шумахер
Aktivan član
- Poruka
- 1.022
Шта мислите о пушењу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste sranje....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!
Nemoj. Duvan stvara rak pluća...шумахер:Шта мислите о пушењу?
шумахер:Шта мислите о пушењу?
w:Jeste *....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!
Ti si naivna ko francuska sobarica*Rea*:w:Jeste *....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!![]()
A otkud ti znas? Ostavi devojku na miru.w:Ti si naivna ko francuska sobarica*Rea*:w:Jeste *....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!![]()
![]()
Divno sranje! Jeste da pričaju o rakčinama i drugim boleštinama, ali kao vazduh koji dišemo je zdrav, kao i voda koju pijemo prepuna hemije i peska, hrana zatrovana pesticidima i radioaktivnim elementima... Udri samo ako ti prija i ne osvrći se na daveže. Bivši pušači su u davljenju gori od penzionisanih kurvi, a usput ne dam nikom da mi uzima slobodu da radim šta hoću! I, evo za inat palim dve!шумахер:Шта мислите о пушењу?
Sta se ti bunis,cim nedas decku on mora nesto sa strane.Snezna_kraljica:A otkud ti znas? Ostavi devojku na miru.w:Ti si naivna ko francuska sobarica*Rea*:w:Jeste *....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!![]()
![]()
![]()
A cigare.... :?*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!
Haha! Lepo si me nasmejaow:Sta se ti bunis,cim nedas decku on mora nesto sa strane.Snezna_kraljica:A otkud ti znas? Ostavi devojku na miru.w:Ti si naivna ko francuska sobarica*Rea*:w:Jeste *....kad ti ga izvadi iz prde.*Rea*:Trudim se da sto manje mislim i da na kraju ostavim to sr*anje!![]()
![]()
![]()
Na niske udarce kako da odgovorim? Samo istom merom. 8)Luc:Snezna kad udara - udara nisko. Kao ono: Jel znas da kucas. Bas si zlobna.
Tacno! Ja sve to iz ljubavi radim... 8)Luc:Verovatno si me zato onako naruzila pred svima: Te da mi majka kuca ove poruke(![]()
Sto je samo delimicno tacno
![]()
), te za onu drugaricu...
![]()
![]()
Ma, bas si sladak :wink:Luc:Ma bre zabole me sta ljudi citaju i misle, slobodno me zaje*avaj, ne ljutim se dok je iz zaje*ancije(a sa tobom jeste).
BTW. Ne mislis valjda da mi stvarno majka kuca poruke, stvarno si lik majke mi![]()
(one sto mi kuca poruke)
Ma, stalno pricam da si mi sladak, pa moze neko da pomisli.. 21.2. a ti?Luc:Ko je rek'o da me muvas,
ili obratno??? (BTW. Ne muvam debele devojke
![]()
![]()
Salim se). Kog si datuma rodjena, bas me zanima?
Da, Riba, a ti si Lav?Luc:He he, ne postoji 21 mesec. Sta si u horoskopu, riba?
13.08
A sto se tice sta drugi misle, svi znaju da imas duzu vezu, 13 meseci, ispunjenu ljubavlju bla bla bla... :wink:
HA! Strelac/Jarac. (Ja sam Riba/Skorpija). Eto vidis...Luc:Dakle, пушење или...Da, dupli lav, moja devojka je riba u hor., i bivsa, i ona pre nje i... Tako ti je to, suprotnosti se privlace, kladim se da ti je decko lav, strelac ili ovan?