Dajte jos komentara ko je bio u Sarimsakliju i o hotelu Berk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto nisam bio u Turskoj od 2003. zanima me kakva je sada situacija sa primanjem platnih kartica (kreditnim/debitnim) po prodajnim mestima. Da li na svim benzinskim pumpama može da se plati karticom, po restoranima, prodavnicama... Molim te da podeliš to iskustvo sa mnom, ako si plaćao karticama i koje si koristio (Visa Electron, Visa, Master, Maestro...) Hvalaosiguranje ko vadi od ovih putnika koji idu skoro za tursku preporucujem DUNAV ja sam platio 2400 dinara porodicno za 11 dana na 35000 evra osiguranu sumu.hvala bogu nije mi trebalo nizasta ali jedino kod dunava nemorate nizasta vaditi pare nigde nedaj boze da vam treba samo sa polisom ulazite bilo gde ovi ostali sto daju osiguranja kao sto je generali unika ili viner stedise svuda morate platiti do 200 evra doktorske usluge,pa posle vam refundiraju kad dodjete kuci.zbog toga je dunav zakon.

Za bugarsku ti ne mogu reci jer ne znam ali u Turskoj sam prenocio i na Canakkale-tu i kod Akcay-a (sto se tice pre Kusadasija a isto vazi i za ostatak TR)na jednu noc,uvek na licu mesta trazio smestaj i nikad nisam imao problema kako sa nalazenjem pristojnog smestaja tako i sa bezbednosne strane.Mozes prenociti na Canakkale i imas onda jos 400tak km do Kusadasija(6 sati).

I pored silnog planiranja za ostale regione,ja ove godine definitivno palim u Tursku.I to tura koju smo isplanirali je nacalno Istanbul,pa Ankara,Kapadokija(Goreme),Konya pa negde ili u Antalijskom zalivu ili cemo prema Egeju(mozda malo jedno malo drugo),onda Denizli/Pamukkale pa povratak preko dardanela(ukupno 15 nocenja).Idemo opet kolima sa prijateljima koji ce u TR prvi put i kojima se ova tura/varijanta putovanja mnogo dopala.Jedino sto nas ubi ova nafta ali u avgustu krecemo-vec sam rezervirao u Stambolu , a za ostala mesta rezerviracu kada se definitivno usoglasimo oko `dali i koliko` mediteran+egej...Vazno,pocelo je...
Turkiye,i gelerek olurum!![]()
... и ако није проблем, не би било лоше да, макар због нас осталих који тако нешто слично имају у плану једнога дана, напишеш бар пар реченица у свом "капетановом дневнику" о току самог пута, местима која ћете обићи, знаменитостима, хотелима у којима ћете спавати, гориву које ћете потрошити, трајекту, ценама... итд., као и колико ће вас то задовољство на крају коштати и је ли вредело труда. У сваком случају леп провод вам желим.
da posete po jos nesto(znaci + nocenje i `lezet` ...negde...).Inace idemo u Istanbul,Ankari,Konyi i Goremetu etc u hotelcicima a na moru sam nasao dosta jeftin apartmanski smestaj.Gorivo...sta je tu je 2 eur litar benzina kod Turaka-kod mene bar,kod druga je dizel i je ipak neesto jeftinije,castice poneku biricu vise...
Bujrum.POZDRAV FORUMASI !
Zanima me mogucnost nalazenja privatnog smestaja u Kusadasiju, i cene naravno. Isao Bih ovog leta sopstvenim autom, ali bez uplacenog aranzmana u turistickoj agenciji.
Svaka informacija bi mi dobro dosla.
UNAPRED HVALA !
Mislim da je manje frekventan prelaz na Gelibolu,mada i kod Eceabata nema mnogo cekanja.
Troju sam posetio ujutro-nije bilo nikakve guzve ,mislim da i nije nista posebno(ali moj klinac je bio odusevljen zbog rekonstruiranog konja) ,mislim - vredi posetiti,ipak je Troja.Oko `radnog vremena` stvarno nemam pojma - trebalo bi da je otvoreno bar do 6 popodne.

Drugo meni je ekstra kroz bugarsku imam svuda metana tako da ce ta cifra za gorivo da bude jos smesnija nego prosle godine za tursku gde sam otisao i vratio se, mislim sa 85 evra,za 2300 kilometara napravljenih od cacka i natrag.a vamo imam 1600 km tamo /vamo.