Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bretagne:
draga Angel,

pa zar ode i ti

taman sam mislila da smroimo onog babuu al nista od plana.

bice valjda jos dana

lepe snove sanjaj
o010.gif

.. :lol: :lol: Privati se četvrte smene 8-) i dodži mu glavice ( ne mo da neko pomisli 8-) lošo, ovoj je samo deminutiv)...hvala na lepim željama, odo međ' oblake i međ' sne :lol:
Baki dušu, da navijem ovaj sahat :lol: il' će posle svega da mi zazvoni samo od sebe?
Svvveeeee bilo je muzikaaaa.... :lol: ;-)

Imaš ti sreČe, poč'o mi Vel'ko Bruder Pero, najomiljenija mi emisija....posle Grand Šoaa, Sve za ljubaF, Menjam Ženturaču, Gledaj Majku joj .....jesam li neštA propustiJo

a spanske serije, a zikina sarenica, pa one silne medicinske emisije na temu "kako se odviknuti od *****, ljubavna zavisnost od osobu x..." e moj brajko sve si zaboravio ko draza posel rata

baba?????:
Vid' kako se setila :lol: :lol: :lol: !!

Ma prava si........Ihhhh......Di onaj dilber, da naćeram ti seku na NJ :lol: :lol: :lol: !!
...setila no sta :lol: :lol: ...takve se tragedije ne zaboraVljahu laHko... :lol: :twisted: :lol:

...a dilberCe se zamorio :razz: ...eve ga spi :wink: ...samo pssssssssssssst...da ga ne probudimo... :wink:

...nego kadli cemo kaVenisat nanovo skupa...meni se baS dopalo druzenje od onomad...moraS priznat seka mi je extra...i sjajno kuHa kaVcu... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lily-sid:
...setila no sta :lol: :lol: ...takve se tragedije ne zaboraVljahu laHko... :lol: :twisted: :lol:

...a dilberCe se zamorio :razz: ...eve ga spi :wink: ...samo pssssssssssssst...da ga ne probudimo... :wink:

...nego kadli cemo kaVenisat nanovo skupa...meni se baS dopalo druzenje od onomad...moraS priznat seka mi je extra...i sjajno kuHa kaVcu... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uffff, seka ti je.....Uffff........jesam li rekao da je Uffffff :lol: :lol: :lol: !!

Ajd što kuva, al' što zakuvava :lol: :lol: :lol: , pa kad se nakupi kajmaka, Ufffff.......Jel' rekoh......Jesam.....Uffff :lol: :lol: :lol: !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back