aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 6.956
A šta će posle avovaca ostati da se pljačka?
Kud oni prođu, trava ne niče.
Kud oni prođu, trava ne niče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nenene, VI NAS pljackate, cujem besnite na djokovica sto ne mozete i njegaSNS nas ne pljacka, ti koji bi dosli nakon njih bi sigurno.
To je posledica izbora naroda, sto nikad ne zele one koji nece da pljackaju , nego uvek biraju one koji ce da pljackaju ali da su dobri sa njima pa da daju i njima..Ko god da je na vlasti pljacka obican narod.Neko vise neko manje.Ovi koji sidju i dalje pljackaju u dilu sa novo izabranim pljackasima.
Sve to ide u krug njihove mafije su u svakoj Srpskoj obicnoj prodavnici.Ukorenjene duboko.Njih se moze skinuti ali ne mozes pozatvarati lopove koji su nabili cene po prodavnicama.Jedino da ih niko ne koristi i ne trosi pare.
nikakva šema ne postoji.Ok, onda jednostavno tebe nisu ubacili u semu.
Zna se da se racuni pokrivaju i da ljudi imaju dogovor sa radnicima benziskih pumpi i konobarima, da pokupljaju racune koje musterije ne uzmu, i onda to pravdaju razni komercijalisti i ostali u svojim firmama, kao reprezentaciju i sl. Sa radnicima pumpi i konobarima dele pare. Ili moze sa ovima sto rade po prodavnicama hrane i pica, i sl.
To je razradjena sema.
Ali bih dodao da ipak nije jace nego u doba SFRJ, gde su SVI radnici u SVIM firmama, SVAKOG DANA krali firme.
Zakone tumače ljudi, tj oni koji su na vlasti, i to samo dok su na vlasti.
Pljackamo tebe Amerikanca?nenene, VI NAS pljackate, cujem besnite na djokovica sto ne mozete i njega
.I koliko ?
... ондак када друга партија на власт доџе .. промениш партију
Парафразирајмо Месића
Демократска странка нема пред ким да клечи ... Она је два пута била у власти.. Једном као ДЕПОС а други пут као СНС
![]()
![]()
![]()
Šta to govori o srpskom narodu ?.
Политичка проституција је постала заштитни знак Србије.
.
Sitna si duša,.. kratkovid.Pljackamo tebe Amerikanca?
.Šta to govori o srpskom narodu ?
O našem čojstvu (i herojstvu) ?
.
Политичка проституција је постала заштитни знак Србије.
.
.Може се рећи проституција и подвођење сваке врсте ....не само у политици .. слобода трћишта
pa ako kazete da je djokovic duzan porez kao da je osvajao neke srpske turnire, mozda sam i ja?Pljackamo tebe Amerikanca?
Oni bi duplo da oporezuju, kao što reketiraju sve privatnike u srbiji.pa ako kazete da je djokovic duzan porez kao da je osvajao neke srpske turnire, mozda sam i ja?
vazno da je sns kartel sjlonio svoje pare na devicanska ostrva i slicne destinacije, i da kazu samo da su to prijateljeve pare, kao sinisa mali sto kaze
ali najgrdje je kada likuju sto novak nije pobedio poslednji turnirOni bi duplo da oporezuju, kao što reketiraju sve privatnike u srbiji.
. . . sada ako je ******i (i one koje je zaduzio) bagra i lopov, a i veleizdajnik, onda i drugi moraju to da budu? Mislim, tipicna sns propaganda!Ma ne, neće, kakvi, ne bi to oni, uostalom, pa ko je još čuo da se lopovi guraju u politiku? Pa molim vas, politikom se bavi sve sam fini svet.