Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tihi..ako Seka ima sluha za pevanje onda sam ja glavom i bradom Marija Kalas.
Molim te,bar ti ako si sa Kosova treba da znas ko zna da peva,a ko ne.
Kosovari su muzikalni ljudi.

Jel si ti sa Kosova?

nisam sa kosova , ali sam zavrsio osnovnu muzicku skolu svirao sam i sviram i dalje klavir i klavijature.

i ja ti kazem kao muzikalan covek da je karleusa dno dna .

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

kad i ona to kaže...pa valjda je sada svima jasno..................znači ta ideja je stigla do najširih slojeva društva!
:worth:

Ma kakav bre sluh,ovde se narod zamlacuje izgledom,idite na pdf muzika pa procitajte sta tvrdokorni fanovi govore,takve gluposti se kose sa zdravim razumom,talenat,zvezda...A sto se tice Seke,sve je to isti sljam zapakovan u vise masti i cvaraka.

U pop muzici je važan STAV, angažovanost, revolt, bunt... To je ono što čini dobru pop numeru, a ne glas i stas... Karleuša je rodjena Beogradjanka, dete sa asfalta, mislim... nije od onih što su prodale kravu da snime album... :D U njenom nastupu se oseća taj urbani vejv, kao kod na primer Tine Tarner ili Madone... ili Britni Spirs.

... И НИЈЕ ИМАЛА ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ !!!!

JelenaKarleusausrednjojskoli_midi.jpg

A inace upoznao sam pre par godina lika koji je duze vremena trpao jelenu karleusu ko zenku babuna, ono pre nekoliko godina, dok je bila udata za onog bojana karica , lik se zove spale, radi obezbedjenje visok preko 2 metra a sirok kao trokrilni orman. uglavnom ju je prcao u dzipu hamer h2 koji je bio valjda rodjendanski poklon njenog muza z:D

lik je jedno vreme bio u obezbedjenju limuna, pa je presao posle da radi kod nekog od drugih karica i tu ga ugledala karleusa i trazila da nju "obezbedjuje" sa dnevnom porcijom kitovine z:D

i takva droljetina i pusikurka nekom da bude idol :eek:

strasno z:D

U pop muzici je važan STAV, angažovanost, revolt, bunt... To je ono što čini dobru pop numeru, a ne glas i stas... Karleuša je rodjena Beogradjanka, dete sa asfalta, mislim... nije od onih što su prodale kravu da snime album... :D U njenom nastupu se oseća taj urbani vejv, kao kod na primer Tine Tarner ili Madone... ili Britni Spirs.

:rotf::rotf::rotf:

Ајде доста више... Насмејао си нас довољно...

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Наравно, ја је одавно поредим са Мадоном: било која од њих када се појаве на ТВ, ја хитно гасим телевизор да се СМРАД не би раширио по кући.
А што се "памети" наведених реченица тиче, па оне су отрцане флоскуле из арсенала антисрпске пропаганде, на које се лепе непријатељи Срба и ретардирани.
"Паметна" је толико да понавља хиљадама пута поновљене реченице. Својих реченица не може да има

Revolt i bunt?Cime,tekstovima nije sigurno,ako je stih napravi mi sina pod svetlima kazina bunt onda ne znam...Izgledom?Skines se go i prkosis obucenima?
Da nisi malo pobrkao pop i pank?
A za razliku od karleuse madona britni i tina umeju malo bolje da pevaju od karleuse.

Odlazi sa ove teme,pocelo je vredjanje!
Tihi kao muzicar ne bi smeo da vredjas koleginice,sram te bilo.

ja sam bivsi muzicar u prevremenoj penziji z:D a karleusa mi nikad nije bila koleginica. da bi bila morala bi makar da ima sluha, ako hoce da se bavi pevanjem, ili da zna da odsvira makar nesto ....

a ona ne zna nijedno ni drugo.

zato je i muzika u srbiji pukla i predstavlja podcenjeno zanimanje, jer svakakav sljam se danas bavi muzikom, pevaju sisate silikonske dromfulje bez grama sluha, a "sviraju" ljudi sa unapred nassnimljenim aranzmanima na klavijaturama

Revolt i bunt?Cime,tekstovima nije sigurno,ako je stih napravi mi sina pod svetlima kazina bunt onda ne znam...Izgledom?Skines se go i prkosis obucenima?
Da nisi malo pobrkao pop i pank?
A za razliku od karleuse madona britni i tina umeju malo bolje da pevaju od karleuse.

e zamisli taj stih "NAPRAVI MI SINA POD SVETLIMA KAZINA" :hahaha:

ej breeeeeeeeeeeeee

vrhunac sunda i kica...

i neko to slusa. strasno....

Madona sigurno nije idealna osoba, ali pogledaj njeno zalaganje za mir u svetu, njen pozitivan uticaj na mlade... Ne mora neko biti Ajnštajn da bi se politički angažovao, i estradne zvezde imaju pravo na stav. Samo neke od njih i umeju da formulišu svoj stav. Mene više nerviraju ove što ćute o politici.

AHahahhaah
"Ako te zanima za sta je sve tvoja zena sposobna u krevetu, javi se, poslacu ti neke trake."

Kojе црно дете асфалта?
Она је дете примитивизма и шунда........оличење простаклука а на Тину Тарнер и остале које си поменуо подсећа као што Радмила Савићевић подсећа Софију Лорен у најбољим данима.

Trebas biti 100% magarac pa da stavis Tinu Tarner u isti kos sa Madonom i JK.

ja sam bivsi muzicar u prevremenoj penziji z:D a karleusa mi nikad nije bila koleginica. da bi bila morala bi makar da ima sluha, ako hoce da se bavi pevanjem, ili da zna da odsvira makar nesto ....

a ona ne zna nijedno ni drugo.

zato je i muzika u srbiji pukla i predstavlja podcenjeno zanimanje, jer svakakav sljam se danas bavi muzikom, pevaju sisate silikonske dromfulje bez grama sluha, a "sviraju" ljudi sa unapred nassnimljenim aranzmanima na klavijaturama

I da si bivsi i sadasnji,sve jedno je.Nikada se ne ogovaraju kolege i posao koji si jeo.Potpuno si me razocarao sa ovakvim izjavama,prvo kao muskarac drugo kao covek.

I da si bivsi i sadasnji,sve jedno je.Nikada se ne ogovaraju kolege i posao koji si jeo.Potpuno si me razocarao sa ovakvim izjavama,prvo kao muskarac drugo kao covek.

pa normalno da sam te razocarao kad ti ne postujem idola jelenu karleusu z:D - najveceg sljama srpske muzicke scene.

a da se malo muzicki uzdignes i edukujes prezentujem ti jednu prelepu pesmu u izvedbi muzickog sastava Stupovi - Vezak vezla djeva Marija - pesma posvecena nasoj Bogorodici Mariji

Ovo je muzika i glasovi koji lece dusu a ne muzicko smece zvano "NAPRAVI MI SINA POD SVETLIMA KAZINA"

Vezak je vezla Djeva Marija

Vezak je vezla Djeva Marija,
Vezak je vezla Bogu odezdu
U beli dvori na zlatnom konju

Malo zaspala cudno sanjala
Savi se loza iz vedra neba
Iz vedra neba u bela nedra
San gu kazuje rodice sina

Rodice sina Emanuila
Emanuila Boga s ljudima

Poslednja izmena:
Madona sigurno nije idealna osoba, ali pogledaj njeno zalaganje za mir u svetu, njen pozitivan uticaj na mlade... Ne mora neko biti Ajnštajn da bi se politički angažovao, i estradne zvezde imaju pravo na stav. Samo neke od njih i umeju da formulišu svoj stav. Mene više nerviraju ove što ćute o politici.

Nece slonce u lonce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back