Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
angel 021:
Nafataj Neška, 8-) , onoj sa 48 sahata mlogo mi se sviDža...da se ne bacimo u trošak :lol:
A će se vidimo ko što se dogovorismo.. 8-) na brodu...samo da se ne odveže..pa otplovi...kukuu :shock:

...imaj da pjevam..ploooooviiii barkaaaa aaaa naaaa barci... :? ...Neeeecaaa i jaaaa... :razz:
..ihhhh.......sto volem sto sam nadarita za stihoklepanje...toj nam je ostaFila u amanet prababa Stamenija...al sto ona beSe daroFita....CuDO jedno... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...Cim je zapeVala, oma je preDJet Sofronije oZeniJo.... :lol: :lol: :lol: :lol:

lily-sid:
...imaj da pjevam..ploooooviiii barkaaaa aaaa naaaa barci... :? ...Neeeecaaa i jaaaa... :razz:
..ihhhh.......sto volem sto sam nadarita za stihoklepanje...toj nam je ostaFila u amanet prababa Stamenija...al sto ona beSe daroFita....CuDO jedno... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...Cim je zapeVala, oma je preDJet Sofronije oZeniJo.... :lol: :lol: :lol: :lol:

.. :lol: :lol: :lol: toj, sele...gugući ko gugutka.. :lol: recepat isproban 8-) ima ti okači onoj znamenje na prstić, i sve će mu se priviđaš, od sad, pa do sudnjeg dna. :lol:

lily-sid:
...aaaaaaaaaaaaaaaa...misliS 8-) ...skrili se...pod jorGanCiC :wink: ... :razz: :razz: :razz:

eeeeeeeeee :lol:
c032.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back