fidomeme
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
Mozda bi trebao da posetis temu ``Napravite sami veštačku vaginu``
Koliko vidim ti si je vec posetio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tema je idiotsa, bolje samo kupiti onaj fleshlight
Ja cim nadjem kupujem![]()
ma kupis 2 kile sveze junetine i teraj![]()
e hvala vam sto ste mi dali materijal za smejanje u ovo smutno veče
okej svako ima donekle logike ali previše je tu sra.nja
život ne funkcioniše po principou HOW TO....
jedino što moraš da imaš je NEŠTO mesto da budeš ništa i da ćutiš i smrdiš
sad svako ima svoj vajb, u principu svako sa minimumom mogucnosti sopram svojih godina i polzakaja ne moze da ne uspe
ako realnio puca, mada ni to nije reper
uostalom sto puta mi se osvedičila situacija - ne jebbe ****** vec situacija - znači džaba sve ako se ne poklopi pravi momenat

Zenama ne trebaju ni kola, ni pare, nego feromoni.![]()
ako je feromon drugo ime za ****** onda se slažem![]()
e hvala vam sto ste mi dali materijal za smejanje u ovo smutno veče
okej svako ima donekle logike ali previše je tu sra.nja
život ne funkcioniše po principou HOW TO....
jedino što moraš da imaš je NEŠTO mesto da budeš ništa i da ćutiš i smrdiš
sad svako ima svoj vajb, u principu svako sa minimumom mogucnosti sopram svojih godina i polzakaja ne moze da ne uspe
ako realnio puca, mada ni to nije reper
uostalom sto puta mi se osvedičila situacija - ne jebbe ****** vec situacija - znači džaba sve ako se ne poklopi pravi momenat

da bi rešenja bila konkretna moraš da imaš kompletan uvid u karakterstike onog koji muva i onog koji treba da bude smuvan. ja mogu MOŽDA da pomognem nekome koga znam, a nekom iks ipilonu na forumu, koji gleda i čudi se slobodnim devojkama po parkovima a nijednoj ne prilazi i koji ne zna o čemu da priča se devojkom i uplaćuje 50 dinara kredita ne bi li dobio poziv, ne može niko ovde.
opet sve je stvar želja i mogućnosti i situacije.
ako je do jebbanja kao jebbanja, dodjes lepo u subptu u lazarevac u trezor, ili bolje u džoker u vreoce, malo se upakujes, rezervises separe, baciš dva pića nekoj sojki koju pikiraš i u 4:00 pakuješ je u kola bez problema.
ako je do nečeg drugog, pokažeš muda, pokažeš da umeš da govoriš, da se šališ, da zabaviš, da iznenadiš, da imaš nešto u mozgu i u životu, objektu pikiranja i stavri će ići same po sebi ako ima hemije
)

Mam da je bolje biti glup...ali realno...
Svi ovi pametni samo gledaju da se svadjaju bzw...![]()