Pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme JE$KA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kiss-1.gif

E ja kontam da je opasno po zdravlje, ali primera iz okoline i nemam nešto, a svi dime... Pa aj vi meni objasnite sve one pušače od 60 godina....

brate da ti kazem, moj pradeda ima 93 godine, a pusi ceo zivot..
jos je i najzdraviji u kuci, nikad nije bio bolestan, a ako mu se desi da se zakaslje vec je u tripu da ima malariju il tako neku bolest :lol: pa ti vidi

Moj deda je zbog raka pluća umro u 45.godini a nije silazio sa planine(jer je bio planinar a ne brđanin tako da ta fora zagađenja saobraćajem u njegovom slučaju ne prolazi),pušač...Počivaj u miru imenjače.

brate da ti kazem, moj pradeda ima 93 godine, a pusi ceo zivot..
jos je i najzdraviji u kuci, nikad nije bio bolestan, a ako mu se desi da se zakaslje vec je u tripu da ima malariju il tako neku bolest :lol: pa ti vidi

Samo ti navodi ljude na pušenje cigareta, i postovima i avatarom :lol: Bolje nešto zdravije da pušite :per:

Pasivan sam pusac, pusim kad mi se pusi, prodje i 2 nedelje ja ne zapalim cigaru. :) I uprkos tome, bio sam drugi na krosu, i to sto popusim izbacim kroz sport :D

Poslednja izmena:
Jeeee... uvek sam zavidila onima kojima psiha ne trazi svaki dan cigaru, kao Mrkiju.
Kod mene bese 2 kutije vec dugo/ dan.
Ostavila sam ih, posle 1000. neuspesnog pokusaja stvarno sam dobila zelju to da uradim bez povratka nazad. Uzasno mi se spava, pa legnem i ne mogu da spavam jer zamisljam kako dimim. :dash: Blokiram misli i izguram krizu.

Back