evo ja pristigoh iz ohrida danas pa udjoh malo da vidim sta se radi.BLAJBINGERU ti si stvarno kao sto rece nas prijatelj
demikelis veliki avanturista i upustio si se u nesto sto mi sa decom nebi nikad i nemozes da pricas o ovoj ruti na kojoj sam ja bio.trebao si da produzis do iraka ili irana mozda bi se nesto i lepo desilo pa bi ti bilo OK.

nego nemoj zameriti na sali ipak ovo sto sam ja proziveo od cacka do sarimsaklija je sve u najboljem redu i mogu ti reci da svima preporucujem da idu tamo iz mnogo,mnogo lepih razloga koje nemogu ovde da se opisu nego moraju da se dozive.
A tebe BOBE ili vec nisam dobro video ko je pitao za izbor hotela,savetujem da ides u berk i da uzmes all inkluziv zbog dece a i zbog tebe i supruge, ajde dajte malo oduska sebi neide se svaki dan na odmor.Zakon je narukvica kad ti okace na ruku i nemislis ni ocemu,kakav bre polupansion zbog neke razlike od 100 jevreja u ceni.JA sam im bre brate popio rakije i piva za 150 evra najmanje (a mozda i vise jer nije imao niko da mi recka) za 10 dana a da nepricam o pepsiju i sokovima za decu,a zena koliko im je popila kafa i sokova a plus klopa, i to sve za dz.--310 evra po osobi naravno deca su nam naplacena po 25 posto aranzmana ali na neregularan nacin to je fora euro tursa iz nisa ,nigde nenaplacuju decu u turskoj do 12 godina ali nase agencije su nase agencije.znaci mene je izaslo sve ukupno 775 evra a na ohridu ljude koje sam odvezao juce placaju dve dvokretvetne sobe sa samo doruckom 100 evra dnevno puta 7 ili 10 dana pa vidi koliko ce da im izadje plus put, plus klopa,znaci nije za uporedjivanje uopste sta sam ja sve imao.