Pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme JE$KA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja pusim..i ne volim kada mi neko moralise o svim razlozima zbog kojih bih trebala prestati a povrh nije cak ni pusio nikada...mislim da svako ima neki svoj posebni razlog zbog kojeg to radi i da je to apsolutno licna odluka...nepristojno mi je kada neko komentarise moje pusenje :D
kako te nije sramota jel znas ti da pusenje ubija?

težak je život nas umetnika :lol: kad god sretnem drugaricu iz niže muzičke koja je nastavila da se bavi muzikom, tačno moram sa njom obavezno da zapalim koju :lol:
iako mi generalno smetaju baš dosta :aha:

pušim i iskreno nije me briga za zdravlje više, ali me finansijski ubi

kako te nije briga ?! ako ti ne brines za svoje zdravlje ko ce ?! moja baba ?

Mislim ne mozes tako da gledas . Meni recimo mnogo krivo kad svoju sestru vidim sa cigarom u ustima, mislim kazem ja njoj nekad tako uz ****** "ako ispusi jos dve pakle danas pa cu da te pitam kad dobijem karcinom pluca" ona me bledo gleda . Hocu da kazem , da mi je mnogo zao upravo za osobe koje su mi drage da tako unakazavaju sebi zdravlje . To nije nista do srljanja u samoubistvo na "finiji" nacin . I gledam roditelje, njih mi vise i nije zao premda je bilo, napravili decu, imaju kakav takav posao, ucinili su koliko su god mogli za svoj i nas (moj i sestrin) zivot . Ali brate po paklu i po na dan u dvaes godina, ja mislim da je to siguran rak do 25-e bez zezanja . :/

kako te nije briga ?! ako ti ne brines za svoje zdravlje ko ce ?! moja baba ?

Mislim ne mozes tako da gledas . Meni recimo mnogo krivo kad svoju sestru vidim sa cigarom u ustima, mislim kazem ja njoj nekad tako uz ****** "ako ispusi jos dve pakle danas pa cu da te pitam kad dobijem karcinom pluca" ona me bledo gleda . Hocu da kazem , da mi je mnogo zao upravo za osobe koje su mi drage da tako unakazavaju sebi zdravlje . To nije nista do srljanja u samoubistvo na "finiji" nacin . I gledam roditelje, njih mi vise i nije zao premda je bilo, napravili decu, imaju kakav takav posao, ucinili su koliko su god mogli za svoj i nas (moj i sestrin) zivot . Ali brate po paklu i po na dan u dvaes godina, ja mislim da je to siguran rak do 25-e bez zezanja . :/

ma svesna sam ja toga, kulkulkul sam sa svim tim,ali pokušavam da napravim onaj kafanski glas ko što imaju ceca i biljana sečivanović :cool:

pa ne mora da se puši u prostoriji :)
nego lepo napolju. ajde bre stivene, od nešto se mora umre :lol:
pa dobro, al ne mora u tridesetoj ;)
Ne treba srljati u smrt pre vremena . No opet, svako treba da gleda svoj zivot i da radi kako misli da je najbolje .
ma svesna sam ja toga, kulkulkul sam sa svim tim,ali pokušavam da napravim onaj kafanski glas ko što imaju ceca i biljana sečivanović :cool:

:hahaha:

Back