Puste zelje demokrata ne vrede. Bez Mladica u Hag stop Srbiji za Eu 1jun.

Andreavk:
...jesmo li mi prodali banke, mlekare, pivare, duvansku industriju, telekomunikacije, sad ce i elektroprivredu i sl. :) sta ih briga ne moraju ni da izvoze...dovoljno je da nama prodaju - opet su na dobitku :)
ma to je u redu ako mislim da je trenutna privredna situacija dobra i da je ne preba unaprediti...onda si ti u pravu sta ih briga...ali nama trebaju nova ulaganja koja ce ovde proizvoditi robu pa je dalje izvoziti...to je sustina a njih trenutno nema i pitanje je da li ce ih biti....

_Milanche_:
ma to je u redu ako mislim da je trenutna privredna situacija dobra i da je ne preba unaprediti...onda si ti u pravu sta ih briga...ali nama trebaju nova ulaganja koja ce ovde proizvoditi robu pa je dalje izvoziti...to je sustina a njih trenutno nema i pitanje je da li ce ih biti....

...sta je dobro...jel` to da ne umemo da proizvodimo i prodajemo mleko ili da flasiramo vodu u sopstvenoj drzavi nego to treba stranci da nam organizuju...pa nisu valjda ludi da takvim debilima otvaraju fabrike cipova :)

...a jeftine radne snage imaju koliko hoce...deca im u Aziji i Africi rade po 12 sati za 5$ mesecno

Шта конкурентно можемо да извозимо :
1. Ракију 2. Ендемско непрскано воће
3. Воду 4. Минералну воду
5. Србофиле 6. Србофобе
7. Економисте разорне моћи
8. Маторе неожењене сељаке
9. Балканске супер-љубавнике
10. Турбо-фолк музику

Back