- Poruka
- 5.154
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno pušenje cigara... Je l' vam smeta kad partner puši?
ljudi tacno ste me zabrinuli sada ... izgleda da ja smrdim onda![]()
prijatelju, ja kao pušač ti kažem da ne da smrdiš, nego bazdiš na kilometar...veruj mi...to, mislim taj vonj nikotina i ostale hemije koje stavljaju u cigaretama se oseća na više desetina metara oko pušača...
izvinite me, odoh da popušim...
prijatelju, ja kao pušač ti kažem da ne da smrdiš, nego bazdiš na kilometar...veruj mi...to, mislim taj vonj nikotina i ostale hemije koje stavljaju u cigaretama se oseća na više desetina metara oko pušača...
meni je kaziprst pozuteo![]()
pa da...ko se ne kupa redovno, sigurno zato smrdi...:IAjde ljudi... šta vi to pušite...?
Družim se sa pušačima oduvek, nikad nisu smrdeli... jbm ga... valjda su se redovno kupali...
Sad i ja pušim pa i ne mogu da ocenim.
Ajde ljudi... šta vi to pušite...?
Družim se sa pušačima oduvek, nikad nisu smrdeli... jbm ga... valjda su se redovno kupali...
Sad i ja pušim pa i ne mogu da ocenim.
pa da...ko se ne kupa redovno, sigurno zato smrdi...:I
Pa nisam se ni ja rodila sa cigaretom u ustima... pušim neke dve godine i ni ranije nešto nisam osećala miris duvanskog dima. Ok... oseća se ako spališ tri pakle, uvuče se u garderobu. Ali to se pere.To je.
Ni pijanac ne misli da drugi pijanac smrdi na alkohol.
Možda je "smrad" prejaka reč i možda treba reći "neprijatan miris duvanskog dima".