Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JK?
Ma odlično, uopšte joj ne treba osporavati politički angažman...štaviše, možemo očekivati u skorijoj budućnosti i neke konkretne poteze u tom smislu:think:
Zašto da ne, što se čudite, čemu ogorčenost i taj uvredljiv ton?:neutral:
S obzirom na njenu prošlost i background, a glede sadašnje slike Srbije koja daleko prevazilazi sablasni nadrealizam Dalijevih slika, ne treba da nas čudi kako ovakve minornosti isplivavaju na površinu poput onoga što obično i ima to svojstvo.....da ispliva i pluta dok sve što vredi nepovratno tone u moru prosečnosti.....
:think:

JK?
Ma odlično, uopšte joj ne treba osporavati politički angažman...štaviše, možemo očekivati u skorijoj budućnosti i neke konkretne poteze u tom smislu:think:
Zašto da ne, što se čudite, čemu ogorčenost i taj uvredljiv ton?:neutral:
S obzirom na njenu prošlost i background, a glede sadašnje slike Srbije koja daleko prevazilazi sablasni nadrealizam Dalijevih slika, ne treba da nas čudi kako ovakve minornosti isplivavaju na površinu poput onoga što obično i ima to svojstvo.....da ispliva i pluta dok sve što vredi nepovratno tone u moru prosečnosti.....
:think:

Е, јес вала... Као да јој је "look" радио Дали!

Meni je idol moj suprug,moje dete ,moja bracna zajednica.

Ali kao muskarac tako da pricas za jednu zenu i koristis takvu terminologiju recnika,strasno.

izvini al ja zene poput karleuse ne mogu da cenim, prljavu sponzorusu koja se za pare kresala sa pola beograda da bi skrpila pare da plati pesme aranzmane i spotove.

Prave zene , gospodje, majke, posvecene porodici i deci sam uvek cenio i cenim, a sljamove kao sto je Karleusa naravno nikada.

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu:eek:, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Jel se ova zahvaljuje Bogu sa kojim se sprda na najprostackiji nacin?:roll:

jelenakarleusa056.jpg

nisam sa kosova , ali sam zavrsio osnovnu muzicku skolu svirao sam i sviram i dalje klavir i klavijature.

i ja ti kazem kao muzikalan covek da je karleusa dno dna .

Da se jednom i sa tobom složim ... ja nisam muzikalna ali normalno čujem što je valjda sasvim dovoljno da procenim da ova veze sa mozgom nema a sa muzikom još manje.

Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima!

Хахах! Па хвала Богу на томе, и овако толерантна је ограничена к'о лењир.

Да се још и тиме ограничила, цењене и нешто мање цењене колеге, њена памет би се могла описати само имагинарним бројевима, где је, рецимо,

IQ^2 = −1

... а то би пољуљало психолошке науке из темеља.

Напред Јелена, можеш ти то!

attachment.php

CIM QURVE I PROSTITUTKE PRICAJU TU PRICU ZNACI TO JE TO :hahaha: :rotf: :super:

i takva droljetina i pusikurka nekom da bude idol :eek:

strasno z:D
na žalost ona puni koncertne dvorane tako da je jasno koliko je već i deo te najšire populacije postao svestan kuda vodi taj destruktivni nacionalizam........to vide svi sem, šačice isfrustriranih nesrećnika.koji, svoje duboke ožiljke od žena leče ovakvim izrazima :roll:

na žalost ona puni koncertne dvorane tako da je jasno koliko je već i deo te najšire populacije postao svestan kuda vodi taj destruktivni nacionalizam........to vide svi sem, šačice isfrustriranih nesrećnika.koji, svoje duboke ožiljke od žena leče ovakvim izrazima :roll:

gledao sam pre 2-3 godine neki klip karleuse, pre nego se udala za onog nesrecnika fudbalera Tosica, pitaju je neki momci sto je verovatno kresu, o seksu, gde voli najvise da ga prima, kako pusi itd. I ona otvoreno prica o svemu tome toj dvojici ili trojici muskaraca sa kojima ima seksualne kontante i verovatno pravi orgije.

I takvo bice da nekom bude idol u zivotu? ona da bude kulturni i duhovni obrazac ponasanja?

Карлеуша????????????
Па где нађе транџу да проглашаваш за српску Мадону????????

ОК, за љубитеље примитивизма, голих дупета, сиса и силикона са два разреда основне школе то је можда и разумљиво али сваком иоле образованом, културном човеку тај трансвестит изазива гађење самом својом (пластичном) појавом, брендираним примитивним укусом и малограђанским манирима.
Дно дна.

Tako je. Ona je dobra samo za šofere.

i mnogo voli da krade turske iranske i ostale arapske pesme pa da ih prezentuje srpskom polusvetu kao svojih ruku delo

kakva zena debil i jos kakvu "muziku" za debile ista sa svojim timom pravi

prava "kazna za usi"
E moj Tihi kadsmo spali da jedna ispusena silikonima napumpana dzukela daje neke politicke izjave . Dno dna kucka bez mozga .Samo primitivci i nesrecnisi nju mogu da smatraju zvezdom.Ne bi je stavio ni u spajez na slartko da se deca plase kad ga uzimaju.

e inace pre neki dan sam ne znam gde u kaficu jednom cuo ovu pesmu njenu novu insomnia, koja je prava kazna za usi i setio sam se da sam je cuo negde u egiptu istu tu pesmu samo sto se peva na arapskom isto se zove insomnia samo ne znam ko peva , ukrala je ladno arapsku pesmu ili iransku sta vec.

izgleda da je pesma ipak indijska. ono sto je sustina je da je pesma - ukradena.

Poslednja izmena:
gledao sam pre 2-3 godine neki klip karleuse, pre nego se udala za onog nesrecnika fudbalera Tosica, pitaju je neki momci sto je verovatno kresu, o seksu, gde voli najvise da ga prima, kako pusi itd. I ona otvoreno prica o svemu tome toj dvojici ili trojici muskaraca sa kojima ima seksualne kontante i verovatno pravi orgije.

I takvo bice da nekom bude idol u zivotu? ona da bude kulturni i duhovni obrazac ponasanja?

ajde ne merači više...(budi malo diskretniji, to baš nije pristojno) :per::per::per:
a moram da primetim da si jako dobro upućen, čak i tekstove njenih pesama znaš......to ne razume.......a toliko gnušanje........ajde što budno pratiš njen intimni život, da ti čovek i oprosti, živa si duša...:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: ali njene pesme....kakav nemoral :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Moze da puni i stadione susa je susa . Puni dvorane i ostali polu svet Stoja, Mina,Seka i sijaset sokacara koje su samo za ispod satora na vasarima. Sve same predvodnice folk kulture.

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Чекај... Ти си стварно озбиљан са овим коментаром?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back