пушење или........

Slazem se mada to nije neko pravilo.Necu da navodim ruzne primere ali ima slucajeva u kojima su ljudi, koji su za zivota maximalno vodili racuna o svom zdravlju,umrli od najgorih mogucih bolesti.
Da me neko ne shvati pogresno,ne podrzavam pusace i apsolutno sam za zdrav zivot.

Ja sam pusac vec 17 god. Dnevno otprilike popusim 10-15 cigareta ali se desi da se otvori i druga kutija pre isteka dana. Pre godinu dana morala sam biti operisana i znate ono analize, snimanja i ostalo pre operacije.Elem u svemu tome jedan doktor mi rece da davno nije video tako KRISTALNO CISTA pluca. Mozete zamisliti kako sam se slatko nasmejala i njegovu reakciju kad sam mu rekla da sam pusac dugi niz godina.Jedino objasnjenje po njemu moglo bi biti to sto ja zivim u mestu koje je na 1200m. - 1500m. nadmorske visine, jer on ne vidi sta bi drugo mogao biti razlog s obzirom da su meni pluca zaista kristalno cista. E pa sad znam da je apsurdno menjati mesto boravka samo zbog toga i neznam da li je bolje ne pusiti i ziveti u zagadjenoj sredini ili pusiti i ziveti u zdravoj ili... ma ima puno kombinacija. U svakom slucaju ne mojte misliti da propagiram pusenje - daleko od toga - ali navela sam svoj primer cisto ono kao dokaz da pravila nema.

Ja na pr. ne propagiram ljubav prema gradu ali ako bih mogao da biram odabrao bih ono- sto najvise volim za zivot sa mojom draganom i nasom decicom a mozda je ovde pitanje ko ce kupovati cigare bitnije od onog "pusenje ili zdravlje" tako mi ponekad ova tema zamirise ja i zena smo i to resili ona je angazovala jednu so_ bnu pomocnicu koja je ujedno i diler Bonda i guvernenta i tako uspevamo nekako da sastavimo kraj sa krajem bar dok deca ne porastu, sva sreca sto je barem zena nepusac, a ja dotle pusim jeftinije cigare.
I zato VOLIM TE draga!

Back