Putin: Nož u leđa Rusiji, organizatori pobune će odgovarati za izdaju domovine

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
No, jos jednom: kopiracu postove vas dvojice iz marta 2022 i uporedo sa njima ove koje sad pisete. Pa cemo da vidimo kako izgleda propala propaganda i izduvani balon rusofilchina. Pretili ste osvajanjem Pariza za nekoliko nedelja tog marta 2022, danas opravdavate mudzahedinsku pomoc P.u.tt.leru da sacuva zivu glavu ustankom usred Rusije, na 200 km od Kremlja.

Kako opravdavate vas sunovrat zelja, ocekivanja i pisanja? Gde ste pogresili, kad ste zaostali u razumevanju stanja, kad ste pogresno skrenuli kod Albukerkija? Jel se sramite sto ste tako pisali pre godinu i nesto a sto danas morate da kukate o izdajicama usred Rusije?

PS.
Kod mene subota uvece, vreme za izlazak. Zaboli me za P.u.tt.lera.

Malopre cuh informaciju iz BGD, Srbija od sledece nedelje uvodi sankcije Rusiji. "Hrabro".
Oho, Zapadna obala, ima se, može se, narravno, kod nas skromnijih oblika života sa istočne pada kiša, pa sam se zabrinuo da li mi nisi pronašla nešto inkriminišuće, možda me NAFO izvede pred preki sud?

:hahaha: :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Oho, Zapadna obala, ima se, može se, narravno, kod nas skromnijih oblika života sa istočne pada kiša, pa sam se zabrinuo da li mi nisi pronašla nešto inkriminišuće, možda me NAFO izvede pred preki sud?

:hahaha: :rotf:
Boli te pimpek, ti si već zbrisao u Ameriku - obećanu zemlju, u koju mnogi Rusi beže u potrazi za slobodom i boljim životom.

Ti si svoj problem rešio, sad kad te štiti Ujka Sem, možeš da pljuješ po njemu do sutra jer znaš da te štiti prvi amandman i vladavina zakona.

Одговараће за издају... :think:

Па, ако брат Пригожин не попије специјални чај код брата Лукашенка, онда би се могло рећи да се Владимиру Владимировичу не може баш веровати на р(иј)еч.

Boli te pimpek, ti si već zbrisao u Ameriku - obećanu zemlju, u koju mnogi Rusi beže u potrazi za slobodom i boljim životom.

Ti si svoj problem rešio, sad kad te štiti Ujka Sem, možeš da pljuješ po njemu do sutra jer znaš da te štiti prvi amandman i vladavina zakona.
I nitko te ne želi likvidirati zato jer imaš AC⚡DC tetovažu.
Zanimljivo kako ljudi slobodu shvaćaju zdravo za gotovo kada je imaju i ne razmišljaju zašto je tako.

Platila amerika

Ameri platili vise placenoj vojsci Rusije.I sada ovi okrenuli putokaz.

Pa realno, taj Prigožin je praktično plaćenik. Taj na tržištu rada će pre ili kasnije prihvatiti bolju ponudu.

On je pre par meseci, ili kad je već bilo, snimao sebe kako moli da Moskva pošalje municiju, opremu, kako je teško stanje na frontu, baš je izprozivao Moskvu i razotkrio neke generalne stvari. Vrteo se taj snimak po internetu.

Čak je nešto govorio - nije me briga što vi jedete kavijar i kupujete skupocene jahte, ali nama ovde koji ginemo za Rusiju mogli ste poslati makar minimalnu količinu municije koju toliko puta moramo da tražimo...

Ko zna ko je taj Prigožin, koje je njegova uloga, kakva je njegova pozadina. Da li neko zna nešto više o njemu?

Čovek ima privatnu vojsku od nekoliko desetina hiljada ljudi. Kako? Šta? Još ga Ruska federacija angažovala, verovatno i naoružala. Lakrdija. To kao Arkan kod nas u Jugoslaviji, pa pljačkanje po Bosni. Na šta to liči?! To bila Jusgoslavija u fazi raspadanja. Ovde pričamo o Rusiji. Sa druge strane, on je u njihovim redovima, kako to tako olako da se čovek otrgne kontroli i sad kao pohod na Moskvu? O čemu se tu radi?

Ne bi me iznenadilo da je to unutrašnja politika Moskve. Ko zna šta petljaju i kakvi su ciljevi.

Srbi podržavaju Rusiju jer u Rusiji vide činioca koji može da doprinese ostvarenju srpskog nacionanalnog interesa a ne zato što veruju da je Rusija najbolja ili da predstavlja uzor za organizaciju države i društa.Ti si neko jugoslAvenče ?
Ali trenutno jeste bolji izbor od masonista i iluminata koje kontrolisu jevreji i koji rade na unistavanju Hriscanstva i bjele rase 😁😁😁

Ceo svet sada vidi da se pojavljuju pukotine u njegovoj mašineriji laži.

7qirgc.jpg

Zajebavaju nato i evroatlantske naciste igraju se dobrog i lošeg pandura.

Ti još veruješ u naciste i neonaciste na čelu sa jevrejinom? Neki nikako da se otrezne...

Verovatno Moskva želi ubediti ruski narod da je situacija ozbiljlna jer se to propagandom nije uspelo. Žele da pokažu da je Rusija ugrožena kao i njen narod te da narod bude voljan ratovati, voljan da se žrtvuje, voljan da se odazove svkakvoj mobilizaciji. Praktično politika terorizma. Uplašenim narodom je lako manipulisati.

Prigožin je sad dobio tu novu ulogu da bude terorista, loš momak iz holivudskog filma na ruskoj sceni koji seje strah, javno krenuo u pohod na Moskvu.

Realno je da ti Ukrajna ne može biti neprijatelj kakav ti treba. Ukrajna se brani. Treba ti neprijatelj baš takav, agresivan koji je krenuo na Moskvu. Neki agresor koji napada pa shodno tome sad ti moraš da se "braniš" i u odbrani domovine nema dezertiranja. Svako je dužan da se odazove otadžbini. Mnogo više ljudi će u obrani uzeti oružje.

Ali trenutno jeste bolji izbor od masonista i iluminata koje kontrolisu jevreji i koji rade na unistavanju Hriscanstva i bjele rase 😁😁😁

Potpuno izvrnuta logika i razum.

Sila koje se u 20. vekom posebno istakla u uništavanju Hrišćanstva je upravo Rusija. Umesto krsta satanska petokraka. Umesto vjere bezbožništvo. Na grob se stavljao pentagram.

Nisam baš nešto upoznat da je npr u Amrici bilo ikada zabranjeno biti hrišćanin, praktivkovati hrišćanske rituale. Znam mnoge Srbe koji su mogli biti Srbi samo u Americi i u nekim drugim zemljama poptu Kanade ili Australije.

Ovde u Jugoslaviji nisi smeo slaviti slavu, bilo opasno. Pipci Satane su i ovuda tumarali i pomrsili i izvrnuli zdrav razum da sad ne znamo ni dal smo pošli il smo došli. Sluđena nas ostavili sad tako da tumaramo slepo da ne znamo đe bijemo.

I nitko te ne želi likvidirati zato jer imaš AC⚡DC tetovažu.
Zanimljivo kako ljudi slobodu shvaćaju zdravo za gotovo kada je imaju i ne razmišljaju zašto je tako.
Zamisli obrnutu situaciju... Srbin koji je pobegao trbuhom za kruhom u Rusiju, i odande prducka po Rusiji i veliča Ameriku i Bajdena.

Ahahaha.... totalna šizofrenija.... a u stvari isti q. kao i naš @Casual Observer

Skidam kapu svakom narodu koji se bori za slobodu protiv jačeg okupatora.

Slava Ukrajini.
A jesi li tako skidao kapu za vijetnamce, iračane, kubance, palestince, libijce, afganistance, indijance, aboridžane, crnce, srbe i ostale zaboleće te ruka od silnog morala i dušebrižništva

Skidam kapu svakom narodu koji se bori za slobodu protiv jačeg okupatora.

Slava Ukrajini.
Generalno mi je nejasno kako neko može biti protiv toga. Valjda ima veze s nekim osnovnim moralnim normama.
Okej, napao te neko u recentnoj prošlosti pa ti je drago da se sada uništava - to još mogu razumijeti.
Ali Ukrajinci? Forumski filoputini se ponašaju kao da je Ukrajina jučer ničim izazvana bacala bombe po Beogradu, a ne da je to država koja nije priznala Kosovo i apsolutno nikada nije ništa učinila na štetu Srbije.
Ajde to probaj objasniti bez Ljudi guštera i Anunakija.

Generalno mi je nejasno kako neko može biti protiv toga. Valjda ima veze s nekim osnovnim moralnim normama.
Okej, napao te neko u recentnoj prošlosti pa ti je drago da se sada uništava - to još mogu razumijeti.
Ali Ukrajinci? Forumski filoputini se ponašaju kao da je Ukrajina jučer ničim izazvana bacala bombe po Beogradu, a ne da je to država koja nije priznala Kosovo i apsolutno nikada nije ništa učinila na štetu Srbije.
Ajde to probaj objasniti bez Ljudi guštera i Anunakija.

Ljuti su zbog 💣💣💣 sto ces...

Bitter history lessons
https://www.zerohedge.com/geopoliti...reason-betrayal-clashes-erupt-southern-russia
Putin reminded Russians that a similar scenario played out in the country in 1917, when it was in the middle of World War I. He recounted how “intrigues, bickering, politicking behind the army’s and the people’s back” led to the “collapse of the state,” and the “tragedy of the Civil War.

po meni, ispravna istorijska analogija sa oktobarskom revolucijom 1917
dakle, putin nije trebao da juri naciste iz 2. svetskog rata, vec izdajnike iz 1. ali je pristao na igru zapada - [de]militarizacija kao paradigma ukrajinskog rata sada - eto, to ti je moje strucno misljenje, a koje je tvoje? molim bez preorokavanja, ako moze

Back