angel 021
Domaćin
- Poruka
- 3.331

nenadm:čuj...jedne... dvesamo da požurimo dok ti seka nije došla ...:wink:
![]()
..

Pa, Nele, na čemu smo :shock: ( ne mo mi spominješ ono što neču da čujem 8-) )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nenadm:čuj...jedne... dvesamo da požurimo dok ti seka nije došla ...:wink:
![]()
baba?????:Aj se nadŽemo na po puta, aaa![]()
![]()
???
baba?????:Aj se nadŽemo na po puta, aaa![]()
![]()
???
Da, da, tako planiraTo i onomad, pa mal' nisam dobiJo nogu u guj'cu od šefovi, zbog kunte na posluangel 021:..Aj' ti lepo, vamo...da te ušuškam... ;-)
baba?????:Da, da, tako planiraTo i onomad, pa mal' nisam dobiJo nogu u guj'cu od šefovi, zbog kunte na poslu![]()
![]()
!!
baba?????:Valjda NAŠIH![]()
![]()
!!
Vi'š da sam prva rezerva![]()
![]()
!!
Eh, a i ti si mustra!!angel 021:Što si se navrzooo na našu familiju :shock: ...čudo jedno..![]()
Al' pod prvo, da kod starije seke ispečeš zanat..;-)
baba?????:Eh, a i ti si mustra!!
Nikako da rečeš, koliko puta trebam peći![]()
![]()
![]()
!!
'Ebi ga, ako mislim da joj unučiCe ne jurim, da mi to malo učestamo, aaaangel 021:Toj se ne broji, bre...![]()
Al' ček, da smislim 8-) hmmm...kad se približiš četvrtoj nuli - a ispred more biti bilo koji broj iznad petice - ću razmislim da te prepustim.. 8-)
baba?????:'Ebi ga, ako mislim da joj unučiCe ne jurim, da mi to malo učestamo, aaa![]()
![]()
???
Ček da surduknem kaHvu, popijem gerovital.....čašu.....ili bolje dveangel 021:..![]()
Pa, lepo ti rekoh - dodži, dodži...saHat ti veČ kucka... ;-)
baba?????:Ček da surduknem kaHvu, popijem gerovital.....čašu.....ili bolje dve![]()
![]()
, operem noge, isečem nokte, depiliram grudi, obrijem glavu.......ovo otpada.....mislim otpalo je
![]()
![]()
!!
Šta, spremila si saunu????angel 021:... A da će da bidne vruČe, ne sporim..![]()
;-)
baba?????:Šta, spremila si saunu????
Sedam u Bretin aviJon, i stižem sa sve noktima, dlakama i gaČama![]()
!!
A ja se još pit'o, što navali 'nako na ljubavni mi tepih ....angel 021:Toooo!![]()
![]()
I ne volem ćosavo, to znaš ;-)
I bWee, al' si ti navalila!!Bretagne:uvacen
"in flangranti"
mozsh da uzmes avijon al cu ti pokvarim stajni trap,
pa ce malko potvrdo da sleces
baba?????:A ja se još pit'o, što navali 'nako na ljubavni mi tepih ....![]()
![]()
!!
Ajd ovaj put ostavi pravi, a ne od podrumaangel 021:.Ključ je ispod otirača 8-) kad god doš'o - dobrodoš'o.. ;-)
baba?????:Ajd ovaj put ostavi pravi, a ne od podruma![]()
![]()
!!
Da nemoram opet preko simsa da unilazim![]()
![]()
!!