niste mogli izvuci zakljucke ali da u Rusiji trust mozgova i sam P.u.tt.l.er nista nisu zakljucili mi neverovatno. Uradili su isto sto i Milosevic 1991, a ponasaju se kao i mi tih '90-tih.

I onda kazu da je istorija majka mudrosti...

Uzgred, ako me poneki od forumaskih rusofilcina budu naljutili ima da se vratim na teme od pre 14-15 meseci i da kopiram sta su tad pisali i kako su ujedali za P.u.tt.l.era, kao pittbuullovi.

Pa ce tako da bude iskopirano sta je recimo Cassual ili Bas kao pisao u martu 2022 a sta u junu 2023, pa da se vidi koliki pad ocekivanja i ciljeva je doziveo nas forumas/i. Kako se od precenja celom svetu i skorasnjeg osvajanja Pariza za godinu i jace dolazi do toga da se opravdava Kadirov koji gusi pobunu u Rusiji. Jbt, to je kolosalan promasaj u procenama nasih rusofilnih eksperata sa foruma, k.o.l.o.s.a.l.a.n.

Dragi jarani na brdovitom Baljanu, sve to smo isto preziveli i mi 90-tih, od toga da kao ratnicki narod za par nedelja gazimo Hrvate i Slovence i vracamo ih u srednji vek dosli smo do toga da nam se stanovnistvo na kraju krilo po podrumima i da smo skinuli gace do kraja. Hajde sto vi nista iz toga niste naucili, mozda nista tad niste shvatali, mozda ste previse jako indoktrirani a IQ vam nije nesto visok pa da sami niste mogli izvuci zakljucke ali da u Rusiji trust mozgova i sam P.u.tt.l.er nista nisu zakljucili mi neverovatno. Uradili su isto sto i Milosevic 1991, a ponasaju se kao i mi tih '90-tih.

I onda kazu da je istorija majka mudrosti...
Pretražuj odmah, šta si s tim čekala do sad?

Poslednja izmena:
Pa ce tako da bude iskopirano sta je recimo Cassual ili Bas kao pisao u martu 2022 a sta u junu 2023,
pa, malo smo vas lozili, prepadali, ali vise nam je bilo zao jadnih ukra - izginuse na nagovor borisa dzonsona i bajdena, greota
ali sta ces, cekamo f16ice da se i one okusaju, pa da se zapadna bruka kompletira, mada ja mislim da ce se rat prosiriti, narocito ako budu poletale iz rumunije, od koje je sve i pocelo ko se seca lansera navodno za odbranu od irana, kada je puttler jasno rekao i svima nam je bilo jasno da je to laz, da se oni mogu ocas posla upotrebiti za napad - naravno na rusiju, da se ne radi ni o kakvom presretanju projektila iz irana... sada je vec kasno, eu je nakrcana sa nukl. bojevim glavama, ne zna im se broja, ako zagusti, eu mora da se obrise kao kontinent, ako rusija misli da opstane - to ti je americki san neokona na celu sa viki, njenim muzem kaganom i ostale kaganat krvne linije iz drz. hazarije, kada vladase hanovi tj, kanovi u kaganatima
ali da u Rusiji trust mozgova i sam P.u.tt.l.er nista nisu zakljucili mi neverovatno. Uradili su isto sto i Milosevic 1991,
a ti si liona... e, pa sada mi je jasno kako ti razmisljas
mozda ste previse jako indoktrirani a IQ vam nije nesto visok
koliki je tebi?

Poslednja izmena:
To je bilo u sad vec dalekoj proslosti, od tad je ruska vojska i drzava daleko demoralisanija, raspadnutija i zastarelija - sto je rat u Ukrajini i ogolio do opsteg shvatanja sirom sveta. Tako da i Ceceni verovatno znaju za to. A ako je P.u.tt.lera otkacio i Prigozin zasto ga ne bi otkacio i Kadirov? Kod svojih sunarodnika koji zapevavaju "Alahu akber" ispred Rostova ( hej bre, na 200km od Kremlja mudzahedini pevaju) Kadirov bi postao #2, odmah iza Muhameda kad bi im doneo nezavisnost od pravoslavaca.
Baš si se ponadala, šta da se radi, nisi jedina. Vidi šta je onaj Gmaz von Šormaz danas kačio po Tviteru, pa se i on čovek posle ujeo za usnu. :per:

C1FB028D-7A51-4277-9034-BC12DEC025EC.jpeg

:hahaha: :rotf:

Poslednja izmena:
Ta rulja je preko 200 dana ratovala za neku ukrajinsku selendru koja se odaziva na ime Bahmut ako po tebi tako izgleda "vojnicko razbijanje" onda si zreo za Lazu Lazarevica.
Rusija je 3 puta brojcano jaca od Ukrajine i bila je nemerljivo bolje naoruzana od zemlje koju je napala pa opet nista nije uradila za preko godinu dana, nijedan cilj nije ostvarila. A mozetd da zamislite kako bi se tek provela kada bi napala recimo Rumuniju ili Poljsku koje su nemerljivo bolje naoruzane od Ukrajine i iza kojih stoji puna snaga NATOa. Jedino iz ovog rata je dobro sto je pojazao da je ruska vojska nesposobna, razbijena, tehnoloski zaostala i da nije u stanju ni pobunjenu grupu u svojoj zemlji da zaustavi, da je ostareli tugar bez zuba i muda.

A najvece ponizenje koje je mogla Rusija kao pravoslavna zemlja da dozivi da su ispred Rostova kadirovljevi mudzahedini uzvikuvali "Alahu ahbar" ocekujuci klanje ruskih kriminalaca iz Vagnera. Hej bre, da usred Rusije trebas pomoc mudzahedina, ovo je najniza tacka u kojoj je Rusija bila jos od Mongola... mada mislim da ce Pu.tt.l.er da je dovede na jos nizu tacku.
Ponadala si se kao i ove Prigožinove vucibatine povodom ovog helikoptera što su gađali raketom, čovek prosto zaskičao od radosti, kad ono, kad ja tamo a ono međutim. IC mamci zahebaše Vagnerovu raketu i helikopter elegantno nastavio, isto tako i Rusija lagano zaobišla vašu “revoluciju”.

No, jos jednom: kopiracu postove vas dvojice iz marta 2022 i uporedo sa njima ove koje sad pisete. Pa cemo da vidimo kako izgleda propala propaganda i izduvani balon rusofilchina. Pretili ste osvajanjem Pariza za nekoliko nedelja tog marta 2022, danas opravdavate mudzahedinsku pomoc P.u.tt.leru da sacuva zivu glavu ustankom usred Rusije, na 200 km od Kremlja.

Kako opravdavate vas sunovrat zelja, ocekivanja i pisanja? Gde ste pogresili, kad ste zaostali u razumevanju stanja, kad ste pogresno skrenuli kod Albukerkija? Jel se sramite sto ste tako pisali pre godinu i nesto a sto danas morate da kukate o izdajicama usred Rusije?

PS.
Kod mene subota uvece, vreme za izlazak. Zaboli me za P.u.tt.lera.

Malopre cuh informaciju iz BGD, Srbija od sledece nedelje uvodi sankcije Rusiji. "Hrabro".

Poslednja izmena od moderatora:

Back