Put AustroUgarskog Kaplara ili poreklo Josipa Broza

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne usudim se da pitam Jovanu Broz o tome sta zna,jer je nadziru i prisluskuju,a svakako zivi u strahu i ne smije da prica. Svakako vjerujem da Jospi Broz nije kajkavac iz Zagorja,bar ovaj sto je bio u Biogradu. Na HRT je bio dok.film u nastavcima o njemu od Vrdoljaka pa su dokazali da je u knjizi rodjenih u ckrkvi ispravljen datum rodjenja i upisano 25.5.ako se ne varam,a zaboravili su ispraviti datum krstenja,pa je ispalo da je krsten prije rodjenja. Neki kazu da je u spanskom gradj ratu poginuo prvi Tito,da je imao krupne crne oci,a ovaj drugi sitne plave,koji je bio obrzaovan.Englezi,masoni ili ko god su ga postavili,a nikad ani srb jeziknije sasvim naucio dobro...Deretic prica da je on Valter Vajs,a Staljin ga i je zvao Valter. Za Jovanku ne znam,kazu da je bila ruski spijun,a kada mi je rekla da je njen otac bio bogat i u Amarici,u kontaktu a Teslom,koji je 7 mjeseci bio kod njih u Pecanima...jasno je da ta americka veza,mozda ima veze sa masonerijom,i uticajem da je cerku lansirao u visoke spijunske i politicke krugove tako da ona nije tek tako partizanka iz suma...Siguran sam u to.

Back