Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.109
A ko voli ruse moze da poslusa i ovu pesmu
jako je lepa a jos lepse devojke u spotu
jako je lepa a jos lepse devojke u spotu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tihi..ako Seka ima sluha za pevanje onda sam ja glavom i bradom Marija Kalas.
Molim te,bar ti ako si sa Kosova treba da znas ko zna da peva,a ko ne.
Kosovari su muzikalni ljudi.
Jel si ti sa Kosova?
Slusham sve od klasike do death metala, i to preko repa, drama i psidze...![]()

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()

kad i ona to kaže...pa valjda je sada svima jasno..................znači ta ideja je stigla do najširih slojeva društva!
![]()

Ma kakav bre sluh,ovde se narod zamlacuje izgledom,idite na pdf muzika pa procitajte sta tvrdokorni fanovi govore,takve gluposti se kose sa zdravim razumom,talenat,zvezda...A sto se tice Seke,sve je to isti sljam zapakovan u vise masti i cvaraka.

A ko voli ruse moze da poslusa i ovu pesmu
jako je lepa a jos lepse devojke u spotu![]()
Tako mi zvoni telefon. Ti si moj covek![]()

U pop muzici je važan STAV, angažovanost, revolt, bunt... To je ono što čini dobru pop numeru, a ne glas i stas... Karleuša je rodjena Beogradjanka, dete sa asfalta, mislim... nije od onih što su prodale kravu da snime album...U njenom nastupu se oseća taj urbani vejv, kao kod na primer Tine Tarner ili Madone... ili Britni Spirs.

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()
U pop muzici je važan STAV, angažovanost, revolt, bunt... To je ono što čini dobru pop numeru, a ne glas i stas... Karleuša je rodjena Beogradjanka, dete sa asfalta, mislim... nije od onih što su prodale kravu da snime album...U njenom nastupu se oseća taj urbani vejv, kao kod na primer Tine Tarner ili Madone... ili Britni Spirs.
Odlazi sa ove teme,pocelo je vredjanje!
Tihi kao muzicar ne bi smeo da vredjas koleginice,sram te bilo.
a karleusa mi nikad nije bila koleginica. da bi bila morala bi makar da ima sluha, ako hoce da se bavi pevanjem, ili da zna da odsvira makar nesto ....Revolt i bunt?Cime,tekstovima nije sigurno,ako je stih napravi mi sina pod svetlima kazina bunt onda ne znam...Izgledom?Skines se go i prkosis obucenima?
Da nisi malo pobrkao pop i pank?
A za razliku od karleuse madona britni i tina umeju malo bolje da pevaju od karleuse.

Madona sigurno nije idealna osoba, ali pogledaj njeno zalaganje za mir u svetu, njen pozitivan uticaj na mlade... Ne mora neko biti Ajnštajn da bi se politički angažovao, i estradne zvezde imaju pravo na stav. Samo neke od njih i umeju da formulišu svoj stav. Mene više nerviraju ove što ćute o politici.
ja sam bivsi muzicar u prevremenoj penzijia karleusa mi nikad nije bila koleginica. da bi bila morala bi makar da ima sluha, ako hoce da se bavi pevanjem, ili da zna da odsvira makar nesto ....
a ona ne zna nijedno ni drugo.
zato je i muzika u srbiji pukla i predstavlja podcenjeno zanimanje, jer svakakav sljam se danas bavi muzikom, pevaju sisate silikonske dromfulje bez grama sluha, a "sviraju" ljudi sa unapred nassnimljenim aranzmanima na klavijaturama
kad i ona to kaže...pa valjda je sada svima jasno..................znači ta ideja je stigla do najširih slojeva društva!
![]()
Odlazi sa ove teme,pocelo je vredjanje!
Tihi kao muzicar ne bi smeo da vredjas koleginice,sram te bilo.
I da si bivsi i sadasnji,sve jedno je.Nikada se ne ogovaraju kolege i posao koji si jeo.Potpuno si me razocarao sa ovakvim izjavama,prvo kao muskarac drugo kao covek.
- najveceg sljama srpske muzicke scene.Madona sigurno nije idealna osoba, ali pogledaj njeno zalaganje za mir u svetu, njen pozitivan uticaj na mlade... Ne mora neko biti Ajnštajn da bi se politički angažovao, i estradne zvezde imaju pravo na stav. Samo neke od njih i umeju da formulišu svoj stav. Mene više nerviraju ove što ćute o politici.