Pušenje

Čini mi se da sve manje ljudi puši. Pogledajte na svim javnim skupovima, u kafićima, svadbama, slavama...čini mi sa da sve manje toga ima i drago mi je zbog toga. Moj otac je bio strastveni pušač i to ga je i ubilo, Bog da mu dušu prosti.

Znaš li ti kako ti sad meni smrdiš poslesamo dve nedelje od kako sam ostavio nikotinski dim?
***** je za tebe Barbikin doručak :)
Osećate se, to je istina

Ma nek se osećamo... ja moram nešto da puštam kroz pluća... Ne ozb... Volim cigare i to je to. Ali neću se još dugo bahatiti s njima... jbg medicinski radnik.... skoro...:D
A meni samo u glavi 660 dinara koje sam danas dala na to.... I imam još 400, od toga hoću da kupim cigare i zecu hranu, šta ću ja jesti, nemam pojma...:D

Ma nek se osećamo... ja moram nešto da puštam kroz pluća... Ne ozb... Volim cigare i to je to. Ali neću se još dugo bahatiti s njima... jbg medicinski radnik.... skoro...:D
A meni samo u glavi 660 dinara koje sam danas dala na to.... I imam još 400, od toga hoću da kupim cigare i zecu hranu, šta ću ja jesti, nemam pojma...:D

kako to vonja sunce ti jebbem...:sad2:

ot svi pričaju...al kako...ka-ko...

Moja iskustva sa bataljivanjem cigara.... doduše to je bilo više da pročistim organizam nego da ih batalim. Znala sam da ću pušiti sve dok mi se puši.
Prvih deset dana maksimalno te drma fizicki... tj. nervoza i te gluposti...
Posle toga ide psihicka kriza i navika. To prosto iskuliraš.
Nego pušači mnogo dižu frku oko cigareta. Ne razmišljaj o njima. Kupi suncokret, grickaj, samo da nešto držiš u ustima.

Ti si mlada, pa imaš malo staža i lako ti je prestati...ja sam i prestao zbog nedostatka love pre svega, a voleo sam cigarete...pa tek onda zdravlje...Ipak mi je sad zdravlje na prvom mestu, a ako budem išta pušio, to će biti samo čista ganja

Back