Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Дај бре што сте љубоморни сви на ову урбану принцезу?

Да ли је то зато што осећате неодољиву привлачност која вас плаши, љути, тера да преиспитате вашу сексуалност?

Evo daću vam mali primer: zamislite klub pun najlepših i najzgodnijih devojaka, koje sa svojim momcima zavodljivo igraju i "odmeravaju snage". Onda uđem ja, niti najzgodnija, niti najlepša, ali ceo klub "zastane". I dok ne odem - svi gledaju u mene. Bez prestanka. I žene i muškarci. Možda žene i više! Postajem centar bilo koje prostorije u koju uđem. Ne znam zašto, ne znam kako, koji su razlozi, ali to je tako.

Дај бре што сте љубоморни сви на ову урбану принцезу?

Да ли је то зато што осећате неодољиву привлачност која вас плаши, љути, тера да преиспитате вашу сексуалност?

Ma ne,muškarci izbegavaju takve zbog straha od izuzetne inteligencije,strah od moćne,žene koja zna šta hoće i koja je nedostižna u svojim intelektualnim sposobnostima...sav sam se naježio...:gace:

Hoćeš da kažeš harizme?
:think:

Ево и те харизме. Склоните децу да не гледају!

113553.jpg

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

ahhahahahhaahaha

nasla vreca zakrpu, nova ikona druge srbije - jelena karlesmrdljusa

ybt, sta nam linkujes ovde buljotrpacke sajtove?? paz` da ti ne otvorim link, treba kompjuter da mi se zarazi sidom i herpesom, neka, verujemo ti i bez linka

ja bash podrzavam jelenu karleushu u svojim evropejskim stremljenijma
ona je i onako mentalni nivo prosechnog zes glasacha
vec mogu da zamislim performans slichan ovom na predizbornoj konvenciji DS-a,bota ulazi na kraju kad raspolozenje dozivi vrhunac...neshto ko mitar miric...sa sve rogovima:

Meni je ova stvar extra.:ok:
Kostim odličan, nastup originalan, ritam do j***.
I ako mi Karleuša nije omiljena muzičarka (više volim Beogradski sindikat i Marčela) počeo sam da pevušim Insomniju. Sve u svemu hvala ti za ovaj kul video klip, baš je lepo videti mladu zgodnu urbanu devojku kako briljira na najboljoj i najurbanijoj srpskoj televiziji.

Poslednja izmena:
I ako mi Karleuša nije omiljena muzičarka (više volim Beogradski sindikat i Marčela) počeo sam da pevušim Insomniju. Sve u svemu hvala ti za ovaj kul video klip, baš je lepo videti mladu zgodnu urbanu devojku kako briljira na najboljoj i najurbanijoj srpskoj televiziji.

blago tebi u tvojoj glavi

Jelena Karleuša

Јадна је она земља по којој газе овакве надобудне силиконске глупаче.
Још јаднији су они који придају оваквима било какав значај

karleusa.jpg

Poznata estradna zvezda podivljala i fizički nasrnula na ekipu dnevnog lista "Alo"
(само зато што су је усликали без шминке.....
)
- Moj tata je prvi čovek policije! Sad će da dođe da vas uhapsi! -
pretila je Karleuša isprepadanim ljudima.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ГЛУПАЧА!!!

п.с.
На извор ове теме.......:bljak::bljak::bljak:

.

Ne zaboravi tekst.

U gradu provodim noci i dane
moj mesec ima dve tamne strane
ova je zemlja, zemlja zombija
i zato, zivela insomnia

Realno, ni Šantić ovo nikad ne bi smislio.

Inače, večeras nije dobila čak ni nominaciju za pevačicu godine kod dodele Oskara popularnosti.

To je još jedan dokaz koliko je ova zemlja, zemlja zombija i seljaka koji ne kapiraju urbanost i kosmopolitizam naše buntovne princeze.

Evo i slike direktnog krivca, Saše Popovića:

resident_evil_zombies5x-1.jpg

Fali mu samo šajkača koju je skinuo dok se nahrani Jecinim polnim organom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back