Пуниће касу из наших џепова: Ови порези нас чекају у 2021.

Као што сам предлагао пре 20 и кусур година, ја лично и даље заступам тезу да сваком гастосу
приликом уласка у Земљу,одмах на Граници треба узети неких 50 евра-То сам гастос неће осети али...
али да се ЛЕПО ПРЕДОЧИ ГДЕ ТА СИЛНА ЛОВА ИДЕ..
оли у школство ,здравство,инфраструктуру..небитно,само да се гастос-мученик не осети покраЂен,
као што је то било раније у више наврата.
Тиме ће се смањити сам терет на становништво у Србији и свима лепо.

Међутим,ми ту имамо дословну Аждаху која се одазива на име ММФ.
Тај ММФ ти даје силне кредите по смешним каматама али те истовремено условљава разним баханалијама.
Пример:
-Народна Банка не сме да дотира пољопривреднике-.
Пара има,али ми не смемо да себе унапредимо јер ти ММФ тако налаже.

Избацити Аждаху из сопственог дворишта-то је људска дужност најсветија!

Као што ММФ налаже државном Врху да НЕ СМЕМО ДА СЕ РАЗВИЈАМО,
тако нас Државни Врх намерно држи у сиромаштву како би нас опет купио за 2 иљаде динара на следећем гласању.
Јачи-тлачи!

Побуна,побуна
потребна је побуна
побуна,побуна
да отерамо ђубрад!

Кад у овој неспособној држави будем могао да се укњижим на сопствену имовину- тад ћу и да им платим порез.
Дотле- стигне ли ми некаква признаница- прослеђујем је директно у Брисел, да њима објасне - по ком основу потражују плаћање на туђу имовину.

Кад у овој неспособној држави будем могао да се укњижим на сопствену имовину- тад ћу и да им платим порез.
Дотле- стигне ли ми некаква признаница- прослеђујем је директно у Брисел, да њима објасне - по ком основу потражују плаћање на туђу имовину.
Neko mora da plati.Ili taj tuđi, čija je imovina, ili ti koji je koristiš.Možda čak i obojica :mrgreen:

Back