Purger u Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Brozek

Iskusan
Poruka
5.972
pozdrav,
imam problem koji mi se desio u beogradu pa da vidim kakvo je vaše mišljenje.
Imam ženu već 3 godine. Nemogu reći da sam nešto ludo zaljubljen u nju i čini mi se da mi je brak s njom samo prešao u naviku. Žena dobro kuha, pegla, pere i šta je najvažnije ima dobre sisice, slatku facu, ok guzicu i dobre noge. I jednu večer izašao ja s nekim srbima prijateljima van tu u beogradu, napili se malo i odlučili oni upadat ženama okolo. I sad ja da ne ispadnen retad i da mi ne bude dosadno reko da ću i ja upadat, al ono, neću prevarit zenu.

I tako upo u spiku s jednom srpkinjom. Smjesna mala za poludit, crnka, odlične sise. I ono ja se rastapam dok ona govori: de si, bre, bre, alal si budala..baš me pali taj bg naglasak. I ja njoj nisam reko da imam ženu nego tu samo kao pričam. I prošlo po čuke, i ova odjednom mene poljubi. BAM! Ja osto šokiran. Nije da mi se nije svidilo, al šta ću sad? Oću li prevarit zenu ili ću biti s malom? I ja govorim, ma nema veze, valjda me zena neće skužit, a tako bi htio samo ljubit tu srpkinju (alkohol razmišlja umjesto mene).
I tako ja zabrijo s njom, ljubimo se.... i odjednom ona meni počne skidat gaće. Sad bi ja kao trebo reć: DOSTA! Al nemogu, oblizat će ga. Mislim se ja a možda da mi samo cmokne glavić, pa ću joj onda reć da imam ženu...

E da, ******, oblizivala ga je ona dobrih 45 minuta i na kraju sam je pojjebao.

I šta ću sad? Oću li reć zeni ili ću sutit do smrti... Ono, glupo mi je ženu gledat u oči a znam da joj lažem u facu, a opet ako joj kažem najvjerojatnije će mi otkinut jaja.
a ja volim svoja jaja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back