Pušenje

images

prijatelju, ja kao pušač ti kažem da ne da smrdiš, nego bazdiš na kilometar...veruj mi...to, mislim taj vonj nikotina i ostale hemije koje stavljaju u cigaretama se oseća na više desetina metara oko pušača...

doduse zale se cesto na moju zimsku jaknu ona bas uvlaci izgleda ova kragna u koju pusem mislim da je kancerogena

Bukvalno pušenje cigara... Je l' vam smeta kad partner puši?

Sad da, jer ne pušim već dve nedelje
I ne smrdim, ne smrdi mi odeća, prsti, kosa i ne smrdi mi iz usta
I dalje pijem kafu jer uživam u tom ukusu, a i govna su počela da mi bivaju bolja, nema više proliva kao ranije
Jeste, uživao sam u nikotinskom dimu 17 godina i jeste teško ostaviti ali vi što pušite, sami odlučite šta ćete dalje.

ha haaaa
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

ha haaaaaaaaaa
po drugi put sam ostavio cigarete i dokazao da sam najjaciii
haaa
i ne smetra mi ako neko pusi, jer ako budem pozeleo, da ta ne pusi
ona i nece pusiti
hahaaaaaaa

prijatelju, ja kao pušač ti kažem da ne da smrdiš, nego bazdiš na kilometar...veruj mi...to, mislim taj vonj nikotina i ostale hemije koje stavljaju u cigaretama se oseća na više desetina metara oko pušača...

Ajde ljudi... šta vi to pušite...?
Družim se sa pušačima oduvek, nikad nisu smrdeli... jbm ga... valjda su se redovno kupali...
Sad i ja pušim pa i ne mogu da ocenim.

To je.
Ni pijanac ne misli da drugi pijanac smrdi na alkohol.
Možda je "smrad" prejaka reč i možda treba reći "neprijatan miris duvanskog dima".
Pa nisam se ni ja rodila sa cigaretom u ustima... pušim neke dve godine i ni ranije nešto nisam osećala miris duvanskog dima. Ok... oseća se ako spališ tri pakle, uvuče se u garderobu. Ali to se pere.

pušači sebe ne osećaju...
probaj da se ne okupaš mesec dana...u početku ćeš smrdeti sama sebi, ali ubrzo bi naviknula...i svima bi smrdela osim sebi...

Back