Da li neko može da mi kaže, gde mogu da napunim kertridže? Posebno me zanima Zemun ili Novi Beograd. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' možeš da mi objasniš kako se to radi? Otprilike znam, ali nisam 100% sigurna, pa da ne bih nešto zeznula. :? Za svaki slučaj. Možeš slobodno da mi pošalješ objašnjenje na pp.mshone:InkJet firma u ulici Srpskih Vladara 4 i 29.nov., neznam broj.Oglas mozes naci u svetu kompjutera ili mikru.vecv 2 godine kod njih kupujem mastilo i sam punim.Cinjenica da se radi o istim kertridzima govori sama za sebe.
HP me i zanima. U pitanju je hp 1315. Hvalazoranpetrovic84:Koji te model zanima?Ja mogu da okacim uputstvo za punjenje HP-a..
)
onda ne znam...ako ti treba za bg,zumiraj onu uputstvo,na dnu imas ime firme,adresu itd ...
,naravno sto je veca kolicina,jeftnije je 
mshone:InkJet firma u ulici Srpskih Vladara 4 i 29.nov., neznam broj.Oglas mozes naci u svetu kompjutera ili mikru.vecv 2 godine kod njih kupujem mastilo i sam punim.Cinjenica da se radi o istim kertridzima govori sama za sebe.