Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ok: :ok:
"Mene ne zanima da li je ubijen Albanac, musliman, katolik ili neko treći. Ovo ovde su leševi ljudi doneti s Kosova i Metohije, najverovatnije se radi o Albancima i najverovatnije da su ubijeni na neki ne ratni, nego zločinački način. Zato su ovamo i doneti. Rasvetljavajući ko je to uradio, otkud tela ovde i ko je to naložio, ne mogu a da se ne obazirem na to da smo sada svi – i moj obraz i obraz moje porodice, hiljada časnih policajaca, časnih vojnika, oficira, starešina i, na kraju, Srbi kao nacija za sad i ubuduće – okaljani. A zločinci su pojedinci i te pojedince moramo da identifikujemo, pronađemo i posadimo na optuženičku klupu. Da li ćemo uspeti ne znam, ali to radimo da bismo utvrdili ko je pobio te ljude."

kapetan Dragan Karleuša

Karleusa.jpg

Опет сиротица "паметује" - па шта има "деструктивно" у национализму, хајде објасни "геније"...:per:
:rtfm:
pa kako da nema, siroti mito...........taj naciJonalizam, kojim koketiraju nacionalno ne osvešćeni je DESTRUKTIVNI NACIONALIZAM
takvi su unazadili Srbiju
takvi su osramotili Srbiju ....nikada u našem narodu nije bilo da ratnog zlikovca proglašavaju herojem........... nacionalizam nije rasizam, kako ga ovi tumače, nacionalizam ne podrazumeva mržnju prema drugima........ a možda bi bilo jasnije da ti se nacrta

pa kako da nema, siroti mito...........taj naciJonalizam, kojim koketiraju nacionalno ne osvešćeni je DESTRUKTIVNI NACIONALIZAM
takvi su unazadili Srbiju
takvi su osramotili Srbiju ....nikada u našem narodu nije bilo da ratnog zlikovca proglašavaju herojem........... nacionalizam nije rasizam, kako ga ovi tumače, nacionalizam ne podrazumeva mržnju prema drugima........ a možda bi bilo jasnije da ti se nacrta

..и због свега тога, ЖИВЕЛА ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША, неуморни борац за мир, толеранцију и демократију........Жена, мајка, домаћица за пример.
Скромност и пристојност су особине по којима се препознаје, и зато на следећим изборима за преЦедника ДС или ЛДП гласајте за њу.
Глас за Јелену је глас за културу, европске вредности и моралну политику.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

O људима говоре дела а не речи.

Pa ovi ljubitelji gusala i patrijarhalizma vole kada Šon Pen i Madona protestvuju protiv rata u Iraku, ali im smeta kada Karleuša napadne nacionalizam sa ovih prostora. Licemeri.
ma šta im tepaš...postoji bolji izraz
:evil::evil::evil:

U međuvremenu, "isplivalo" je mnogo više leševa od pedesetak o kojima se u prvi mah govorilo, mada je i to bilo dovoljno svim ovdašnjim "patriotskim snagama" da, radikalno, ustvrde kako je sve izmišljeno i ne postoji osim u obliku "demokratske" podmetačine ili, umereno-nacionalno, kako možda "baš i nije trenutak" za otkrića te vrste, naročito ako "oni drugi" ne rasvetljavaju sopstvene zločine.
da i ovo neko može da demantuje?
da li za ovo neko ima opravdanje?
ili, nedaj Bože, neko ovo odobrava

..и због свега тога, ЖИВЕЛА ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША, неуморни борац за мир, толеранцију и демократију........Жена, мајка, домаћица за пример.
Скромност и пристојност су особине по којима се препознаје, и зато на следећим изборима за преЦедника ДС или ЛДП гласајте за њу.
Глас за Јелену је глас за културу, европске вредности и моралну политику.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:worth:
mene je sramota da ti repliciram a i previše sam sažaljiva:(:(:(

Хистеричну и ЏејКеј треба послати на село да музу краве, перу веш на руке и умотавају сармице од зеља.

Не би то прошло на селу, прво вече кад би био послужен оним распалим сармицама онај сељак би скочио од астала и...

па, рецимо да би напредна Србија претрпела много.

Не би то прошло на селу, прво вече кад би био послужен оним распалим сармицама онај сељак би скочио од астала и...

па, рецимо да би напредна Србија претрпела много.

ma znamo svi da bi ti bio zadovoljniji da to manje zlo i junkmarko zaviju sarmicu.....neću da se mešam u vaše toplo prijateljstvo :manikir:

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Eeee do qu....ako će i ona da mi vodi politiku :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back