honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pusim, i stavise gadim se takvih ljudi. Smrde.
najogavnije mi je kad pusaci pridju da me poljube/ zagrle, a ono ne znas sta vise bazdunja, odeca, telo, prevrne mi se zeludac
najogavnije mi je kad pusaci pridju da me poljube/ zagrle, a ono ne znas sta vise bazdunja, odeca, telo, prevrne mi se zeludac
A kakav si po pitanju wc-a?
Dupe ubedljivo najvise bazdi, al' ga ne osetis posto ima dosta slojeva odece koji te stite...a tu su i dlacice...u nosu
Ne pusim, i stavise gadim se takvih ljudi. Smrde.
A hoces da kazes da cigare ne smrde?Vecito neki izgovori, pa kad sve to smrdi jos treba da me zagadjuje dodatni smrad?
![]()
Pusaci ne osecaju taj smrad.Tako da za dzabe im pricamo.hm
Bravo, znamo da i inache ne razmishljate, ali ovo je vrhunski. 2500 din kazne za bacanje pikavca na ulicu, dok s druge strane nigde nema kanti za pikavce. Hahah, genijalno, jedan od boljih poteza chelnika drzhave.Iskreno, nismo o tome razmišljali, ali izdaćemo neke naloge i videćemo šta može da se uradi